Jump to content
Dogomania

POWRACAMY Moje Psisko Goldenisko - NERUŚ:))) FOTKI 136str!!!

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dynia napisał(a):
ello Diddli :loveu:
Nerusinek taki gładziutki się robi , juz nie kulka waty cukrowej :lol: fajniutki :diabloti:

Ano niestety...co drugi dzień wyczesuje mu pełno tej puchatej i mięciutkiej wełny, a sierść robi się bardziej ostra i twarda:)..ale może nie będzie latało tyle kłębków po domu:)

Pozdrowionka!

Posted

DiDDlina85 napisał(a):
Ano niestety...co drugi dzień wyczesuje mu pełno tej puchatej i mięciutkiej wełny, a sierść robi się bardziej ostra i twarda:)..ale może nie będzie latało tyle kłębków po domu:)

Jeszcze się z niego zrobi labek.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

DiDDlina85 napisał(a):

Pozdrowionka!

Oho znam to... wczoraj kapalam Luccie i pelno klakow plywalo w wodzie... a przy czesaniu wypada drugie tyle, puszek zostal jej tylko juz na lapkach i glowie:-( ale chcialabym zeby miala juz dluuga siersc:evil_lol:

Posted

Ehh..no jutro będe miała wyjazd do wterynarza z moim biednym Świniakiem:( Nie je od 3 dni i ciągle siedzi w tym samym miejscu..nawet nie rusza sie na dzwięk reklamówki czy otwieranej lodówki:( ..ehh mam nadzieje, że to nic powaznego..w końcu swinka nie jest stara..ma dopiero nieco ponad 2 lata...

Pozdrowionka!

Guest aneta_w
Posted

DiDDlina85 dzięki bardzo za odwiedzenie naszej galerii :)
Twój psiak to dopiero słodziak!!! Taki śliczniutki i kochany :) :loveu:

Posted

Chefrenek napisał(a):
a kim jest świnka??? Niestety to jakaś czarna seria, wszystkie zwierzaki teraz chorują.

A Swinke mozna zobaczyć na 5 stronie mojej FotoGalerii:)..i chyba jest z nią wszystko w porządku, dzisiaj już troche popiskiwała..zjadłą co nieco..poza tym przypomnielismy sobie z tatą, że w zeszłym roku w zime było to samo..może po prostu to jest coś w rodzaju snu zimowego, bo w zeszłym roku tez stałą sie mniej ruchliwa jak przyszła zima i prawei się nie ruszałą z klatki. Z weterynarzem jeszcze się wstrzymamy:)

Pozdrowionka!!

Posted

DiDDlina85 napisał(a):
A Swinke mozna zobaczyć na 5 stronie mojej FotoGalerii:)..i chyba jest z nią wszystko w porządku, dzisiaj już troche popiskiwała..zjadłą co nieco..poza tym przypomnielismy sobie z tatą, że w zeszłym roku w zime było to samo..może po prostu to jest coś w rodzaju snu zimowego, bo w zeszłym roku tez stałą sie mniej ruchliwa jak przyszła zima i prawei się nie ruszałą z klatki. Z weterynarzem jeszcze się wstrzymamy:)

Pozdrowionka!!

Widziałam. Fajna. Miałam świnkę tricolorkę jako dziecko.

Posted

hej ;)
no swinka jest super :D:D kiedys mialam 2 swinki Franie i Inke ;p ale niestety Frania umarla a Inka z tesknoty za nia (Franka) tez zdechla..... :-( ..... ale Twoj swiniaczek przesliczny :D:D nie widzialam bo wczesiej ;p
pozdro :)