Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anecioreczek napisał(a):
fotek to ja mam 3 chyba
xD
bo Atosik wogole sie zachowywal nie fajnie...dostal pilke zapomnial o bozym siwecie
;/

pozatym no ni fajnie bylo...rzucil ringo do wody nie mogl znalesc o to nie plywa i ja musialam isc do wody...potem karabincyzk w lince sie zaciol.. smycz nagle zniknela..i sama kupa nieszczesc...
jak na 13-stego przystalo:evil_lol:

ale piatek to nie byl:shake:

Wstaw nawet te 3 fotki,please...

I nie smutkaj się. Jeszcze zaświeci słoneczko...:lol:
Pzdr.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Atosik gustuje w takich duuuuzych kolegach?
Pzdr.

Może nazwe to Inaczej...
ze względu na wage Berta i jego "nachalność' wobec osoby Atosa,Atos nie reaguje na niego (w sensie nie warczy nie szczeka itp),ale probuje się bawić:P

Jednak niestety próby Antka sie nie udają ponieważ Bert traktuje go jako obiekt pożądania :evil_lol:

Ale na spacery razem chodzimy:) Lepiej jest,bo Atos wtedy jest spokojniejszy,nie reaguje na inne psy,że tak nazwe..poprostu boji się o własne Du*sko :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Na pewno nie będzie Cię w niedzielę we Wrocku?

Pzdr.

Niestety nie,chyba że zrobie sobie jaja z Mamy :P Ale wątpie,bo wczoraj wydoiłam od niej troche kasy,a na pociąg do wrocka i spowrotem do domu to 50 złotych:roll:

Ale teraz dużo do myslenia mam,bo naprawde mam ochote jechać do Wrocka na tę wystawe,a ja lubie wyzwania i spontaniczność,i pewnie cały dzień będe nad tym myślała:evil_lol:

ps.O której macie wystawke?

Posted

Wystawa - tradycyjnie - zaczyna się o 10.00. Baski są sędziowane na ringu nr 15, a przed nami jest ok. 30 psiaków.
We Wrocku będziemy ok. 8.00-8.30, bo mamy do oddania świniaczka i w takich godzinach umówiłam się z koleżanką po jego odbiór.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wystawa - tradycyjnie - zaczyna się o 10.00. Baski są sędziowane na ringu nr 15, a przed nami jest ok. 30 psiaków.
We Wrocku będziemy ok. 8.00-8.30, bo mamy do oddania świniaczka i w takich godzinach umówiłam się z koleżanką po jego odbiór.

Pzdr.

własnie to przedyskutowałam z potencjalnym znajomym z którym moglabym jechać,ale on nie da rady..a samej w taką podróż to troche niebezpiecznie więc chyba odpada..:shake:

Posted

Witam! Myślałam o tej wystawce również, rozumiem, że V grupa jutro, skoro Asia jeszcze na necie? :cool3:

Moja Psocia swego czasu też robiła różne skoki i wygibasy, niestety wiek już jej teraz na to nie pozwala.
Pozdrowionka dla psiaczków i zapraszam do galerii Esia :)

• 2 weeks later...
Posted

No ładnie nikt nam życzeń nie złożył:mad:

Tosław dzisiaj na urodzinki dostał Kości prosto z Zabrzańskiej wystawy:eviltong:Spacer bez smyczy,oraz mizianko od wszyyyssstkiiiiccchhhh znajomyccchhhh:loveu:(których spotkalśmy po drodze):lol: