Jump to content
Dogomania

POWRACAMY Moje Psisko Goldenisko - NERUŚ:))) FOTKI 136str!!!

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ello Didlli :loveu:
napisz proszę cosik więcej na temat szkolonka , jestem mocno zainteresowana :multi: no i dawaj F O T K I :diabloti: :diabloti:
papatki

Posted

[quote name='Dynia']ello Didlli :loveu:
napisz proszę cosik więcej na temat szkolonka , jestem mocno zainteresowana :multi: no i dawaj F O T K I :diabloti: :diabloti:
papatki

Zapisałam się z Nerem do łódzkiej szkoły JB do grupy przedszkolaków. W niedziele mielismy pierwsze zajęcia. Prowadząca jest super! Zajęcia kosztuja po 15zł każde, przy czym w ciągu tygodnia mozna przyjść na bezpłatne wykłady. W program spotkan wchodza też spotkania z weterynarzem. Podaję adres do szkoły:

www.szkolenia-psy.dl.pl

lub

www.jb-szkola.pl

Bardzo fajna sprawa, mozna poznać duzo fajnych osób i sporo się dowiedzieć o zwierzakach:)

Pozdrowionka!!

Posted

fajna sprawa :multi: :multi: :multi:
szkoda tylko że daleko ... :shake: ale przynajmniej zmobilizowało mnie to aby przeszukać moje okolice :diabloti: może coś takiego też jest :lol:
pozdrawiam

Posted

[quote name='DiDDlina85']Zapisałam się z Nerem do łódzkiej szkoły JB do grupy przedszkolaków. W niedziele mielismy pierwsze zajęcia. Prowadząca jest super! Zajęcia kosztuja po 15zł każde, przy czym w ciągu tygodnia mozna przyjść na bezpłatne wykłady. W program spotkan wchodza też spotkania z weterynarzem. Podaję adres do szkoły:

www.szkolenia-psy.dl.pl

lub

www.jb-szkola.pl

Bardzo fajna sprawa, mozna poznać duzo fajnych osób i sporo się dowiedzieć o zwierzakach:)

Pozdrowionka!!
szkoda że u mnie nie ma takiego czegos...:roll:
ale to znak że wszystko przed mną:evil_lol:
moge to zapoczątkować:evil_lol:
a dużo osób tam chodzi?

Posted

[quote name='DiDDlina85']Zapisałam się z Nerem do łódzkiej szkoły JB do grupy przedszkolaków. W niedziele mielismy pierwsze zajęcia. Prowadząca jest super! Zajęcia kosztuja po 15zł każde, przy czym w ciągu tygodnia mozna przyjść na bezpłatne wykłady. W program spotkan wchodza też spotkania z weterynarzem. Podaję adres do szkoły:

www.szkolenia-psy.dl.pl

lub

www.jb-szkola.pl

Pozdrowionka!!

a to znajdziecie dla nas chwilę żeby w Zgierzu na spacer się umówić??;)

btw. piękny psiak:)

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
szkoda że u mnie nie ma takiego czegos...:roll:
ale to znak że wszystko przed mną:evil_lol:
moge to zapoczątkować:evil_lol:
a dużo osób tam chodzi?

O ile dobrze pamiętam było 7 piesków..na psie przedszkole mozna przychodzic z całymi roczinami więc jest fajna zabawa i nauka:)

Posted

mila_2 napisał(a):
a to znajdziecie dla nas chwilę żeby w Zgierzu na spacer się umówić??;)

btw. piękny psiak:)

Jasne że znajdziemy, na szkółke jeździmy tylko w niedziele na 11 a tak to caały weekend na miejscu jestesmy:)

Pozdrowionka!!

Posted

[quote name='ewatr']

Ja sem netoperek :lol:
Oj rosna szybko psiaki.
DiDDlina85 a Ty wolisz malego goldenka czy juz wersje dorosla?
Ja np uwielbialam ta mala ciapciata kuleczke, a TZ od poczatku wolal wersje dorosla :p

Posted

aaliw napisał(a):
Ja sem netoperek :lol:
Oj rosna szybko psiaki.
DiDDlina85 a Ty wolisz malego goldenka czy juz wersje dorosla?
Ja np uwielbialam ta mala ciapciata kuleczke, a TZ od poczatku wolal wersje dorosla :p

Małe jest piekne i takie rozkoszne..ale szczerze powiem, że nie mogę sie doczekać jak bedzie juz dorosły:)