Anecioreczek Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 a prosze bardzo :) tylko sie nie wystarszcie ;D ;P Quote
Anecioreczek Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Marta_Ares napisał(a):wow to zart czy na prawde???:cool3: e no... tak teraz wyglada mój pokoj ;P ps.a pod łóżkiem lezy gitarka hehee;P nowo kupiona;P uczymy sie grac:) jak narazie zminiac dwie funkcje umiem haha xD Quote
Marta_Ares Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 fajnie to wyglada;) chociaz ja nie cierpie rozowego:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 http://images28.fotosik.pl/206/dcc11c8b1ed2d239.jpg Wow, jaki romantyczny pokoik. :cool3: :loveu: :p W sumie też nie przepadam za różem, wolę zielenie i pomarańcze. ;) Quote
Anecioreczek Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Asia & Ginger napisał(a):http://images28.fotosik.pl/206/dcc11c8b1ed2d239.jpg Wow, jaki romantyczny pokoik. :cool3: :loveu: :p W sumie też nie przepadam za różem, wolę zielenie i pomarańcze. ;) Miałam wcześniej zielony.Już mi sie znudził ze tak powiem Pomarancze i ogolnie jaskrawe kolory przyciagaja osy i reszte..a ja jestem uczulona na jad wiec odpada. za niebieskimi odcieniami nie przepadam bo taki chłodny pokój ;P a Róż?...hm... mama nie chciała czerwonego ;P Quote
Asia & Ginger Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Anecioreczek napisał(a):Miałam wcześniej zielony.Już mi sie znudził ze tak powiem Pomarancze i ogolnie jaskrawe kolory przyciagaja osy i reszte..a ja jestem uczulona na jad wiec odpada. za niebieskimi odcieniami nie przepadam bo taki chłodny pokój ;P a Róż?...hm... mama nie chciała czerwonego ;P Ja ma teraz zielony. :cool3: Uwielbiam zielony kolor. :loveu: Pomarańczowy i taki zółty słoneczny też lubię, ale za bardzo zlewałyby mi się z meblami. ;) Na osy i inne wredne owady mam sposób, zakładam w oknach siatkę. :eviltong: Za niebieskim też nie przepadam, bo tak jak piszesz jest to taki chłodny kolor. Za różem nie przepadam dlatego że jest taki słodki, cukierkowy. Ale na szczęście w Twoim pokoju nie jest go jakoś przesadnie dużo. Białe i czerwone dodatki powodują, że nie jest kiczowato. :thumbs: Quote
Anecioreczek Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Ja ma teraz zielony. :cool3: Uwielbiam zielony kolor. :loveu: Pomarańczowy i taki zółty słoneczny też lubię, ale za bardzo zlewałyby mi się z meblami. ;) Na osy i inne wredne owady mam sposób, zakładam w oknach siatkę. :eviltong: Za niebieskim też nie przepadam, bo tak jak piszesz jest to taki chłodny kolor. Za różem nie przepadam dlatego że jest taki słodki, cukierkowy. Ale na szczęście w Twoim pokoju nie jest go jakoś przesadnie dużo. Białe i czerwone dodatki powodują, że nie jest kiczowato. :thumbs: Asiu dziękuje:loveu: 5 na 7 osób powiedziało że mój pokój jest kiczowaty :shake: :D Quote
Rybka_39 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 O jak fajnie! Na serio, nie lubie różu, ale Twoj pokoj mi się podoba:cool3: Quote
Anecioreczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 To są fotki z wczorajszego spaceru u Mnie na Borkach ;) a Vitani dzisiaj kończy swój pierwszy rok ;) Quote
Asia & Ginger Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 http://images29.fotosik.pl/207/0e2f154bb40f3233.jpg Ale tańce. :cool3: :loveu: :loveu: Quote
Anecioreczek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Vitani wymiziana :) Dostala dzisiaj pyszne danko z Sheby (:diabloti:) i nową myszke na krecaną..którą....Atos po 5 minutach pożarł :[ Quote
katik Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 świetne fotki ze spaceru. Zawsze wydawało mi się, że Atos jest mniejszy, a on chyba taki duży jak Kora (jak nie większy). Tereny do psich szaleństw bardzo fajne, mam nadzieję ze uda nam się spotkać. ;) Quote
Anecioreczek Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 katik napisał(a):świetne fotki ze spaceru. Zawsze wydawało mi się, że Atos jest mniejszy, a on chyba taki duży jak Kora (jak nie większy). Tereny do psich szaleństw bardzo fajne, mam nadzieję ze uda nam się spotkać. ;) Troszke wiekszy.. i grubszy o wiele hehehe ;) Wlasnie tam bedzie dzisiejszy i jutrzejszy spacerek ;) chyba ;p bo Moze jutro pojedziemy na zagórze..niewiem zalezy od was;) a dzisiaj spacerek z Rybka i z DG32 ;) wiec beda foteczki ;) Quote
Marta_Ares Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 sliczne fotki:loveu: :loveu: ta bokserka urocza:loveu: :loveu: czekamy na nowe zdjecia:cool3: Quote
katik Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 No i gdzie te obiecane fotki? :roll: Chciałabym wiedzieć co mnie czeka na spotkaniu z wami. :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Fotki z wczorajszego spacerku :) Pozniej dodam te z zaleglego....i niespodzianke...;p Quote
Recommended Posts