ewatr Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 widze ze Nerus podróżuje na podłodze :eviltong: oj chyba juz niedługo ;) bo sie juz nie zmiesci - mój byczek obecnie zajmuje całe tylne siedzenie i na dokładke nie lubi jak ma sie z kimś tym siedzeniem dzielic - strajkuje czyli pcha sie na kolana , liże . ślini się sie :p zeby tylko delikwenta zniechęcić ;) Quote
DiDDlina85 Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Hura dobra wiadomośc..sąsiedzi mają psiaka..przywieźli dzisiaj ze schroniska małego biało-rudego szczeniaczka:) jest cudny i bardzo energiczny..jego 'właściciel' wrzucił go do reklamówki i przerzucił przez siatke schroniska!!:angryy: :angryy: Na szczęście ma juz nowy domek i dobrych właścicielo a Nero ma nowego kumpla..jak będę mogła to zrobie mu zdjęcia, jest malutki i śliczny:loveu: Ale sąsiadka opowiadziałą mi jeszcze historie jednego psa ze schroniska - powiedziałą że jest tam piękny dog niemiecki - jego właściciel wyjechał za granicę i psa zostawił swoim 'dobrym' sąsiadom, dawał im też codziennie 20zł na jedzenie i opieke nad psem i co się okazało - kochani sąsiedzi zamknęli psa w komórce a sami przepijali te pieniądze:shake: :angryy: :angryy: . Ktos się zainteresował że pies strasznie wyje i zawiadomił straż miejska któa odebrałą psa sasiadom. Teraz jest w schronisku i podobno wygląda strasznie, jest bardzo wychudzony. Strasznie mi go żal. Do tego schroniska mam niedleko więc na pewno się tam wybiore w najbliższym czasie...ehh takich ludzi to bym sama zamknęła w schronisku! Szkoda słów... Quote
mila_2 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 DiDDlina85 - a Ty czasami popołudniu chodzisz z Młodym na spacery?? Kurczę mieszkamy blisko siebie a ja ze swoją Łóbuzką jeżdżę prawie codziennie do Łodzi żeby się z kumplami wybiegała...to chore;) Quote
Samturia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 biedny psiaczek :(:(:(:( :(:(:( jak można być takim okrutnym.. to sie w pale nie mieści...;( dsobrze, że chociasz ten rudzielec znalazł kochający domek :D :loveu: Quote
Chefrenek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Hura dobra wiadomośc..sąsiedzi mają psiaka..przywieźli dzisiaj ze schroniska małego biało-rudego szczeniaczka:) jest cudny i bardzo energiczny..jego 'właściciel' wrzucił go do reklamówki i przerzucił przez siatke schroniska!!:angryy: :angryy: Na szczęście ma juz nowy domek i dobrych właścicielo a Nero ma nowego kumpla..jak będę mogła to zrobie mu zdjęcia, jest malutki i śliczny:loveu: Ale sąsiadka opowiadziałą mi jeszcze historie jednego psa ze schroniska - powiedziałą że jest tam piękny dog niemiecki - jego właściciel wyjechał za granicę i psa zostawił swoim 'dobrym' sąsiadom, dawał im też codziennie 20zł na jedzenie i opieke nad psem i co się okazało - kochani sąsiedzi zamknęli psa w komórce a sami przepijali te pieniądze:shake: :angryy: :angryy: . Ktos się zainteresował że pies strasznie wyje i zawiadomił straż miejska któa odebrałą psa sasiadom. Teraz jest w schronisku i podobno wygląda strasznie, jest bardzo wychudzony. Strasznie mi go żal. Do tego schroniska mam niedleko więc na pewno się tam wybiore w najbliższym czasie...ehh takich ludzi to bym sama zamknęła w schronisku! Szkoda słów... Może napisza o tym psie w dziale dogi. A nuż się ktoś nim zainteresuje. Quote
DiDDlina85 Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='mila_2']DiDDlina85 - a Ty czasami popołudniu chodzisz z Młodym na spacery?? Kurczę mieszkamy blisko siebie a ja ze swoją Łóbuzką jeżdżę prawie codziennie do Łodzi żeby się z kumplami wybiegała...to chore;) Hej..no jasne że wychodze..prawie codziennie...za moim domem jest lasek i dośc duża polana i tam sobie Nero biega:) a potem np Sadową (Sadowa zaczyna się zaraz za wiaduktem kolejowym)wracamy do domu...ja np nigdy nie byłam jeszcze w tym lesie Przy Nowej gdynii:p Tylko że czas będę miałą dopiero w piątek bo niedługo sesja i mam duzo kolokwiów:shake: Quote
Bewarka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Chefrenek napisał(a):Może napisza o tym psie w dziale dogi. A nuż się ktoś nim zainteresuje. doskonały pomysł 8) Quote
DiDDlina85 Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 http://www.schronisko-medor.webd.pl/adopcja/berecik1.jpg http://www.schronisko-medor.webd.pl/adopcja/berecik.jpg To jest psiutek sąsiadów..jeszcze w schronisku... A sąsiadce się troche pomyliło bo pies o któym pisałam to mastiff jego i inne psiaki można zobaczyc na http://www.schronisko-medor.webd.pl/index.php w dziale Adopcje-hau! Quote
Chefrenek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 No to może na mastiffy, albo na molosy? Quote
mila_2 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Hej..no jasne że wychodze..prawie codziennie...za moim domem jest lasek i dośc duża polana i tam sobie Nero biega:) a potem np Sadową (Sadowa zaczyna się zaraz za wiaduktem kolejowym)wracamy do domu...ja np nigdy nie byłam jeszcze w tym lesie Przy Nowej gdynii:p Tylko że czas będę miałą dopiero w piątek bo niedługo sesja i mam duzo kolokwiów:shake: Sadową kojarzę, ale lasku i polany ni huhu... Quote
DiDDlina85 Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 mila_2 napisał(a):Sadową kojarzę, ale lasku i polany ni huhu... Jeżeli za wiaduktem skręcisz w prawo i bedziesz szła wzdłuż takich pojedynczych torów to dojdziesz do tej polanki:)..ona biegnie właśnei wzdłuż torów....ale pociag jeżdzi tam bardzo zadko:) Quote
Nadia86 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 i znowu nowiutke fotki i jak zwykle swietne Quote
mila_2 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Jeżeli za wiaduktem skręcisz w prawo i bedziesz szła wzdłuż takich pojedynczych torów to dojdziesz do tej polanki:)..ona biegnie właśnei wzdłuż torów....ale pociag jeżdzi tam bardzo zadko:) hahaha to dobre, bo my też tam chodzimy...i łąka/polana ciągnie się aż do PCK a te tory prowadzą na teren dawnych zakładów Boruty Quote
DiDDlina85 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 mila_2 napisał(a):hahaha to dobre, bo my też tam chodzimy...i łąka/polana ciągnie się aż do PCK a te tory prowadzą na teren dawnych zakładów Boruty Hmm PCK?:roll: możliwe..mieszkam tu od wakacji i nie jestem jeszcze obeznana...wiem ze ta ścieżka która prowadzi wzdłuż polanki kończy się tam gdzie jest zajezdrania autobusu 3. a po drugiej stronie ulicy jest juz las:P..może mówimy o innej łączce:cool3: ale jakos sobie poradzimy i na pewno sie spotkamy...:) Quote
mila_2 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Hmm PCK?:roll: możliwe..mieszkam tu od wakacji i nie jestem jeszcze obeznana...wiem ze ta ścieżka która prowadzi wzdłuż polanki kończy się tam gdzie jest zajezdrania autobusu 3. a po drugiej stronie ulicy jest juz las:P..może mówimy o innej łączce:cool3: ale jakos sobie poradzimy i na pewno sie spotkamy...:) hmmmmm...to jednak nie mówimy o tej samej łączce, bo o tej co ja mówię ciągnie się między ul. Łódzką a Konstantynowską (łąka jest za tymi ogródkami działkowymi na Kuraku - przy ul. Rudnickiej). A z tego co Ty mówisz to Wy chodzicie na drugą stronę ulicy. (czyli między ul. Łódzką a stacją kolejową - po tej stronie co stacja orlenu) btw. ja w Zgierzu mieszkam od kwietnia;) Quote
DiDDlina85 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 mila_2 napisał(a):hmmmmm...to jednak nie mówimy o tej samej łączce, bo o tej co ja mówię ciągnie się między ul. Łódzką a Konstantynowską (łąka jest za tymi ogródkami działkowymi na Kuraku - przy ul. Rudnickiej). A z tego co Ty mówisz to Wy chodzicie na drugą stronę ulicy. (czyli między ul. Łódzką a stacją kolejową - po tej stronie co stacja orlenu) btw. ja w Zgierzu mieszkam od kwietnia;) do dokładnie tak...ta nasza ciągnie się równolegle do Sadowej:P Troche nam sie pomieszało..:) Quote
mila_2 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='DiDDlina85']do dokładnie tak...ta nasza ciągnie się równolegle do Sadowej:P Troche nam sie pomieszało..:) Ale rozumiem że nie chodzicie na to pole przy ulicy?? Niedaleko bloków?? Ja bym się tam bała swoją sukę spóścić, bo to wariatka a jeszcze w 100% nei opanowaliśmy komendy stój:( Quote
DiDDlina85 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='mila_2']Ale rozumiem że nie chodzicie na to pole przy ulicy?? Niedaleko bloków?? Ja bym się tam bała swoją sukę spóścić, bo to wariatka a jeszcze w 100% nei opanowaliśmy komendy stój:( No do bloków to mamy raczej daleko:) Na tej naszej prawie nikt nie chodzi, no i prawie w ogole innych psiaków tam nie ma...zawsze jestesmy sami na spacerze:)od ulicy <sadowej> odgradza nas rząd różnych domków i zakładó więc nie ma obawy że pies wyleci na ulice:) Quote
mila_2 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 tylko prawda jest taka, że my w tygodniu dopiero po 16 jestesmy dostępni... Quote
DiDDlina85 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 No to chyba bedziemy sie musiały umowic na weekend..a w tygodniu to jak bedzi jasno na dworze bo po 16 to juz tylko psiaka na ogródek puszczam:) ale damy rade:p Quote
mila_2 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 pewnie, że damy radę - a nam jak na razie nie pozostaje nic innego jak chodzić na samotne;) spacery albo jeździć do Łodzi na wybieganie Młodej... Quote
Samturia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 cześć :D co tam u Nerusia? i u ciebie :D Quote
Bewarka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 własnie...bo zaczeliscie gadac tylko o spacerze :roll: Quote
DiDDlina85 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 U nas wszystko w porządku..niedługo dam nowe zdjęcia!!:) Quote
Recommended Posts