Asia & Ginger Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 100 lat! 100 lat!!! :BIG: :new-bday: :bday: :cunao: :laola: To co pijemy? :cool3: :knajpa: :beerchug: :drink1: :drinking: Quote
Anecioreczek Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 a co abstynenci jestescie/ tak mało osob pije za Atosika?:( Chlejemy1!!\ :drink1::knajpa::popcorn::beerchug: :laola: :chlup::drinka::drink1::drinking: Quote
Szczurosława Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Atosek ma już roczek!:multi: Ale szybko minęło! Wszystkiego najlepsiejszego proszę przekazać solenizantowi i ucałować w nochał:loveu: no to polewaj :BIG::new-bday::laola::drinking::drinking::sweetCyb: Quote
anetta Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :new-bday: PIJMY!! Myślałam że tylko 3 szczeniaki były :lol:;):oops: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Anetta ja podobnie, tyle, że myślałam, że był tylko Atos i Portek :oops: 100 lat dla całego rodzeństwa, a przede wszystkim do naszego galeriowego bohatera!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Love-Wab Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ja trochę spuźnione ale naj naj Atosku ja nie pije zamłoda :D:cool::smilecol::Dog_run::BIG::laola::new-bday: Quote
Anecioreczek Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Troche wspomnien... u Ani-Tygrysiczki... Już u Moniki... A tutaj już duzi Aramis i Księżniczka czyli Dexter i Didi(RODZzenstwo Atosa i Portosa) ;) Quote
Anza&Hacker Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ...jakie słodkie te wspomnienia! :loveu: - acz pewnie tylko na obrazku :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 http://img105.imageshack.us/img105/1628/5ja6.jpg Jakie słodkie klusiorki. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 jejku jakie to byly kiedys malenstwa:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Anecioreczek']Dzisiaj pierwsze urodziny Atosa!:multi::multi: Z Tej okazji chciałam złożyc równiez najlepsze zyczenia rodzeństwu Atosa,Portkowi,Didi i Dexterowi:loveu: Co prawda Atosa mam od 1 grudnia,ale prawie cały rok spedzony z nim zaliczam do szcześliwych,dzieki niemu w sumie wiecej dowiedzialam się o psach,ale także to ze dzięki niemu poswiecam wiecej czasu dla nich-moich psów.Bo gdyby nie on...Kora nadal byłaby psem który wychodzi na dwor na 1 minut 3 razy dziennie i tyle... Mój Kochany Tosław kończy dzisiaj swoje pierwsze urodziny :) Sto lat, sto lat, sto lat!!!!! Mnóstwo gryzaczków calych dni na spacerkach mnóstwa głaskadełek od Panci i co tam jeszcze chcesz!:loveu: Pzdr. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 http://img105.imageshack.us/img105/7327/1er5.jpg Naprawdę aż trudno uwierzyć :loveu: Quote
Patikujek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Widzę że u ciebie to nawet zwierzaki się na sprzęcie znają:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 No w końcu jakieś nowe fotencje, bo już prawie zapomniałam jak Twoje zwierzaki wyglądają. :evil_lol: ;) Quote
Asiaczek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 O, jak dobrze, że Anecioreczek wraz ze zwierzakami wróciła! I nawet fotki nowe wstawiła! Super!!! Hurrrrra!!! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Witam wszystkich spowrotem na pokladzie:diabloti: Fotki są ale niewiem kiedy pojawią sie nastepne bo mam ograniczony dostep do komputera i ogólnie brak czasu Asiunia jak tu wejdziesz to wiedz że trafiłam teraz na takich ****** nauczycieli że diabli wiedzą jak ja zdam:placz:I normlanie mam taki zapiernicz że nic a nic z Tych Twoich słów o 3 klasie liceum to nie widzie:placz: a szkodaaa:placz::eviltong: no ale jakoś żyje... a Psiaki Także,Atos już wieczorami spuszczany ze smyczy i sobie spacerujemy tak z kolezanką i jej Suką Leą mieszanką Stróżującego Moskiewskiego ;) Kora grzeje 4 litery w domu i za nic na dwór niechce wychodzic.. a Vita żeruje na wszystkich jak zawsze:evil_lol: Także u nas nic nowego:D Quote
Patikujek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Spoko aneta ja też to przezywałam w zeszłym roku W klasie maturalnej uczyłam się tyle co nigdy w czasie chodzenia do szkoły a i tak miałam najgorsze świadectwo w życiu aż mi wstyd za nie Ci nauczyciele skupiają się jakoś i zostawiają wszystko co najgorsze na 3 rok i potem się tak ląduje A tak w ogóle to co Anetko planujesz po tej szkole?? Quote
Anecioreczek Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Patikujek napisał(a):Spoko aneta ja też to przezywałam w zeszłym roku W klasie maturalnej uczyłam się tyle co nigdy w czasie chodzenia do szkoły a i tak miałam najgorsze świadectwo w życiu aż mi wstyd za nie Ci nauczyciele skupiają się jakoś i zostawiają wszystko co najgorsze na 3 rok i potem się tak ląduje A tak w ogóle to co Anetko planujesz po tej szkole?? rok przerwy:D Quote
Patikujek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Też tak chciałam ale moi rodzice byli bardzo przeciwni i nie dało rady, powiedzieli że jak sama mieszkać będę to będę robiła co mi się będzie chciało, a póki u nich mieszkam to ma być po ich myśli Quote
Anecioreczek Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Patikujek napisał(a):Też tak chciałam ale moi rodzice byli bardzo przeciwni i nie dało rady, powiedzieli że jak sama mieszkać będę to będę robiła co mi się będzie chciało, a póki u nich mieszkam to ma być po ich myśli Ojoj:shake: Nie no moja mama powiedziała ze jak chce rok przerwy to ok,ale pod warunkiem że w tym czasie bede miała co do roboty(np.jakies kursy sobie porobic typu wychowawcy na koloniach czy cus.) a nie ze bede siedziała w domu i żerowała na rodzicach ;] a potem moze jakies studia zaoczne czy cos.. Myslałam jeszcze żeby pójsc tam gdzie Ty ;) Quote
Asiaczek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 No to, zeby wypelnić Twój wolny czas, którego wcale ale to wcale nie posiadasz - prosimy o jakieś fotki Atoska, Kory i kici. Bardzo proszę!!! Pzdr. Quote
asiunia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 HEJ! Czytam was regularnie,chociaż nie zawsze piszę.Sama mam zapiernicz nieziemski- w życiu się tyle nie uczyłam ile się uczę teraz-od kolosa do kolosa:shake:Zerowe terminy mam już w grudniu a ja jeszcze w lesie:placz:Nawet nie mam czasu żeby się jakoś na spacer z wami umówić:shake: Quote
Anecioreczek Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 asiunia napisał(a):HEJ! Czytam was regularnie,chociaż nie zawsze piszę.Sama mam zapiernicz nieziemski- w życiu się tyle nie uczyłam ile się uczę teraz-od kolosa do kolosa:shake:Zerowe terminy mam już w grudniu a ja jeszcze w lesie:placz:Nawet nie mam czasu żeby się jakoś na spacer z wami umówić:shake: Noo w sumie bysmy sie spotkali w ...eee 5? xD Ja Ty Atos Mecia i Kora :):):) tęsknimy a Atoisa bez jajecznego jeszcze Metka nie miała okazji poznac :D:D Asiaczek napisał(a):No to, zeby wypelnić Twój wolny czas, którego wcale ale to wcale nie posiadasz - prosimy o jakieś fotki Atoska, Kory i kici. Bardzo proszę!!! Pzdr. Jak dostane ładowarke spowrotem od Tomka( z którym już szie nie koleguje i wogóle pan ZonkOne prowadzi ze mną wojne już :D:D ) to wtedy naładuje jakies akumulatorki i porobie foteczki iii na dgm :):) Quote
Recommended Posts