Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam was serdecznie w nowym roku :) Oby był lepszy od poprzedniego! :)

Ja muszę się zabrać za naukę w końcu bo zostały mi 3 miesiący laby na dziekance:evil_lol:

i mam nadzieje że u nikogo z was nie wyglądało otwieranie szampana tak jak na niżej załącznym obrazku

Rok temu mieliśmy podobną sytuacje w tym roku zrezygnowaliśmy z szampana :D

Posted

Rozeta zrobiła nam Banerek ;)
witam wszystkich odwiedzających

Wczoraj na skokach pięknie skakał Kot :)
A tu proszę, aby nie zapomieć o naszym Mistrzu..
a właściwie Dwóch na tym zdjęciu :d Czyli Wierny Kibic Adama Małysza odwiedził rok temu Wisłe :)

• 3 weeks later...
Posted

Pogoda nie może się zdecydować jak jest śnieg - to jest na plusie, nie ma śniegu - na minusie -.-
O Matko naturo, w co się z nami bawisz :(

Zajmowałem pół pokoju i mi dobrze było :D Nam również :)
teraz nie mam co zrobić z nadmiarem przestrzeni o.0

Posted

a no trzeba, a teraz mamy normlanie komunę w Sosnowcu ;p nie dość że ACTA i strajkują to jeszcze nie szczęśne maleństwo mała Madzia porawana, i patrole z Katowic nawet jeżdzą tutaj jak i również w cywilnych strojach chodzą, no nic oby się maleństwo odnalazło chociaż szczerze powiem że tracę wiarę w to:(
Tyle teraz się dzieje z tymi dziecmi porywanymi :(

Posted (edited)

Ja też czekam na info o Madzi, niestety marne szanse są :( ale jeżeli się znajdzie - byłoby wspaniale...

Marta, Asiu - Ja myślę, ale moja mama jest stanowczo przeciw. Jeżeli pytacie ze względu na moje wątki na przygarne psa - to mogę odpowiedzieć - moja najlepsza kumpela szuka psa z chłopakiem właśnie w takim samym typie jak ja szukam, kochała Atosa tak bardzo że uwierzyła że psy są nie groźne (wcześniej całe życie bardzo bała się i unikała dużych psów) i w końcu zdecydowali się zaadoptować, teraz szukają dla siebie psiaka :) Pomagam im, bo wiem czego chcą i przynajmniej w miare potrzeb bedę potrafiła im pomóc w szkoleniu, w końcu czegoś się przez te lata nauczyłam ;p

A pomimo moich wcześniejszych postanowien, że dopiero za rok, dwa, niestety ale mineły 3 miesiące i chociaż bardzo mi tęskno za Atosem i chciałabym jego, to nie mogę przestać myśleć aby wziąść 2 psa.
Próbowałam z Korą wychodzić na takie spacery jak z Atosem, ale ona tego nie lubi, ona woli ciepły kącik jej legowisko obok kaloryfera. Dlatego często myśle o drugim psie - bardzo.
Ale póki co, pozostaje mi tylko pomóc i dzisiaj jak zdąże to jade na wolontariat do nas do schroniska ;p Jakoś to mi zastąpi chociaż posiadanie 2 psa ;p

edit. Wczoraj dostałam telefon od wujka mojego TZ-ta, żebym się wstrzymała z braniem szczeniaka, jak się zapytałam skąd o tym wie to powiedział że od TZ-ta, wspomniał że jedzie teraz ze swoją suką BC na wystawy i w ciągu roku bedą mieli miot. Super Szczeniak BC - niewiem czy wytrzymam xD
Suka jest na warunkach hodowlanych - nie pamiętam jak to konkretnie działa może ktoś mi objaśnił by konkretnie żeby wujek nie wpadł w tarapaty? o.0

Edited by Anecioreczek
Posted

nie widziałam wątku na PWP, pytam z ciekawości, bo wiem, że z jednym psem to nie to samo... :(

co do warunku hodowlanego to chyba wszystko zalezy od umowy z hodowca, ale hodowca otrzymuje chyba jednego wybranego szczeniaka

Posted

No niestety moja mama nie chce się zgodzić.
Póki co mogę pokazać wam Wenke bo niestety nie mam zdjęć żadnych do pokazania ;p
Wena jako szczeniak jeszcze w hodowli - Double Vision

jak będę coś jeszcze miała to pokaże.

Posted

Urocza:)

Wzięcie psa na warunku hodowlanych to wydaje mi się że chodzi o to, że suka musi mieć co najmniej raz szczeniaki :hmmmm:
Poprawcie jak źle mówię.

Posted

anetta napisał(a):

Jak w nosie zamarza to już nie jest fajnie...:diabloti:

No a niestety dochodzi do tego że zamarza!

Idziem zaraz na spacer z Bertem :) Bernardynem TZ-ta, ciekawe czy mu zamarzną gluty :lol: