Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg18 napisał(a):
No to nie mów ,że ma cechy kaukazów "czyli szczekaj bez przerwy" bo Kaukazy NIE szczekają bez przerwy.
I nie nazywaj DONko podobnego czegoś do kaukaza

Oooo Mamy tu fanatyka kaukazów..?
Ja postrzegam tak kaukazy bo za nimi nie przepadam.Wszystkie jakie znam szczekaja na wszystko.Ale kaukazów znam mało,więc taka Moja jest tylko opinia.

Jutro jedziemy po aparat prawdopodobnie....
i Prawdopodobnie bedzie to BenQ DC C700 ...

Posted

Nie fanatyk ,ale pociąga mnie ich niezależność:) i olewactwo .Znam 2 z firmy gdzie stróżuje mój dziadek.1 spojżeniem zgasiły kozaczącego Czarka .Siadł i zamknął się i patrzył z podziwem heehe.
Ja niecierpie labków ,ale nieuważam ,że są głupie.
Tak jak nieprzepadam za Twoim Atosem i nie mówie ,ze jest głupi itd.A ty to sugerujesz w stosunki do Kaukazów:)

Posted

!Cześć!:multi:
Kiedy do nas wpadniesz!:razz:
Kaukazy nie są szczeklikwe:roll:..sa raczej spokojne...ale czasem trudno je przewidzieć..bo atakują z nienacka:razz:..moja babcia ma kaukazicę...spokojna wrecz flegmatyczna suka...ale potrafi wypyszczyć morde.;)

Posted

olekg18 napisał(a):
Rybka-bo Kaukaz nie reaguje dopóki nie zajdzie taka potrzeba.Fajne są ,ale to nie mój typ psa.Wole lekkie zwinne ruchliwe:)

dokładnie, póki nie zajdzie taka potrzeba, szkoda że nie zawsze człowiek to przewidzi :lol::lol::lol::lol::lol:
Mnie kaukazy sie podobaja, ale charakter tez nie da mnie, bardzo trudne psy do ulozenia mam takie wrazenie, wydawaja mi sie ciezsze niz np. amstaffy ;) no i zgadzam sie ze nie szczekaja bez przerwy.... ale ta mała klucha przypomina mnie bardziej jakiegos onka długowłosego, ale to tylko moje zanie, nie mialam doczynienia nigdy z szczeniakiem kaukaza ;)

jak stosunki Twoich psow ??

Posted

u Moich spokój.
Od dawna nie było bójki.:)

Ja Kocham Mojego Atosa i sądze że jest głupi:lol:
Dzisiaj zagapił sie na coś i walnoł prosto w słup :lol: spojrzał sie otrzepał i kichnoł na niego:evil_lol:

Posted

Haha :)
Ja kocham Portosa, sądzę, że nie jest głupi - szybko się uczy, rozumie itd. ALE uważam, że jest pie*******ty :cool3:
Stwierdziłam to już za szczeniaka i nic się nie zmienia.

A z tym słupem to mój parę razy tak zrobił :evil_lol:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
u Moich spokój.
Od dawna nie było bójki.:)

Ja Kocham Mojego Atosa i sądze że jest głupi:lol:
Dzisiaj zagapił sie na coś i walnoł prosto w słup :lol: spojrzał sie otrzepał i kichnoł na niego:evil_lol:

E tam..nie ma głupich psów:cool1: