Dynia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 oj Didlinko :loveu: Neruś jest fantastyczny :evil_lol: pozdrowionka dla (jak narazie) podhalano podobnego :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='DiDDlina85'] Pozdrowionka!!! A co on tu za dobroci wcina :P Cudne zdjęcia, cudowenego Nerusia :) Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='DiDDlina85']Dużo nowości:) Pozdrowionka!!! Foteczki cuuuuudeńko:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Psiaczek boski:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Quote
DiDDlina85 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Mada&Teodor napisał(a):A co on tu za dobroci wcina :P Cudne zdjęcia, cudowenego Nerusia :) Wcina kawałek drewna do kominka:) Quote
Mada&Teodor Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 DiDDlina85 napisał(a):Wcina kawałek drewna do kominka:) A ja myślałam, że on jakąś dobrą kosteczke wcina :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale dobre drewno nie jest złe :diabloti: Quote
DiDDlina85 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Mada&Teodor']A ja myślałam, że on jakąś dobrą kosteczke wcina :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale dobre drewno nie jest złe :diabloti: NO jasne..przykład mamy pod spodem:) Quote
DiDDlina85 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 zdjęcia z dzisiejszego spacerku...jest piękna pogoda szkoda tylko że sniegu nie było.. sztuka niuchania:D co tam jest?? przyczajony tygrys, ukryty smok Quote
Estera Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Z dawaniem kawałka drewna małemu bym się wstrzymała. Lepiej daj mu jakąs zabawkę, kłębek zrobiony ze skarpetek, kostkę prasowaną. Drewno ma to do siebie, że psiak rozgryza je na mniejsze, ostre części, które mogą mu się, nie daj Boże powbijać w dziąsła, lub gdzieś w ciałko. Mam na myśli drzazgi ;) Później robią się okropne ropnie itp. Tak więc dla bezpieczeństwa ja bym uważała ;) Maluch pikny ;) Quote
Mada&Teodor Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ale przystojny chłopak :loveu: :loveu: :loveu: Coraz większy się robi. Ile on już waży :) Quote
DiDDlina85 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Estera napisał(a):Z dawaniem kawałka drewna małemu bym się wstrzymała. Lepiej daj mu jakąs zabawkę, kłębek zrobiony ze skarpetek, kostkę prasowaną. Drewno ma to do siebie, że psiak rozgryza je na mniejsze, ostre części, które mogą mu się, nie daj Boże powbijać w dziąsła, lub gdzieś w ciałko. Mam na myśli drzazgi ;) Później robią się okropne ropnie itp. Tak więc dla bezpieczeństwa ja bym uważała ;) Maluch pikny ;) wiem o tym wszystkim co napisałąs Esterko, ale on sam sobie to znalazł, jest bardzo twarde to drewienko i nie zauważułam żeby rozgryzał na drzagi - chyba jeszcze nie ma takiej siły a uwielbia się tym bawic i mam spokój na kilkanascie minut jak zaczyna się tym bawić:) ma mnostwoinnych zabawek i sznurki i piłki i kości prasowane, więc tym drewienkiem nie bawi się za często:) Quote
DiDDlina85 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Mada&Teodor'] Ale przystojny chłopak :loveu: :loveu: :loveu: Coraz większy się robi. Ile on już waży :) Oj już chyba z 16kg:) Quote
Madzia_19 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='DiDDlina85'] Słodziutkie maleństwo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='DiDDlina85']zdjęcia z dzisiejszego spacerku...jest piękna pogoda szkoda tylko że sniegu nie było.. sztuka niuchania:D co tam jest?? przyczajony tygrys, ukryty smok foteczki śliczne:loveu: :loveu: :loveu: tez kiedyś postaram sie o goldenka ale to dopiero w przyszłości...:lol: :lol: u nas nowe fotki zapraszamy Quote
Mada&Teodor Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 DiDDlina85 napisał(a):Oj już chyba z 16kg:) Nooooo, to juz troszke waży ten maluszek :evil_lol: A jaka jest przewidziana waga dla dorosłego psiaka ? Quote
Bewarka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Mada&Teodor napisał(a):Nooooo, to juz troszke waży ten maluszek :evil_lol: A jaka jest przewidziana waga dla dorosłego psiaka ? chyba 27-29 kg. (tak pisało w książce) Quote
Paulina_mickey Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkiego najleprzego w nowym roku 2007!!! Quote
Madzia_19 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 justys95 napisał(a):chyba 27-29 kg. (tak pisało w książce) to nie jest regułą. Zależy od wzrostu. Lucky ma 64 cm. w kłębie i waży 40 kg :) Quote
Dynia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Święta, Święta i po Świętach, nikt już o nich nie pamięta, bo Sylwester już za pasem, bawmy ostro się w tym czasie! Dynia i ferajna :huh: :huh: :huh: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 A Psisko - goldenisko ile już ma m-cy ? :loveu: Piękny piesek :razz: Quote
Xiara Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Śliczne goldenisko :D :loveu: Szczęśliwego Nowego dla Ciebie i psiaka!:):) Quote
Madzia_19 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzą Magda&Lucky Quote
DiDDlina85 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Mada&Teodor napisał(a):Nooooo, to juz troszke waży ten maluszek :evil_lol: A jaka jest przewidziana waga dla dorosłego psiaka ? No tak ok 35kg...ale wydaje mi się że Nero może ważyć troche więcej:) a ma 3,5 miesiąca:) Quote
Recommended Posts