Anecioreczek Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [LEFT]zepsułam sobie sama aparat :placz: nie zauwazyłam jak lezał w kałuży soku pomaranczowego który wylała Vitani:angryy::angryy: I kurna niewiem kiedy dostane nowy aparat:placz: [/LEFT] Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Anecioreczek napisał(a):zepsułam sobie sama aparat :placz: nie zauwazyłam jak lezał w kałuży soku pomaranczowego który wylała Vitani:angryy::angryy: I kurna niewiem kiedy dostane nowy aparat:placz: Nie mazgaj!:multi: Mikołaj przyniesie nowy:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Rybka_39 napisał(a):Nie mazgaj!:multi: Mikołaj przyniesie nowy:evil_lol: aha! Na bank:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Może zrób wstepne ustalenia z Nim...:lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 dzisiaj juz wypatrzyłam aparat który mogłabym wstępnie kupic/taniocha kompletna i zwyłky szajs ale kurcze potrzebuje aparatu na studniówke:mad: Bo raczej rodzice sie nie zgodzą zeby mi wziąsc tak szybko lustrzanke:placz: Quote
Asia & Ginger Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Anecioreczek napisał(a):dzisiaj juz wypatrzyłam aparat który mogłabym wstępnie kupic/taniocha kompletna i zwyłky szajs ale kurcze potrzebuje aparatu na studniówke:mad: Bo raczej rodzice sie nie zgodzą zeby mi wziąsc tak szybko lustrzanke:placz: No każdy by chciał lustrzankę, bo wiadomo że jakość fotek znacznie lepsza, ale ja wolałam mały, lekki aparacik, który zawsze i wszędzie mogę ze sobą zabrać. ;) Quote
Anecioreczek Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 no i ja własnie taki kupie...;) jak narazie wynalazłam na allegro małe jak to powiedziała moja kolezanka "gó*****" oto on: http://allegro.pl/item269764909_easypix_dc12_dragon_12mpx_karta_1gb_gratis_new_.html No cóz...malenstwo z malenkimi akcesoriami.. ale sie przezyje najważniejsze żeby był...mama sie zastanawia...ale jak by co na gwiazdke bedzie.. Quote
sugarr Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Zdecydowanie go odradzam. W tej cenie, jeżeli mogę polecić. Z nowych: http://allegro.pl/item273925257_aparat_kodak_c613_nowy_orginalnie_zapakowany_.html http://allegro.pl/item276288929_samsung_s_630_b_nowy_gwarancja_polska_24m_ce.html i używany, ale bardzo dobry do treningu przed lustrzanką, taki wstęp w manualne ustawienia :) http://allegro.pl/item273630107_canon_a540_pl_menu_.html Quote
Anecioreczek Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Jak narazie to z zakupu nici..zobaczymy potem...:loveu: Quote
Anecioreczek Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Chciałam powiedziec Tylko ze dzisiaj Mija Rok od Kiedy Moje Kochanie trafiło do Mnie:multi: Już rok się męcze z Moim wyrośnietym maluchem:cool3: Pamięta ktoś to maleństwo? Bo Ja nieee... Tak wygladał 2 dnia u mnie :) (Nie moge znaleśc zdjęc z pierwszego dnia :( ) Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Czyzby to był Atosek?!?!?! Niemozliwe...:lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Tak,bylismy dzisiaj na spacerze i tak pomyslałam o podsumowaniu tego roku :) Pierwsze pół roku u nas Atoska-beztroskie dziecinstwo..I oczywiscie wiele moich błedów wychowawczych,jednakże z Atosa wyrosło cos kochanego..ale strasznie zazdrosnego...tak jak Kora,moge Tu dodac znane przysłowie-"Kto z kim przystaje takim sie staje;)"No i tak jest-Atos "po Korze" mam wielką zazdrośc i pazernośc.. No i drugie pół roku u nas-no coż,tutaj po pierwszym pół roku pokazują sie moje błedy,Atos nie posłuszny,Agresorek(no co podejrzewam nie miałam wpływu,bo go socjalizowałam i do tego niemam wątpliwosci) Maluch przestal byc nie tylko Maluchem wzrostowo tylko już młodym dominujacym samcem,po zlocie bardziej mu sie zryła psychika na temat nie których psów (oj nie cierpi Labków i goldenow:shake:),trzeba było szybko ciachnąc i hormony zaczely ustawac,co prawda nadal czasem zareaguje niezbyt pozytywnie ale mamy poprawy,w czasie drugiego pół roku pani zaczeła sie brac za szkolenie ;) samodzielne ale podstawy już mamy opanowane do tego stopnia ze wiem że pies do mnie przybiegnie kiedy go przywołam i nie obawiam się go spuszczac ze smyczy na dużej przestrzeni,a nawet w miejscach gdzie spacerują ludzie chociaż wtedy go i tak przywołam dla pewnosci ;) Dzisiejszy spacer byl cały bez smyczy(oprócz wyjscia z bloku i wejscia spowrotem na osiedle)byłam ciekawa jak bedzie wygladac spacer kiedy nie zwracam na niego wiekszej uwagi i nie ogladam sie wszedzie czy ktos idzie,zdazyło sie nawet Atosowi isc przy nodze gdy go przywołałam ;) Dziękuje wszystkim za ten rok na dgm,gdy pomagaliscie mi w trudnych chwilach,i doradzaliscie ;) Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Anecioreczek - słowa uznania dla Ciebie i Atoska!!! Warto było, prawda? Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Asiaczek-oj warto:loveu: Mojego Agresorka nie zamieniłabym na żadnego innego:loveu: Quote
anetta Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ładnie podsumowałaś :))) Za Twoje szkolonko :drinking: Quote
Asia & Ginger Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Fajne podsumowanie. :p Życzę Wam jeszcze wielu, wielu latek razem. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Mile podsumowanie, ja rowniez zycze jak najwiecej lat spedzonych razem :loveu: :loveu: wybierz sie na spacer z kims kto ma aparat:eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Marta_Ares napisał(a):Mile podsumowanie, ja rowniez zycze jak najwiecej lat spedzonych razem :loveu: :loveu: wybierz sie na spacer z kims kto ma aparat:eviltong: Super pomysł! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 no własnie z Tym bedzie problem ;( Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 E, a jakiz to może byc problem dla Ciebie...?:lol: pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 no własnie kurde jeeessst ;( Quote
Bewarka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Jeśli chodzi o aparat to ja mam Canona A530 (a 540 jest lepszy) i jestem zadowolona :D PS:A kiedy masz studniówke? Quote
Anecioreczek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Justys95 napisał(a):Jeśli chodzi o aparat to ja mam Canona A530 (a 540 jest lepszy) i jestem zadowolona :D PS:A kiedy masz studniówke? 4 stycznia:multi: Quote
Recommended Posts