anka11 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 hej ;) czekamy na foty Nerusia :loveu::loveu: Quote
Dynia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ello Didlli :loveu: napisz proszę cosik więcej na temat szkolonka , jestem mocno zainteresowana :multi: no i dawaj F O T K I :diabloti: :diabloti: papatki Quote
ewatr Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ale on długasny piesio sie robi jak łania mizianko dla malca :loveu: Quote
DiDDlina85 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='Dynia']ello Didlli :loveu: napisz proszę cosik więcej na temat szkolonka , jestem mocno zainteresowana :multi: no i dawaj F O T K I :diabloti: :diabloti: papatki Zapisałam się z Nerem do łódzkiej szkoły JB do grupy przedszkolaków. W niedziele mielismy pierwsze zajęcia. Prowadząca jest super! Zajęcia kosztuja po 15zł każde, przy czym w ciągu tygodnia mozna przyjść na bezpłatne wykłady. W program spotkan wchodza też spotkania z weterynarzem. Podaję adres do szkoły: www.szkolenia-psy.dl.pl lub www.jb-szkola.pl Bardzo fajna sprawa, mozna poznać duzo fajnych osób i sporo się dowiedzieć o zwierzakach:) Pozdrowionka!! Quote
Dynia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 fajna sprawa :multi: :multi: :multi: szkoda tylko że daleko ... :shake: ale przynajmniej zmobilizowało mnie to aby przeszukać moje okolice :diabloti: może coś takiego też jest :lol: pozdrawiam Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='DiDDlina85']Zapisałam się z Nerem do łódzkiej szkoły JB do grupy przedszkolaków. W niedziele mielismy pierwsze zajęcia. Prowadząca jest super! Zajęcia kosztuja po 15zł każde, przy czym w ciągu tygodnia mozna przyjść na bezpłatne wykłady. W program spotkan wchodza też spotkania z weterynarzem. Podaję adres do szkoły: www.szkolenia-psy.dl.pl lub www.jb-szkola.pl Bardzo fajna sprawa, mozna poznać duzo fajnych osób i sporo się dowiedzieć o zwierzakach:) Pozdrowionka!! szkoda że u mnie nie ma takiego czegos...:roll: ale to znak że wszystko przed mną:evil_lol: moge to zapoczątkować:evil_lol: a dużo osób tam chodzi? Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 a takw ogule to witam i żegnam bo spadam juz spać..jutro znowu czeka mnie wstawanie o 6...:placz: Quote
ewatr Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 witam malca :loveu: myśmy tez chodzili w młodości z Arnim do przedszkola :eviltong: fajna sprawa psiak sie socjalizuje a właściciel uczy :p ;) Quote
mila_2 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='DiDDlina85']Zapisałam się z Nerem do łódzkiej szkoły JB do grupy przedszkolaków. W niedziele mielismy pierwsze zajęcia. Prowadząca jest super! Zajęcia kosztuja po 15zł każde, przy czym w ciągu tygodnia mozna przyjść na bezpłatne wykłady. W program spotkan wchodza też spotkania z weterynarzem. Podaję adres do szkoły: www.szkolenia-psy.dl.pl lub www.jb-szkola.pl Bardzo fajna sprawa, mozna poznać duzo fajnych osób i sporo się dowiedzieć o zwierzakach:) Pozdrowionka!! a to znajdziecie dla nas chwilę żeby w Zgierzu na spacer się umówić??;) btw. piękny psiak:) Quote
DiDDlina85 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Paulina_mickey napisał(a):szkoda że u mnie nie ma takiego czegos...:roll: ale to znak że wszystko przed mną:evil_lol: moge to zapoczątkować:evil_lol: a dużo osób tam chodzi? O ile dobrze pamiętam było 7 piesków..na psie przedszkole mozna przychodzic z całymi roczinami więc jest fajna zabawa i nauka:) Quote
DiDDlina85 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 mila_2 napisał(a):a to znajdziecie dla nas chwilę żeby w Zgierzu na spacer się umówić??;) btw. piękny psiak:) Jasne że znajdziemy, na szkółke jeździmy tylko w niedziele na 11 a tak to caały weekend na miejscu jestesmy:) Pozdrowionka!! Quote
DiDDlina85 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 No a teraz uwaga..zaczynam wrzucac zdjęcia..i szybko nie skończe:) Quote
Bewarka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Jak możesz robić zdjęcia w tak bardzo prywatnej sprawie?!?:lol: A zdjęcia fajne ;) i duuuużo....:D Quote
DiDDlina85 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='justys95'] Jak możesz robić zdjęcia w tak bardzo prywatnej sprawie?!?:lol: A zdjęcia fajne ;) i duuuużo....:D Bo wygląda jakby sie do loty szykował:) Quote
Bewarka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ło jejku...jak ty wyrabiasz z tymi zdjęciami??? A...nadrabiasz tamto...:D Quote
ewatr Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ale uszy fruwaja bomba :multi: czego one tak szybko rosna :mad: ja chce młodego goldka :placz: Quote
aaliw Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='ewatr'] Ja sem netoperek :lol: Oj rosna szybko psiaki. DiDDlina85 a Ty wolisz malego goldenka czy juz wersje dorosla? Ja np uwielbialam ta mala ciapciata kuleczke, a TZ od poczatku wolal wersje dorosla :p Quote
DiDDlina85 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 aaliw napisał(a):Ja sem netoperek :lol: Oj rosna szybko psiaki. DiDDlina85 a Ty wolisz malego goldenka czy juz wersje dorosla? Ja np uwielbialam ta mala ciapciata kuleczke, a TZ od poczatku wolal wersje dorosla :p Małe jest piekne i takie rozkoszne..ale szczerze powiem, że nie mogę sie doczekać jak bedzie juz dorosły:) Quote
Paulina_mickey Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='DiDDlina85']cd... ale on jest bosssssski!!!!!!:loveu: :loveu: apropo dorosłości to jeszcze będziesz chciała żeby był malutkim bezradnym szczeniaczkiem:evil_lol: hehe Quote
DiDDlina85 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 ooj tak..i zawsze wywleka te największa badyle i gałęzie:) Quote
Recommended Posts