Asia & Ginger Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 100 lat, dużo zdróweczka, mnóstwa smaczków, wielu ciekawych spacerków oraz samych fajnych psich kolegów i koleżanek! :BIG: :new-bday: :tort: :beerchug: :drink1: :drinking: :cunao: :laola: Quote
Iwa-R Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Anecioreczek napisał(a):No ładnie nikt nam życzeń nie złożył:mad: Ja szczerze mówiąc widziałam informację o urodzinach, i nawet usiłowałam wejść na dogo żeby coś napisać, ale cały czas pokazywało mi, że serwer zajęty :roll: Zdrówka! Zdrówka i jeszcze raz zdrówka! Pozdrawiam Iwona Quote
Asiaczek Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 A ja przyznaję się, że w sobotę nie miałam głowy do wchodzenia na DGM, a co usiłowałam zalogowac się, to...:mad::mad::mad: Wczoraj byłam na wystawie w NDM, za to dzisiaj melduję się i składam zyczonka: DUZO... WSZYSTKIEGO... NAJ...:new-bday: Pzdr. Quote
Anza&Hacker Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Wszystkiego najlepsiejszego dla Tosława :Rose: Quote
Anecioreczek Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Coś cicho tutaj :D My sie odzywamy....bo dawno nas nie było ;p No ale,teraz bedziemy czesciej :) wkoncu wolne sie zaczyna.... nie mam zbyt wielu fotek,ale tak dla przypomnienia moj zwierzyniec ;) Quote
Anecioreczek Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Hej Hej :) Fotki z Dzisiejszego spacerku :) Biegamyyyy :cool3: I Moje Cudo :loveu: I Moje mniejsze cudo :loveu: Quote
Anecioreczek Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Duże dziecko :diabloti: a Tu z cyklu..Atos i jego Miny :loveu: Stwierdzam że Kora jest fatalnym obiektem do zdjęc :angryy: Poprostu nie znosze jej owsikow w tylku:evil_lol: Pogoda byla taka sobie,wiec zdjecia tez slabe :eviltong: Quote
Cerber Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 nooo śliczne zdjęcia, a Atos od mojej ostatniej wizyty tu, bardzo wyrósł i zmężniał ;):loveu: Pozdrawiam kochani :) Quote
Anecioreczek Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Cerber napisał(a):nooo śliczne zdjęcia, a Atos od mojej ostatniej wizyty tu, bardzo wyrósł i zmężniał ;):loveu: Pozdrawiam kochani :) Chciałaś powiedzieć - spasł :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 ale usmiechnieta mordka Atosa:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anecioreczek Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Witamy wszystkich z rana i zyczymy milego dnia :) Quote
Asiaczek Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ostatnio wstawione fotki - bardzo ładne portreciki! Atos zrobił się taki... dorosły. A kicia jaka laseczka.:lol: Pzdr. Quote
Cerber Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Anecioreczek napisał(a):Chciałaś powiedzieć - spasł :diabloti: e tam od razu spasł, nabrał trochę ciałka, w ogóle nie wygląda na grubego. Ale widzę, ze pyszczol mu zjaśniał, znaczy te znaczenia brązowe kiedyś były ciemniejsze :p Quote
Asiaczek Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ja poprosze więcej takich fotek...:lol: http://images24.fotosik.pl/306/6929496852b53b70.jpg Pozowanie pięknie jej wychodzi, naprawdę! http://images33.fotosik.pl/425/7da127018aabfd5e.jpg Atosik - super facet sam w sobie! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Cerber- ano były kiedyś :P teraz podchodzą po rude :eviltong: Asiaczek-czy ja wiem czy laseczka,grube to to,jak każde zwierze u mnie :eviltong: A Ja dzisaj skończyłam lekcje 3 godzny wcześniej i taka radosna byłam " a wyjde z psami bo rano tak mało zdjęć zrobiłam!" Wychodze przed szkołe...ii...PADA. A tutaj ranne foteczki. No nie chciał mi się dziwnym trafem AF w aparacie włączyć i sie denerwowałam,to odsunełam od siebie aparat i chciałam zrobić zdjęcie byle czemu...i takie byle co mi wyszło:evil_lol: Tosiu :loveu: Korcia:loveu:(wkońcu ta mała menda "pozowała") Quote
Asiaczek Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Nastrojowe te Twoje ranne fotki... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='asiunia']Ojej!Anecioreczki wróciły:loveu: Hej Asiu :cool3: CDN fotek... Poranne widoczki Przykład kiedy Atos mnie denerwuje...poranne wskakiwane do Brynicy :angryy: "No ale czego sie Pani na mnie drże?" Quote
Anecioreczek Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 W Pogoni za kaczką:evil_lol: Tropimy kaczke :evil_lol: a przynajmniej próbujemy :evil_lol: Szkoda że zdjęcia nie dają głosu,moglibyście usłyszeć te "obrady" Kaczki rządzące Kaczkami :evil_lol: No darły się strasznie...:eviltong: To by było na tyle z porannego spaceru:eviltong: Enjoy :evil_lol: Quote
asiunia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 W Twoim obiektywie stawiki nie wygladaja jak stawiki:eviltong:jakos tak...magicznie:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Jak magicznie! Masz ten syf :evil_lol: I Jeszcze Vitka z przed chwili,poplamiona na polikach od szprotek xD Quote
asiunia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Albo ja tam juz tak dawno nie byłam,albo robisz bardzo dobre zdjecia:eviltong:własnie mało syfowato wygladaja:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 asiunia napisał(a):Albo ja tam juz tak dawno nie byłam,albo robisz bardzo dobre zdjecia:eviltong:własnie mało syfowato wygladaja:evil_lol: widocznie tam dawno nie byłaś,ale syf jest nadal,przynajmniej wczoraj był,niewiem jak dzisiaj :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 faktycznie magiczne zdjecie:loveu::loveu: :loveu: Quote
katik Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Jaki śliczny koteczek. :loveu: Czy u was łabędzie są regularnie dokarmiane? jakiś miesiąc temu byłam tam na spacerze i jak nas łabędzie zobaczyły to na wyścigi do nas płynęły. Dopłynęły jakieś 2 m od brzegu i zaczęły się awanturować z Magią. :eviltong: Niestety miałam dla nich tylko psie smaczki, ale im nie smakowały. :shake: Quote
Recommended Posts