cuciola Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 my tez zyczymy zdrowia..buziaki dla goldenka od labcia Yoghiego :) Quote
Paulina_mickey Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 DiDDlina85 napisał(a):No u Nerusia wszystko w porządku..rośnie jak na drożdżach..niedługo bedziemy musieli jechac na szczepienie przeciwko wściekliźnie a dzisiaj tata pojechał go zarejestrowac i opłacic podatek..niestety u mnie torche gorzej..rozchorowałam sie..mam angine, prawie 40 stopni gorączki i zdycham...więc wybaczcie mi jeśli nie bedę w najbliższym czasi zbyt aktywna na forum:(..ale obiecuje, że nadrobie wszelkie straty... Buziaki dla Was wszystkich!! Wracaj do zdrówka :*:*:* Quote
Chefrenek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='DiDDlina85'] Najlepsze zajęcie to męczenie Pańci.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ps. Dużo zdrówka życzę. Quote
DiDDlina85 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Dziękuję Wszystkim!! Od razu czuję sie lepiej po tylu życzeniach:) Quote
DiDDlina85 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 A co tam..chroba mi nie straszna..oto nowości:) Nero uwielbia sie wspinac po schodach chociaż dobrze wie, że mu nie wolno..ale ja mam pokój na górze i przylatuje mi tam do wyrka nad ranem:) z serii - AGRESJA ..i nieco spokojniejsze psisko:) No to tyle na razie..odrobiłam straty??:) Quote
Chefrenek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Schodomania... Dlaczego nie może wchodzić? Coś z kręgosłupem, czy bioderka nie sprawne? Quote
DiDDlina85 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 no nie tyle nie może co nie powinien..goldki maja skłonności do dysplazji a chodzenie po schodach sprzyja tej chorobie...dlatego jeszcze do pewnego czasu to go nosiłam na rekach ale robi sie coraz ciezszy:P dostaje też jakie witaminy na te stawy i mam nadzieje, że go żadne choróbsko ni9e złapie:) co prawda jego rodzice byli zdrowi od tym względem ale lepiej zapobiegac niż potem leczyc:) Pozdrowionka! Quote
goldenka245 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 DiDDlina85 napisał(a):no nie tyle nie może co nie powinien..goldki maja skłonności do dysplazji a chodzenie po schodach sprzyja tej chorobie...dlatego jeszcze do pewnego czasu to go nosiłam na rekach ale robi sie coraz ciezszy:P dostaje też jakie witaminy na te stawy i mam nadzieje, że go żadne choróbsko ni9e złapie:) co prawda jego rodzice byli zdrowi od tym względem ale lepiej zapobiegac niż potem leczyc:) Pozdrowionka! Madziu witaj :) Piesek może chodzić po schodach gdy jest już troszkę starszy :) Mojemu goldenisku nic się nie stało ;-) Foteczki są cudniaste a szczególnie te w kojcu:loveu: Quote
Bewarka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 jakie super te foteczki...nie sadze, aby pies "złapał" dysplazje łażąc po schodach...bardziej przy nadmiernym bieganiu...ale ostrożności nigdy za wiele :) Quote
DiDDlina85 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 No Nero oprucz tego że lata po schodach to uwielbia biegac..nasze spacery to w połowie bieg bo Nero tak ciągnie! Ale od 14-ego zaczynamy szkolenie więc może nauczy sie chodzić jak trzeba:P Pozdrowionka! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Mejmy nadzieję ze jemu to nie grozi :) mizoanko dla Nerusia :loveu::loveu: Quote
DiDDlina85 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Dobre Ucho nie jest złe... ale najlepsze jest ucho pani:) (ale mam tłuste włosy - przez ta cholerna chorobe nie mogę umyć głowy:() Quote
Paulina_mickey Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='DiDDlina85']A co tam..chroba mi nie straszna..oto nowości:) Nero uwielbia sie wspinac po schodach chociaż dobrze wie, że mu nie wolno..ale ja mam pokój na górze i przylatuje mi tam do wyrka nad ranem:) z serii - AGRESJA ..i nieco spokojniejsze psisko:) No to tyle na razie..odrobiłam straty??:) Ale sliczne foteczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cudeńko!!!! On jest piękny!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
basia bonnie Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Hej, Neruś śliczny:loveu::loveu::loveu: Mam nadzieje że nie będzie miał dysplazji :p Quote
Bewarka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ß@$!@ napisał(a):Hej, Neruś śliczny:loveu::loveu::loveu: Mam nadzieje że nie będzie miał dysplazji :p No jasne że nie będzie miał :D i jest super :p Quote
Nadia86 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Witam tez wpadlam w odwiedziny zobaczyc Twoje psiatko ktore tez pieknie rosnie:) sliczniutk Goldi....poglaskaj go odemnie Quote
Samturia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Dieńdobty... ale galeryjka się rozwija ohoho Quote
Rinuś Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='DiDDlina85']A co tam..chroba mi nie straszna..oto nowości:) sliczny goldenek :loveu::loveu::loveu: bede czesciej tutaj wpadac :multi::multi: a on ma poslanko w klatce?? niedlugo przestanie sie tam miescic:evil_lol::evil_lol: Quote
Chefrenek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='DiDDlina85'] Mały rozrabiaka. Czy on się bawi takim kapciem- zwierzaczkiem? Quote
DiDDlina85 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Chefrenek']Mały rozrabiaka. Czy on się bawi takim kapciem- zwierzaczkiem? tak..to były moje stare kapcie myszy...ulubiona zabawka Nera:) [quote name='Rinuś']sliczny goldenek :loveu::loveu::loveu: bede czesciej tutaj wpadac :multi::multi: a on ma poslanko w klatce?? niedlugo przestanie sie tam miescic:evil_lol::evil_lol: Tak ma w klatce..niektórych to przeraża jak mówie, że mam klatke..ale ona jest na prawde spora (70x60x95cm)...kupilismy ją dla naszego i malucha dobra:) na poczatku nie lubił tam spać wolał łazienke ale teraz to jedyne miejsce w którym śpi mu się najlepiej:) poza tym klatka jest zamykana tylko wtedy gdy nikogo nie ma w domu..a to jest max 5 godzin w całym tygodniu. A że mamy nowy dom (przeprowadzka była w wakacje) to tata by szału dostał jakby zdezelował nam mały bąbel cała chawirę:) Pozdrowionka Quote
Madzia_19 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='DiDDlina85'] Pozdrowionka widać, że Neruś zadowolony :p na załamanego nie wygląda :p :p :p on jest cudowny :p przypomina mi się mały Lucky :p Quote
DiDDlina85 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 No zdecydowanie nie jest załamany:) Quote
Recommended Posts