sugarr Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Anecioreczek napisał(a):i mnie pilnuje... Właśnie ostatnio zdałam sobie z tego sprawe. Te wszystkie skoki, obszczekiwania to jest właśnie obrona swojej panci. Jak pies zostaje beze mnie w mieszkaniu i w tym czasie do współlokatorki przychodzą znajomi (faceci też) to nie szczeka, nie reaguje. Jak ja wracam, usiądę na kanapie, a pies siada obok mnie i ktoś (zwłaszcza mężczyzna) próbuje się zbliżyć to Portos go obszczekuje. Ciekawe jak można psu pokazać, że nie musi BRONIĆ Quote
Anza&Hacker Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Nie martw się i nie smutaj - będzie dobrze! :p Quote
Anecioreczek Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 U nas wszystko nawet nawet Korka ma alergicznie zapalenie skóry,ale juz przechodzi bo juz po zastrzykach,teraz sie ładnie goji;) Tosia odchudzamy,bo za dużo włazył ;) a Vitani jak zwykle wyleguje się za laptopikiem ;) Quote
Anecioreczek Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 My zyjemy dawno tej panny nie było ;) Quote
Anecioreczek Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Panna jak nowa :loveu: Panna jeszcze troche chora ;) ale juz przechodzi,za to schudła nam znacznie ^^ Moze to i dobrze,bo teraz wazy prawidłowo;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Anecioreczek napisał(a):Panna jeszcze troche chora ;) ale juz przechodzi,za to schudła nam znacznie ^^ Moze to i dobrze,bo teraz wazy prawidłowo;) E tam - zdrówko przyjdzie raz, dwa! :) To może Atoska na jakieś odchudzanie? :evil_lol: A co u Was - Niebywalcy? ;) Quote
Anecioreczek Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):E tam - zdrówko przyjdzie raz, dwa! :) To może Atoska na jakieś odchudzanie? :evil_lol: A co u Was - Niebywalcy? ;) a Atosik sie odchudza^^ Biegamy sobie,tzn on biega a ja jeżdżę na rowerze :diabloti: My,niebywalcy?:lol:a Gdzie tam:evil_lol: No cóż,zostaly mi 3 tygdonie szkoły,wiec nadrabiac czas ;) Wszystko zaliczyłam..oprocz polskiego,Nikogo nie przeupusciła:angryy: I powiedziała ze niema zamiaru,bo nic nie umiemy :/ Wiec nadrabiam ;) Pozatym.aa nic nowego,Psy żyją,kot żyje,rodzice żyją.Ja żyje.Jezus mnie kocha,wiec jest dobrze:lol: :D Quote
anetta Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Dobrze że matme zaliczyłaś :) Sukces :lol: A babe od polaka :boom: I co teraz będzie? macie poprawke? Quote
Anecioreczek Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 anetta napisał(a):Dobrze że matme zaliczyłaś :) Sukces :lol: A babe od polaka :boom: I co teraz będzie? macie poprawke? Musimy napisać bardzo dobrze "dżume",wtedy sie zastanowi... i możliwe ze znowu będziemy musieli przyjść w środę o 15-stej znów zaliczac:/ Quote
goldenka245 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Cześć second life :grins::evil_lol: Mrrrrauuuu:diabloti: Quote
Anecioreczek Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 goldenka245 napisał(a):Cześć second life :grins::evil_lol: Mrrrrauuuu:diabloti: Nie pasuje cos?:mad::diabloti: Quote
Asiaczek Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Jak tylko polski został - to dasz radę. Pzdr. Quote
Junka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 hej hej witamy się i trzymamy kciuki za polski :) Quote
Anecioreczek Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Zapraszam was kochani do obejrzenia pantomimy w naszym wykonaniu czyli animatorów z oratorium św.Jana Bosko. Oczywiscie dla Ateistów niema to wiekszego znaczenia, Sle dla osob rozruzniajacych nawrócenie i grzech ma i to sporo,wiele osób u nas płakało hehe ;P zaopraszam http://pl.youtube.com/watch?v=Vd1EEB7n6W4 komantujcie jak by co ehhe ;D w rolach : Jezus-Grzes Dziewczyna-Pati Podrywacz-Moj Piotrek ;P Bizneswomen-Anetka Pijaczka-Mila Diler-Jolka Modelka-Ja <lol2> Szatan-Karol a u nas..? hehe tak sobie;) Quote
Junka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 hej. Ja zaraz obejrze :) Przyszłam się przywitać i usprawiedliwic dlaczego mnie nie było. A wiec nie miałam kompa. ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Pantomima bardzo ciekawa. Podoba mi się :) Byłam w tym roku na rekolekcjach, gdzie ksiądz rekolekcjonalista również prowadził takie scenki. Obraz nieraz pokazuje o wiele więcej niż słowa :) Quote
Anecioreczek Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Ciesze sie ze wam sie podobala :) juz wystawilismy ja w Dreznie :P no a ja juz koniec roku szkolnego tego... niestety powtorka wraz z ZonkOne,ale w innej szkole;) a dzisiaj jedziemy z Bieluchem na zagorze i beda foteczki :) mam nadzieje ze mi nie padnie aparat. Quote
Anecioreczek Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Asiaczek napisał(a):I jak fotki? Aparat wytrzymał?:lol: Pzdr. fotki sa w Sylwi galeri;P jak zanjde czas to dodam ;P u nas remont w moim pookoju,wiec dostepu niemam za bardzo ;P Quote
Anecioreczek Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Atos własnie przeżywa swoj pierwszy remont,przyczepiony do kaloryfera smycza.... bo dorwac sie chciał do kleju ;/ ale juz konczymy :) został nam tylko pasek jeden i spacer wieczorny dla odreagowania stresu ;) Quote
Asiaczek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 No to może, tak od razu, i fotka świezo wyremontowanego pokoiku...?:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts