DiDDlina85 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 a wiecie co Wam jeszcze powiem..nerusińskiemu od pewnego czasu różowieje nochalek:) ciekawe czy bedzie miał taki jak np Lucky:) Quote
Bewarka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 To zyczymy z Nikusią szybkiego powrotu do zdrowia :D Oby miał nochal różowiutki :) Quote
aaliw Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='DiDDlina85']a wiecie co Wam jeszcze powiem..nerusińskiemu od pewnego czasu różowieje nochalek:) ciekawe czy bedzie miał taki jak np Lucky:) Trzeba zalozyc klub rozowych noskow :evil_lol: Mojego tez zapisze :cool3: Jestem zdziwiona jak szybko ten nochal robi sie rozowy- z dnia na dzien. Szybko przyszlo, szybko sobie pojdzie to zapalenie spojowek :mad: Nie ma znaczenia cz pies jest z/bez rodowodu, kazdy moze to zlapac. Glaski dla Nero :loveu: Szkoda suki :shake: Chetnych na male goldeny to oni beda mieli zawsze. I co? Suka bedzie kryta dwa razy do roku? Myslisz, ze da sie im wytlumaczyc dlaczego tak nie powinno byc? Moze im link do jakiegos psiego forum podac.... Quote
DiDDlina85 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='aaliw'] Szkoda suki :shake: Chetnych na male goldeny to oni beda mieli zawsze. I co? Suka bedzie kryta dwa razy do roku? Myslisz, ze da sie im wytlumaczyc dlaczego tak nie powinno byc? Moze im link do jakiegos psiego forum podac.... Jak im powiedziałąm że nie mozna tak szybko i opowiedziałam o konsekwencjach to sie ZMARTWILI!! bo nie wiedzieli o tym!! to przepraszam bardzo wzieli sie za rozmnazanie suki bez zadnych informacji na ten temat?? Juz im podałam linki do tematów na forum i róznych stron internetowych na ten temat..mam nadzieje że oprzytomnieja i nie zrobia z suki maszynki do szczeniaków!! Quote
Xiara Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 justys95 napisał(a):To zyczymy z Nikusią szybkiego powrotu do zdrowia :D Oby miał nochal różowiutki :) I my również :) Dobranoc.. Quote
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 uuu...coś mnie ostatnio wywiało i do was nie wpadałam...ale już jestem :cool3: CZESC! :multi: Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 DiDDlina85 napisał(a):a wiecie co Wam jeszcze powiem..nerusińskiemu od pewnego czasu różowieje nochalek:) ciekawe czy bedzie miał taki jak np Lucky:) pokaż fotke:cool3: :evil_lol: Quote
DiDDlina85 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 no i spiąca sesja zrobiona 10min temu:) w mojej łazience kawałek mojej stopy sie nawet załapał:P Quote
Xiara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jak on ślicznie śpi.. :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='DiDDlina85']no i spiąca sesja zrobiona 10min temu:) w mojej łazience kawałek mojej stopy sie nawet załapał:P Nero:multi: :multi: cudaczek:loveu: :loveu: Quote
DiDDlina85 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Paulina_mickey napisał(a):pokaż fotke:cool3: :evil_lol: na zdjeciach tego jeszcze nie widac..tymbardziej że mam kiepski aparat...na razie mu sama koncówka noska zrobiła sie jasniejsza..na razie jest brązowa(tak mowi moj tata, który nie widzi tam różu:p) Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 DiDDlina85 napisał(a):na zdjeciach tego jeszcze nie widac..tymbardziej że mam kiepski aparat...na razie mu sama koncówka noska zrobiła sie jasniejsza..na razie jest brązowa(tak mowi moj tata, który nie widzi tam różu:p) to każdemu goldenowi różowieje nosek? Quote
DiDDlina85 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Chyba nie każdemu...widziałam ostatnio kilka goldenów..nawet niedaleko mnie jeden sobie mieszka i one miały czarne noski:)..Rodzice nero tez mieli czarne nosy jak ich widziałam:) Quote
Nadia86 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 itamy witamy i przepraszamy za taka nieobecnosc ale sila wyzsza.Zdjecia jak zwykle super Nerusia Quote
Bewarka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 nawet troche ma jakby brązowo-czarny nochalek...:p Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 OjeQ jaki on boski :loveu::loveu::loveu::cool3: Quote
Rinuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='DiDDlina85']no i spiąca sesja zrobiona 10min temu:) w mojej łazience kawałek mojej stopy sie nawet załapał:P jaki spioch:evil_lol::evil_lol: Quote
DiDDlina85 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 hihih..zobaczcie co jeszcze wynalazłam:) Quote
Samturia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ale super foteczki... :) Neruś rośnie i rośnie... Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='DiDDlina85'] :loveu: ale dzidziuś:loveu: Quote
Mada&Teodor Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Rany, ale piękniasty maluszek :loveu: :loveu: :loveu: A teraz Neruś to już prawie duży mężczyzna :loveu: ale ten czas leci ... Quote
ewatr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 jaki słodziak :multi: a co rożowienia nosa to wiekszość biszkoptowych goldów na zimę ma odbarwiny nochal /czyli różowiutki jak prosiaczek :eviltong: / ale potem wszystko wraca do normy i na lato robi sie czarny jak smoła Neruś nam dorośleje jednym słowem ;) Quote
Recommended Posts