Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w sumie, Atosek szczeniaczek :) jest bardzo podobny! :)

siedze wlasnie cala w nerwach, bo dzisiaj na operacje pojechal psiak na ktorego namawiam Mame na DT, Mat, przyejchal ze zlamana lapa pogryziona przez pitbulla, to jeszcze psie dziecko, bardzo przytulankowe.. pani doktor obawiala sie 3 dni temu ze lapa niestety moze byc zakazona i mzoe sie okazac ze mu amputuja :(

jutro dopiero na dyzurze zoabcze Mata, i oby z lapa :(

Mat

Posted

Łapka poki co rewelacyjnie!

Mat ma 6 śrub, 2 dni temu był obrzek duzy, ale dzisiaj, obrzeku nie ma! jest czucie! Mat jest mega dzielny! znosi zabiegi bez kaganca bez krzyku, byle zeby ktos go w tym czasie przytulał!

• 3 weeks later...
Posted

Nieśmiało zaglądam i zapisuję wątek :lol:
Jestem zachwycona zdjęciami! Mam nadzieję, ze wkrótce pojawi się więcej ;) (i jak tak oglądam to się nie mogę doczekać zaległej sesji z moją kupą kudłów :eviltong:)
Trzymam kciuki za Korę - zdrowia! :)

Posted (edited)

zyje zyje
;p;p
musze wam szczerze powiedziec..
ze szykuje sie na 2 psa ;p ale narazie.. wam nie powiem jaki, co to za pies.. bo nie chce zapeszac ;) jutro przejdzie ze tak powiem lekki test.. najpierw musze go poznac zeby sie zadecydowac czy go wezme ;) bo po 1 poznaniu i jego przytulaniu do mnie skardl mi serce ;)
sprawa sie rozstrzygnie w przeciagu 2 tygodni ;p
moge podpowiedziec ze to ze schroniska ;) i chlopak 2 letni ;p ( nie Nelson ani Martin) ;p

Edited by Anecioreczek
Posted

1. Pies podatny na szkolenie - 70 %
2. Pies podatny na zabawe ( friesbee, agility) - 80%
3.Pies kochający wode - 200%
4.Pies nie rzucający się na wszytsko do okoła z zębami - 90%
5.Pies kochający głaskanie i kontakt z przewodnikiem - 200%
6.Bez nadmiernego adhd - 40% xD
7.Nie agresywny do kotów - nie sprawdzone

Tym oto sposobem... TROSZECZKE nie zbyt obiektywnym, ale nie tylko pod moim okiem była ocena..
Przedstawiam wam...chłopaczka - który przez najbliższy czas spedzi u mnie dt- od wtorku
( niewiem jak zachowa sie do suki bo byl nie dawno kastrowany i do kotow).
A jezeli tylko się sprawdzi zostanie u mnie na stale :)

oto TAXON - w skrocie TAX

Posted

katik napisał(a):
Piękny :loveu:
Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się ułożyło. :)

Wolontariusze trzymaja tez kciuki
Tax jest naprawde nie smaowity, dostaje szalu, ale kiedy widzi smaka odrazu sie uspokaja i tak jakby byl gotowy na zadania
:) umie podawac lape i siadac, warowac go uczylam wczoraj :D
ale najbardziej mnie urzekl gdy wbieg do wody, szczesliwy! w koncu nie wychodizl z boksw 3 miesiace!!! bawil sie z suka w wodzie, poki tej nie zaczelo to draznic ;p

Posted

Dzisiaj Taks, a wlasciwie jeszcze nie wiadomo bo planuje mu zmienic imie ( albo Mushu albo Bongo) mial sciagniecie szwow, sprawdzilam jego szczepienia i wsyztsko i jest gotowy do podrozy do domu :) jutro o 15 go odbieram :) beda fotki! :):)