anka11 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 hejka :) super foty :D Nero coarz wiekszy :D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='DiDDlina85']i ostatnie na dzisiaj... Nerusisko w swoim żywiole :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dynia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ello Diddli :loveu: Nerusinek taki gładziutki się robi , juz nie kulka waty cukrowej :lol: fajniutki :diabloti: Quote
DiDDlina85 Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Dynia napisał(a):ello Diddli :loveu: Nerusinek taki gładziutki się robi , juz nie kulka waty cukrowej :lol: fajniutki :diabloti: Ano niestety...co drugi dzień wyczesuje mu pełno tej puchatej i mięciutkiej wełny, a sierść robi się bardziej ostra i twarda:)..ale może nie będzie latało tyle kłębków po domu:) Pozdrowionka! Quote
Chefrenek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Ano niestety...co drugi dzień wyczesuje mu pełno tej puchatej i mięciutkiej wełny, a sierść robi się bardziej ostra i twarda:)..ale może nie będzie latało tyle kłębków po domu:) Jeszcze się z niego zrobi labek.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Samturia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ale on rośnie... a potem to będzie 30 kg miłości Quote
a_ga.isk Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Ano niestety...co drugi dzień wyczesuje mu pełno tej puchatej i mięciutkiej wełny, a sierść robi się bardziej ostra i twarda:)..ale może nie będzie latało tyle kłębków po domu:) Pozdrowionka! Oho znam to... wczoraj kapalam Luccie i pelno klakow plywalo w wodzie... a przy czesaniu wypada drugie tyle, puszek zostal jej tylko juz na lapkach i glowie:-( ale chcialabym zeby miala juz dluuga siersc:evil_lol: Quote
DiDDlina85 Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Ehh..no jutro będe miała wyjazd do wterynarza z moim biednym Świniakiem:( Nie je od 3 dni i ciągle siedzi w tym samym miejscu..nawet nie rusza sie na dzwięk reklamówki czy otwieranej lodówki:( ..ehh mam nadzieje, że to nic powaznego..w końcu swinka nie jest stara..ma dopiero nieco ponad 2 lata... Pozdrowionka! Quote
Paulina_mickey Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 witam mam nadzieje że wszytko będzie oki... pozdrawiam:loveu: Quote
Chefrenek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 a kim jest świnka??? Niestety to jakaś czarna seria, wszystkie zwierzaki teraz chorują. Quote
Paulina_mickey Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Chefrenek napisał(a):a kim jest świnka??? Niestety to jakaś czarna seria, wszystkie zwierzaki teraz chorują. no własnie zauwarzyłam:shake: Quote
Guest aneta_w Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 DiDDlina85 dzięki bardzo za odwiedzenie naszej galerii :) Twój psiak to dopiero słodziak!!! Taki śliczniutki i kochany :) :loveu: Quote
DiDDlina85 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Chefrenek napisał(a):a kim jest świnka??? Niestety to jakaś czarna seria, wszystkie zwierzaki teraz chorują. A Swinke mozna zobaczyć na 5 stronie mojej FotoGalerii:)..i chyba jest z nią wszystko w porządku, dzisiaj już troche popiskiwała..zjadłą co nieco..poza tym przypomnielismy sobie z tatą, że w zeszłym roku w zime było to samo..może po prostu to jest coś w rodzaju snu zimowego, bo w zeszłym roku tez stałą sie mniej ruchliwa jak przyszła zima i prawei się nie ruszałą z klatki. Z weterynarzem jeszcze się wstrzymamy:) Pozdrowionka!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 oj chory swiniaczek? moja świnka też ostatnio choruje... ma stan zapalny górnej wargi... ech jakiś niesprzyjający ten czas dla zwerzaczków... oby wszystko było dobrze :) Quote
Chefrenek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 DiDDlina85 napisał(a):A Swinke mozna zobaczyć na 5 stronie mojej FotoGalerii:)..i chyba jest z nią wszystko w porządku, dzisiaj już troche popiskiwała..zjadłą co nieco..poza tym przypomnielismy sobie z tatą, że w zeszłym roku w zime było to samo..może po prostu to jest coś w rodzaju snu zimowego, bo w zeszłym roku tez stałą sie mniej ruchliwa jak przyszła zima i prawei się nie ruszałą z klatki. Z weterynarzem jeszcze się wstrzymamy:) Pozdrowionka!! Widziałam. Fajna. Miałam świnkę tricolorkę jako dziecko. Quote
anka11 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 hej ;) no swinka jest super :D:D kiedys mialam 2 swinki Franie i Inke ;p ale niestety Frania umarla a Inka z tesknoty za nia (Franka) tez zdechla..... :-( ..... ale Twoj swiniaczek przesliczny :D:D nie widzialam bo wczesiej ;p pozdro :) Quote
DiDDlina85 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 No a teraz nowa porcja Nerusia... c.d.n... Quote
DiDDlina85 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 doopka w krzakach:) widac kwiatka obgryzionego przez Nera Quote
Recommended Posts