Asiaczek Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 No, prosze:) Juz jest Drugi Wielbiciel! Byłas u nich w weekend? pzdr. Quote
Anecioreczek Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 (edited) Byłam Byłam. w sobote mamy szanse na adopcje Nelsona :) przyjedzie Pani go zobaczyc, mysli nad nim i nad jedna suczką ;) oby się udalo! chłopaki z Soboty i filmiki Nelson http://youtu.be/JvWVaayfw7w Martin http://youtu.be/Fq6ffwqYXk0 jak na 1 raz chlopaki dzielnie sie spisali Edited March 21, 2012 by Anecioreczek Quote
Asiaczek Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Ale byłoby fajnie, gdyby się udało:) To juz pojutrze:) Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Niestety Nelsonik nadal w schronisku :( adoptowali Hektora ;) Quote
Asiaczek Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Oj, nie martw się. Zawsze to jeden psiak w swoim domku i u swoich Ludzi... Przyjdzie pora i na Nelsonika:) pzdr. Quote
Anecioreczek Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 nie przypomina wam kogos psiak na tym demotywatorze? ;) Quote
Anecioreczek Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 w sumie, Atosek szczeniaczek :) jest bardzo podobny! :) siedze wlasnie cala w nerwach, bo dzisiaj na operacje pojechal psiak na ktorego namawiam Mame na DT, Mat, przyejchal ze zlamana lapa pogryziona przez pitbulla, to jeszcze psie dziecko, bardzo przytulankowe.. pani doktor obawiala sie 3 dni temu ze lapa niestety moze byc zakazona i mzoe sie okazac ze mu amputuja :( jutro dopiero na dyzurze zoabcze Mata, i oby z lapa :( Mat Quote
Asiaczek Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Ładny Mat i nie duzy... Zaciskamy mocno, aby łapkę zdołano uratowac:) pzdr. Quote
Anecioreczek Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Łapka poki co rewelacyjnie! Mat ma 6 śrub, 2 dni temu był obrzek duzy, ale dzisiaj, obrzeku nie ma! jest czucie! Mat jest mega dzielny! znosi zabiegi bez kaganca bez krzyku, byle zeby ktos go w tym czasie przytulał! Quote
Anecioreczek Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 dzis idziemy z Kora n pobieranie krwi.. w poniedzialek ma miec zabieg usuniecia Kła i kamienia, niestety przy okazji pani doktor stwierdzila u Kory nie wydolnosc zastawek sercowych... Quote
Asiaczek Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Sama zobacz, jak to zycie się toczy... U jednego psiaka operowana łapka i tyle dobrych wieści (Mat), a u drugiego (Kora) - info o niewydolności zastawek... Życie... Pzdr. Quote
Dorin91 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Nieśmiało zaglądam i zapisuję wątek :lol: Jestem zachwycona zdjęciami! Mam nadzieję, ze wkrótce pojawi się więcej ;) (i jak tak oglądam to się nie mogę doczekać zaległej sesji z moją kupą kudłów :eviltong:) Trzymam kciuki za Korę - zdrowia! :) Quote
Anecioreczek Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 (edited) zyje zyje ;p;p musze wam szczerze powiedziec.. ze szykuje sie na 2 psa ;p ale narazie.. wam nie powiem jaki, co to za pies.. bo nie chce zapeszac ;) jutro przejdzie ze tak powiem lekki test.. najpierw musze go poznac zeby sie zadecydowac czy go wezme ;) bo po 1 poznaniu i jego przytulaniu do mnie skardl mi serce ;) sprawa sie rozstrzygnie w przeciagu 2 tygodni ;p moge podpowiedziec ze to ze schroniska ;) i chlopak 2 letni ;p ( nie Nelson ani Martin) ;p Edited April 21, 2012 by Anecioreczek Quote
Asiaczek Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Ooooooo, no tos mnie zaciekawiła:) Trzymam kciuki, aby chłopaczek przeszedł pozytywnie test i zadomowił sie u Was:) pzdr. Quote
Anecioreczek Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 1. Pies podatny na szkolenie - 70 % 2. Pies podatny na zabawe ( friesbee, agility) - 80% 3.Pies kochający wode - 200% 4.Pies nie rzucający się na wszytsko do okoła z zębami - 90% 5.Pies kochający głaskanie i kontakt z przewodnikiem - 200% 6.Bez nadmiernego adhd - 40% xD 7.Nie agresywny do kotów - nie sprawdzone Tym oto sposobem... TROSZECZKE nie zbyt obiektywnym, ale nie tylko pod moim okiem była ocena.. Przedstawiam wam...chłopaczka - który przez najbliższy czas spedzi u mnie dt- od wtorku ( niewiem jak zachowa sie do suki bo byl nie dawno kastrowany i do kotow). A jezeli tylko się sprawdzi zostanie u mnie na stale :) oto TAXON - w skrocie TAX Quote
katik Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Piękny :loveu: Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się ułożyło. :) Quote
Anecioreczek Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 katik napisał(a):Piękny :loveu: Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się ułożyło. :) Wolontariusze trzymaja tez kciuki Tax jest naprawde nie smaowity, dostaje szalu, ale kiedy widzi smaka odrazu sie uspokaja i tak jakby byl gotowy na zadania :) umie podawac lape i siadac, warowac go uczylam wczoraj :D ale najbardziej mnie urzekl gdy wbieg do wody, szczesliwy! w koncu nie wychodizl z boksw 3 miesiace!!! bawil sie z suka w wodzie, poki tej nie zaczelo to draznic ;p Quote
Anecioreczek Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Dzisiaj Taks, a wlasciwie jeszcze nie wiadomo bo planuje mu zmienic imie ( albo Mushu albo Bongo) mial sciagniecie szwow, sprawdzilam jego szczepienia i wsyztsko i jest gotowy do podrozy do domu :) jutro o 15 go odbieram :) beda fotki! :):) Quote
Anecioreczek Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Kora niczego nie swiadoma nie dociera do niej ze od dzis bedzie musiala znowu dzielic dom z innym psem :P Quote
katik Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Kora pewnie będzie zadowolona z nowego towarzysza. :) Quote
Anecioreczek Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Taki przedsmak Mushu w drodze do domu! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Ale ma magiczne spojrzenie :) Bardzo się cieszę, powodzenia! Quote
Recommended Posts