Asiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Anecioreczek napisał(a):fotek to ja mam 3 chyba xD bo Atosik wogole sie zachowywal nie fajnie...dostal pilke zapomnial o bozym siwecie ;/ pozatym no ni fajnie bylo...rzucil ringo do wody nie mogl znalesc o to nie plywa i ja musialam isc do wody...potem karabincyzk w lince sie zaciol.. smycz nagle zniknela..i sama kupa nieszczesc... jak na 13-stego przystalo:evil_lol: ale piatek to nie byl:shake: Wstaw nawet te 3 fotki,please... I nie smutkaj się. Jeszcze zaświeci słoneczko...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Oj, ten kantarek chyba nie bardzo podoba się Atosikowi...:cool3: Pzdr. Quote
Love-Wab Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 fajnie atoskowi w tym kantarku ^^ zapraszam do gucia ^^ jedziesz na wystawe w zabrzu? Quote
Anecioreczek Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 hmm.. a kiedy jest? :D ale musiałabyś mnie znowu tam zawieść;p Quote
Love-Wab Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 spoko jest emm... chyba 14 pazdziernika ^^ Quote
olekg89 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Anetko-nie zapominaj ,że ja będę w zabrzu!:D Quote
Anecioreczek Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 olekg18 napisał(a):Anetko-nie zapominaj ,że ja będę w zabrzu!:D Wspaniale,pewnie się zobaczymy:p Quote
olekg89 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Dla ciebie byłoby lepiej gdyby jednak nie sasasa Quote
Anecioreczek Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 olekg18 napisał(a):Dla ciebie byłoby lepiej gdyby jednak nie sasasa Spokojnie,pchać się na Twoją drogę na pewno nie będę:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Fotki z Wieczornego szaleństwa:diabloti: Quote
Anecioreczek Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 I Bert ^^ Towarzysz Zabaw Antosia:razz: Quote
łapeczek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 sliczne foty ;] zapraszam do siebie u nas tez nowe sa;p Quote
Asiaczek Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Atosik gustuje w takich duuuuzych kolegach? Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Asiaczek napisał(a):Atosik gustuje w takich duuuuzych kolegach? Pzdr. Może nazwe to Inaczej... ze względu na wage Berta i jego "nachalność' wobec osoby Atosa,Atos nie reaguje na niego (w sensie nie warczy nie szczeka itp),ale probuje się bawić:P Jednak niestety próby Antka sie nie udają ponieważ Bert traktuje go jako obiekt pożądania :evil_lol: Ale na spacery razem chodzimy:) Lepiej jest,bo Atos wtedy jest spokojniejszy,nie reaguje na inne psy,że tak nazwe..poprostu boji się o własne Du*sko :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Hahaha, Atos się niczego nie boi!:lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 no właśnie o te 4 litery swoje się boji:evil_lol: Biedak na spacerze często z podkulonym ogonem lata,kiedy Bercisko się zbliża :lol: Quote
Asiaczek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Na pewno nie będzie Cię w niedzielę we Wrocku? Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Asiaczek napisał(a):Na pewno nie będzie Cię w niedzielę we Wrocku? Pzdr. Niestety nie,chyba że zrobie sobie jaja z Mamy :P Ale wątpie,bo wczoraj wydoiłam od niej troche kasy,a na pociąg do wrocka i spowrotem do domu to 50 złotych:roll: Ale teraz dużo do myslenia mam,bo naprawde mam ochote jechać do Wrocka na tę wystawe,a ja lubie wyzwania i spontaniczność,i pewnie cały dzień będe nad tym myślała:evil_lol: ps.O której macie wystawke? Quote
Asiaczek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Wystawa - tradycyjnie - zaczyna się o 10.00. Baski są sędziowane na ringu nr 15, a przed nami jest ok. 30 psiaków. We Wrocku będziemy ok. 8.00-8.30, bo mamy do oddania świniaczka i w takich godzinach umówiłam się z koleżanką po jego odbiór. Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Asiaczek napisał(a):Wystawa - tradycyjnie - zaczyna się o 10.00. Baski są sędziowane na ringu nr 15, a przed nami jest ok. 30 psiaków. We Wrocku będziemy ok. 8.00-8.30, bo mamy do oddania świniaczka i w takich godzinach umówiłam się z koleżanką po jego odbiór. Pzdr. własnie to przedyskutowałam z potencjalnym znajomym z którym moglabym jechać,ale on nie da rady..a samej w taką podróż to troche niebezpiecznie więc chyba odpada..:shake: Quote
Iwa-R Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Witam! Myślałam o tej wystawce również, rozumiem, że V grupa jutro, skoro Asia jeszcze na necie? :cool3: Moja Psocia swego czasu też robiła różne skoki i wygibasy, niestety wiek już jej teraz na to nie pozwala. Pozdrowionka dla psiaczków i zapraszam do galerii Esia :) Quote
Anecioreczek Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Jutro Tosław kończy 2 lata!:multi: My niemamy kompa..korzystamy z czyjegos...jutro bedziemy w Zabrzu dozobaczenia!:lol: Quote
Anecioreczek Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 No ładnie nikt nam życzeń nie złożył:mad: Tosław dzisiaj na urodzinki dostał Kości prosto z Zabrzańskiej wystawy:eviltong:Spacer bez smyczy,oraz mizianko od wszyyyssstkiiiiccchhhh znajomyccchhhh:loveu:(których spotkalśmy po drodze):lol: Quote
Recommended Posts