Anecioreczek Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 tyle że też sa z kolcami...:shake: no ale..^^ do ciemnych zaułków(tak to sie pisze?:P) sobie kupie XD :lol::evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 LUDZIE!!!!CUUD!!!! ide do łazienki!!! a Tam na posłaniu....widze....Kore spiącą..a Obok niej przytulonego Atosa!!!!!! mój Boże...kochanyy:-(:placz: [SIZE=1]oczywiście płacze ze szcześcia jeśli ktoś nie wie^^:placz: dlaczego ja porzycyzłam aparat!!!:(:(:(:( mam zdjęcie na telefonie.. tylko Kore ledwo widać.. Jutro poproszed kolege żeby mi zgral na kompa..bo ja niemam kabelka ani bloototh'a Quote
Asiaczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Hihihi! Znaczy psiaki są na dobrej drodze do dogadania się! :loveu: Brawo! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 noo mam nadzieje!:multi: tlyko Kora swoje fochy zaś strzelała... bo zaczoł ją lizać po pyszczku..a jej to sie nie podoba i slysze tylko "wrrr" w pokoju obok..ale to takie mruczando..ze tak to nazwe..nie groźne.. Quote
Guciek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Te z linka do gappaya - dokladnie takie jak maszera, bo maszar je kupuje i sprzedaje pod swoja marka ;) A roznica duza nie jest - moje psy spokojnie piją przez ten kaganiec, zieją, szczekają, oblizują się, dostają ode mnie smaczki itd ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Tak myślałam, że im potrzeba tylko więcej czasu :) Niedługo będziesz natykała się na więcej takich widoków ;) Quote
Tina.Sara Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 dobry :cool3: Korcia i Atosik cudne :loveu: Mam nadzieje że sie dogadają Quote
Anecioreczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 zapowiadam ze dziś na 90 % bedzie natłok nowych fotek^^ za około 40 minut powinnam dostać aparat...;D:evil_lol::cool3: sobie załatwiłam^^ mam nadzieje ze w najbliższym czasie również dostane swój^^ Quote
Anecioreczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Tina.Sara napisał(a):dobry :cool3: Korcia i Atosik cudne :loveu: Mam nadzieje że sie dogadają juz sie dogadują powoli^^ wiec wszystko idzie w dobrym kierunku!:cool3: oczywiście chucham na zimne^^(niewiem jak sie pisze chuchcać xD) Quote
Tina.Sara Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 super :cool3: a mi mieli drukarke przywieźć i nie przywieźli :placz: Quote
Anecioreczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Tina.Sara napisał(a):co za ludzie!!!!!!!!! znaczy to było do drukarki czy do tego że nieumiem pisac chucham? xD Quote
Tina.Sara Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Anecioreczek']znaczy to było do drukarki czy do tego że nieumiem pisac chucham? xD do ludzi co mieli drukarke przywieźć, nie do drukarki i nie do twojego chuchania (dobrze napisałaś) Quote
Anecioreczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 ok ^^ ja mam coś z mnysleniem dzisaj...:shake: dobrze że to koniec semstru :lol: Quote
Anecioreczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Fotki! :):):) Na początek troche Kory z Lat dzieciństwa(mam malutko Fotek..to było 7 lat temuu a nie miałam wtedy cyfry..:P) a Tu Kora tERAZ: No To Teraz Atosik:):):):):):) narazie Tyle:P Quote
Guffi Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Hełoł:multi: [quote name='Anecioreczek'] No przecież byłem grzeczny:evil_lol: ... Quote
Anecioreczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 dobra dam wiecej:evil_lol: a Kora jak zwykle do Małej Mi śmietnikowy Pies a Tu dwie jasne Pupcia Korcia:lol: Ja Chce prowadzić Kore!!! Ooo! i mam ją!! Quote
Anecioreczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Obiecałam Fotki z Tego jak leżały razem? OBIECAłAM..oto one:):):) ale odrazu mówie ze słabej jakości bo z Komy :/ prosze:) Quote
Asiaczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ojojojoj, jakie słodkie przytulaski!!!:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Dobcia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Kara i mały Atosik są śliczne:loveu: Wiadomo, Kora nie mogła sie w nieskończoność takiemu maluchowi opierać;) Quote
Anecioreczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 hehe Ta słodycz Nie tuczy!:P Quote
Asiaczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 O rany, Anecioreczek! ale masz skojarzenia... Ja bym na to nie wpadła!:lol: Quote
Recommended Posts