Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anecioreczek napisał(a):
zepsułam sobie sama aparat :placz: nie zauwazyłam jak lezał w kałuży soku pomaranczowego który wylała Vitani:angryy::angryy:
I kurna niewiem kiedy dostane nowy aparat:placz:

Nie mazgaj!:multi:
Mikołaj przyniesie nowy:evil_lol:

Posted

dzisiaj juz wypatrzyłam aparat który mogłabym wstępnie kupic/taniocha kompletna i zwyłky szajs ale kurcze potrzebuje aparatu na studniówke:mad:

Bo raczej rodzice sie nie zgodzą zeby mi wziąsc tak szybko lustrzanke:placz:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
dzisiaj juz wypatrzyłam aparat który mogłabym wstępnie kupic/taniocha kompletna i zwyłky szajs ale kurcze potrzebuje aparatu na studniówke:mad:

Bo raczej rodzice sie nie zgodzą zeby mi wziąsc tak szybko lustrzanke:placz:

No każdy by chciał lustrzankę, bo wiadomo że jakość fotek znacznie lepsza, ale ja wolałam mały, lekki aparacik, który zawsze i wszędzie mogę ze sobą zabrać. ;)

Posted

Chciałam powiedziec Tylko ze dzisiaj Mija Rok od Kiedy Moje Kochanie trafiło do Mnie:multi:
Już rok się męcze z Moim wyrośnietym maluchem:cool3:

Pamięta ktoś to maleństwo? Bo Ja nieee...
Tak wygladał 2 dnia u mnie :) (Nie moge znaleśc zdjęc z pierwszego dnia :( )

Posted

Tak,bylismy dzisiaj na spacerze i tak pomyslałam o podsumowaniu tego roku :)

Pierwsze pół roku u nas Atoska-beztroskie dziecinstwo..I oczywiscie wiele moich błedów wychowawczych,jednakże z Atosa wyrosło cos kochanego..ale strasznie zazdrosnego...tak jak Kora,moge Tu dodac znane przysłowie-"Kto z kim przystaje takim sie staje;)"No i tak jest-Atos "po Korze" mam wielką zazdrośc i pazernośc..

No i drugie pół roku u nas-no coż,tutaj po pierwszym pół roku pokazują sie moje błedy,Atos nie posłuszny,Agresorek(no co podejrzewam nie miałam wpływu,bo go socjalizowałam i do tego niemam wątpliwosci) Maluch przestal byc nie tylko Maluchem wzrostowo tylko już młodym dominujacym samcem,po zlocie bardziej mu sie zryła psychika na temat nie których psów (oj nie cierpi Labków i goldenow:shake:),trzeba było szybko ciachnąc i hormony zaczely ustawac,co prawda nadal czasem zareaguje niezbyt pozytywnie ale mamy poprawy,w czasie drugiego pół roku pani zaczeła sie brac za szkolenie ;) samodzielne ale podstawy już mamy opanowane do tego stopnia ze wiem że pies do mnie przybiegnie kiedy go przywołam i nie obawiam się go spuszczac ze smyczy na dużej przestrzeni,a nawet w miejscach gdzie spacerują ludzie chociaż wtedy go i tak przywołam dla pewnosci ;)

Dzisiejszy spacer byl cały bez smyczy(oprócz wyjscia z bloku i wejscia spowrotem na osiedle)byłam ciekawa jak bedzie wygladac spacer kiedy nie zwracam na niego wiekszej uwagi i nie ogladam sie wszedzie czy ktos idzie,zdazyło sie nawet Atosowi isc przy nodze gdy go przywołałam ;)

Dziękuje wszystkim za ten rok na dgm,gdy pomagaliscie mi w trudnych chwilach,i doradzaliscie ;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Mile podsumowanie, ja rowniez zycze jak najwiecej lat spedzonych razem :loveu: :loveu:
wybierz sie na spacer z kims kto ma aparat:eviltong:

Super pomysł!
Pzdr.