Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w cholere :D
Nie no, grzecznie bylo.
wrocilam właśnie z oddawania krwi ;) w końcu nie dostalam zakrzepu i udało mi się oddać 450 ml krwi ( do tej pory było po 100 ;p)
I nie zemdlałam :) co czyni mojego TZ-ta złym bo on padł za swoim pierwszym 'pełnym oddaniem' ;p Chyba chciał sie pośmiać ;)
A jutro w końcu zaczynam swój wolontariat u nas w Sosnowieckim schronisku ;) powinnam mieć jakieś zdjęcia ;)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anecioreczek napisał(a):
w cholere :D
Nie no, grzecznie bylo.
wrocilam właśnie z oddawania krwi ;) w końcu nie dostalam zakrzepu i udało mi się oddać 450 ml krwi ( do tej pory było po 100 ;p)
I nie zemdlałam :) co czyni mojego TZ-ta złym bo on padł za swoim pierwszym 'pełnym oddaniem' ;p Chyba chciał sie pośmiać ;)
A jutro w końcu zaczynam swój wolontariat u nas w Sosnowieckim schronisku ;) powinnam mieć jakieś zdjęcia ;)

Podziwiam za ten wolontariat...
Ja jestem za słaba psychicznie, aby to robic.....

Pzdr.

Posted

wrociłam i dałam rade ;) napewno nie byłam tam ostatni raz :)
byłam na 2 turach. Na 1 miałam starszą Sunie Duśkę, bardzo fajna, umie dużo, nie ciągnie, łakoma na smaki :D
a na 2 turze, byłam z cudowną naprawdę wspaniałą sunią Luną. Jest w typie szpica, jej charakter bardzo na to wskazuje.Bardzo ciągnie, i umie tylko siadać jak narazie, jest bardzo łagodna i przytulaśna:) W ogóle nie reaguje na smaki ;p Bardzo ją interesują inne psy ;)

Ja i Lunka - póki co to jedyne zdjęcie jakie mamy ;p

Posted

tzn, dzisiaj było tak, że dobierali do boksu wolontariuszy.
No i mówili jakie psy, np czy lubią kobiety, i czy silne czy duże.
Brałam suczki mniejsze niż Atos, bo bałam się trochę.

a Tu proszę Nochal :D

i jeszcze jedno

Posted

Tak spróbuje, ale zobaczymy, narazie poznałam tylko 2 psiaki ;)
Za tydzień znowu się pojawię.
Mam więcej zdjęć ze spaceru z picasy schroniskowej

Tu jeszcze piękne Foto z uszami Luny:loveu:

I Duśka - jej oczy mówią wszystko " dajże tego smaka":evil_lol::lol:

Posted

w Boksie z Duśką był również piękny silny, i bardzo energiczny Atos, spacerowaliśmy razem z wolontariuszem i z Atoskiem :)

Super Psiak, nie wykazywał kompletnie agresji do innych psów, wręcz przeciwnie, gdy któryś podwarkiwał ten z ciekawości stawiał uszy i się przypatrywał :lol:

Posted

Powiem Ci że chętnie bym z nim sama poszła, bo ten piesma spory potenciał. Ale niestety obawiam się że nie dałabym rady. Jest dla mnie zbyt silny. Dla tego psa najlepszy bylby dobry kontakt z człowiekiem chociaz w DT co by nie zdziczał bo jak złapie agresje to koniec, już jest pogryziony przez inne psy, a sam jest łagodny - tyle że nie zdaje sobie sprawy ze swojej siły :lol:

Posted

hej hej kochana, oddawanie krwi to super sprawa, sama też oddaję (raczej oddawałam, ale muszę do tego wrócić)
wolontariat w schronie też super, też kiedyś o tym myślałam, ale raczej w moim schronie nie bardzo :/ aczkolwiek super :) bardzo fajne zdjęcia z psiakami - mi oczywiście do gustu najbardziej przypadł rudzielec :P

i nie smutaj się, wiem jak się czujesz, myślę, że będzie z czasem lepiej :*:*