Jump to content
Dogomania

POWRACAMY Moje Psisko Goldenisko - NERUŚ:))) FOTKI 136str!!!

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DiDDlina85']a wiecie co Wam jeszcze powiem..nerusińskiemu od pewnego czasu różowieje nochalek:) ciekawe czy bedzie miał taki jak np Lucky:)

Trzeba zalozyc klub rozowych noskow :evil_lol: Mojego tez zapisze :cool3: Jestem zdziwiona jak szybko ten nochal robi sie rozowy- z dnia na dzien.

Szybko przyszlo, szybko sobie pojdzie to zapalenie spojowek :mad:
Nie ma znaczenia cz pies jest z/bez rodowodu, kazdy moze to zlapac.
Glaski dla Nero :loveu:

Szkoda suki :shake: Chetnych na male goldeny to oni beda mieli zawsze. I co? Suka bedzie kryta dwa razy do roku? Myslisz, ze da sie im wytlumaczyc dlaczego tak nie powinno byc? Moze im link do jakiegos psiego forum podac....

Posted

[quote name='aaliw']

Szkoda suki :shake: Chetnych na male goldeny to oni beda mieli zawsze. I co? Suka bedzie kryta dwa razy do roku? Myslisz, ze da sie im wytlumaczyc dlaczego tak nie powinno byc? Moze im link do jakiegos psiego forum podac....

Jak im powiedziałąm że nie mozna tak szybko i opowiedziałam o konsekwencjach to sie ZMARTWILI!! bo nie wiedzieli o tym!! to przepraszam bardzo wzieli sie za rozmnazanie suki bez zadnych informacji na ten temat?? Juz im podałam linki do tematów na forum i róznych stron internetowych na ten temat..mam nadzieje że oprzytomnieja i nie zrobia z suki maszynki do szczeniaków!!

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
pokaż fotke:cool3: :evil_lol:

na zdjeciach tego jeszcze nie widac..tymbardziej że mam kiepski aparat...na razie mu sama koncówka noska zrobiła sie jasniejsza..na razie jest brązowa(tak mowi moj tata, który nie widzi tam różu:p)

Posted

DiDDlina85 napisał(a):
na zdjeciach tego jeszcze nie widac..tymbardziej że mam kiepski aparat...na razie mu sama koncówka noska zrobiła sie jasniejsza..na razie jest brązowa(tak mowi moj tata, który nie widzi tam różu:p)

to każdemu goldenowi różowieje nosek?

Posted

Chyba nie każdemu...widziałam ostatnio kilka goldenów..nawet niedaleko mnie jeden sobie mieszka i one miały czarne noski:)..Rodzice nero tez mieli czarne nosy jak ich widziałam:)

Posted

jaki słodziak :multi:

a co rożowienia nosa to wiekszość biszkoptowych goldów
na zimę ma odbarwiny nochal /czyli różowiutki jak prosiaczek :eviltong: /
ale potem wszystko wraca do normy i na lato robi sie czarny jak smoła

Neruś nam dorośleje jednym słowem ;)