arystokratka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ale dużo fotek :bigcool: Pooglądam sobie dokładnie i przestudiuje sobie myśli Nerusia :loveu:. A tymczasem mówię ... Wpadnij do galeri Kamci ( mój podpis) , opiekuje się tą galerią pod nieobecność mojej siostry :multi: Zabiłaby mnie gdybym ją zaniedbała :evil_lol:. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='DiDDlina85']pierwsza seria... Ale fajne śniegowe igraszki :diabloti::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='DiDDlina85'] a co to za mała czarnulka? Quote
DiDDlina85 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Paulina_mickey']a co to za mała czarnulka? [quote name='arystokratka']Też na nią zwróciłam uwagę ;) To jest mały gończy..na szkoleniu są dwie takie panienki Pasja i Pestka:) zaraz powrzucam reszte zdjęć... Quote
DiDDlina85 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 prosze..reszta jutro bo juz dzisiaj ide spać:) c.d.n... Quote
Nadia86 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Jej jak psiaczek wyrosl i jeszce wazy ponad norme na swoj wiek:) widac pieknie sie rozwija ...a byl niedawno mala puszysta kuleczka a juz kawal psiaka;) Quote
Mada&Teodor Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Świetne sa te zdjecia :) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
DiDDlina85 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Dokańczam sesje ze szkolenia:) to są historyczne zdjęcia..Nero wspoczył na innego psa i to wcale nie dużo mniejszego od siebie..to był jego pierwszy raz:) za chwilke jeszcze kilka zdjęć.. Quote
DiDDlina85 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 No i ostatki... no i cała przedszkolakowa gromada razem... nochalek w samochodzi.. Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='DiDDlina85']No i ostatki... no i cała przedszkolakowa gromada razem... nochalek w samochodzi.. widze tam berneńczyka:D:loveu: Quote
DiDDlina85 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Paulina_mickey napisał(a):widze tam berneńczyka:D:loveu: tak..na szkoleniu jest mała Bona - jest prześliczna:) Quote
chicken Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hahaha..Dlaczego siedzicie na sniegu? :evil_lol: Czy ten bernenczyk to moze mieszka poza Łodzia? Np w Kraszewie... :cool3: Quote
Samturia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 suuper fotki ale moze zaznacz na nich Nerusia? bo nie poznaje :P Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Samturia napisał(a):suuper fotki ale moze zaznacz na nich Nerusia? bo nie poznaje :P Nero to chyba ten z ludziami między czarnymi psiakami?chyba że źle widzie...:roll: Quote
DiDDlina85 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='chicken'] Hahaha..Dlaczego siedzicie na sniegu? :evil_lol: Czy ten bernenczyk to moze mieszka poza Łodzia? Np w Kraszewie... :cool3: Oj niestety nie wiem..przyjeżdża z nim taka sympatyczna dziewczyna troszeczkę przy kości w kręconych włoskach. [quote name='Samturia']suuper fotki ale moze zaznacz na nich Nerusia? bo nie poznaje :P No wiesz co..jak można go nie poznać:D [quote name='Paulina_mickey']Nero to chyba ten z ludziami między czarnymi psiakami?chyba że źle widzie...:roll: bardzo dobrze..nero zawsze jest blisko ludzi:) Quote
ewatr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Neruś zdobywca :evil_lol: brawo malcu ..........hm napisałam malcu ? to tak z przyzwyczajenia mi sie napisało ...... on rośnie w oczach ciekawe jaki duzy bedzie jak skonczy rosnąć ;) Quote
a_ga.isk Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='DiDDlina85']No i ostatki... no i cała przedszkolakowa gromada razem... Berniolek :loveu: A Nero tez oczywiscie cudowny :loveu: Quote
DiDDlina85 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Dodam jeszcze kilka zdjęć, które znalazłam na stronce poświęcnej naszym gończym przedszkolakom:) o dziwo na każdym zdjęciu był Nerusiński:) Berneńczyk:) Quote
Paulina_mickey Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 heeeej co tam u Ciebie i Nerusia? Quote
Nadia86 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='DiDDlina85'] Skad tyle goldowych szczeniorkow?? ale Nerus ma fajne kolorki taki ciemniejszy jest na grzebieciku i uszkach...bo goldenki to chyba maja sporo odcieni tej masci kremowej do zotej bodajze Quote
DiDDlina85 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Nadia86 napisał(a):Skad tyle goldowych szczeniorkow?? ale Nerus ma fajne kolorki taki ciemniejszy jest na grzebieciku i uszkach...bo goldenki to chyba maja sporo odcieni tej masci kremowej do zotej bodajze hehehe..goldenki był tylko 2..chociaz ogólnie są 3..reszta to labradory w tym 2 czarne, dwa gończe, jeden berneńczyk. Sa tez inne mniejsze rasy ale w ten snieg pani nie kazała im przyjeżdzać bo te 20kg biszkopty by je zgniotły:) Quote
Recommended Posts