Asiaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 No, trudno. Stało się... Będą jeszcze inne wystawy, na których na pewno się spotkamy. Quote
Anecioreczek Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Wczoraj i dziś? tragedia... Wczoraj w domu odbyły się...ehem..spięcia rodzinne i po trzesnięciu reka w stól Vita,spieprzyła mi gdzieś... Pojdeżenia padły na duzy pokój..więc nikt jej nie szukał..no bo pewnie sie zaszyła i poszła spać.. Jednak około 24.00 zaczełam małej szukac..no bo trza spać a ja swój pokój na noc zamykam... Vity nie mogłam znaleść...no trudno,poszła spac odezwie sie o 5.00 rano kiedy rodzice bedą wstawac.. Godzina 5.30 Mama mnie budzi..Mówi ze zamyka mi pokój...Kota niema nadal... zaczełam się denerwować..ale zmęczona poszłam spac.. Rano...Nic..ani śladu kota....wołam kiciam nic... Trzeba do szkoły...eh...wróciłam też nic:placz:KOT WYPAROWAł:placz: XZaczełam przeszukiwac mieszkanie nigdzie kota nie było:placz: Przeciez ojna na noc zamkykane..na balkonie siatka..wiec ze skoczyć nie mogła!!:placz: Poszłam na zebranie,myslałam cały czas o małej..płakałam...:placz: Myśle sobie 'świetnie najpierw Lily teraz Vita broń Boze albo uciekła albo mi padła gdzieś w mieszkaniu niewiadomo z jakiego powodu..':placz: Około 20.30 zakończyło sie zebranie..ksiądz powiedział ze bedzie sie za Vite modlił...Mało mnie to pocieszyło... godzina 21.30 mama idzie z Korą na dwór... wraca za 3 minuty... 'a wiesz...pokiciałam troche..i ze śmietnika wylazła Vita' Patrze a Vita biegnie za mamą!!!!!!:multi::loveu: Matko Boska...!Cud!!! Uradowana..pobiegła zjeśc cos potem do kuwety..a teraz zmęcozna lezy i śpi na kolanach!!! a ja od zebrania ryczałam i robiłam ogłoszenia...! Oo.takie: http://images23.fotosik.pl/84/757e03859e0f07cd.jpg No normalnie radości niema końca!!!:loveu: Jutro ide kupić jej obróżke..i identyfikator zamówie dla niej...na wszelki wypadek.. Mała jeszcze niema Rujki..więc na szczescie nie grozi nic..uff..:shake: Dzień pełen wrażeń..dziękuje juz takich niechcem... Aha..,i do tej pory niewiem jak Vita wyszła z domu..:shake: Quote
Asia & Ginger Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Jak dobrze, że się w końcu odnalazła cała i zdrowa. :multi: :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Dobrze, że kicia już z Wami! :multi: Quote
Patikujek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Oj dobrze że laleczce nic się nie stało, ale ciekawe jak ona się z mieszkania wydostała:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ogłoszenie mi się nie włącza. Historia... stresująca. Dobrze, że Vitani wróciła do domku :loveu: Może jakieś okno było uchylone? Quote
Asiaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Anecioreczek - jak to nie wiesz jak Vita wyszła z domu?! Albo drzwi albo okno było nie domknięte, bo przez ściany to chyba nie przeniknęła... Pzdr. Quote
Marta_Ares Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ojejku ale mialas przygode:-( :-(jak dobrze ze bardzo dobre zakonczenie:roll: Quote
Anecioreczek Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Asiaczek']Anecioreczek - jak to nie wiesz jak Vita wyszła z domu?! Albo drzwi albo okno było nie domknięte, bo przez ściany to chyba nie przeniknęła... Pzdr. właśnie u mnie na noc,są zamykan okna i drzwi to samo! Przedwczoraj było strasznie zimno,wiec okna były pozamykane,a drzwi no..o 11 są zamknięte na klucze! Quote
sugarr Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Aneta, hehe rozumiemy wszyscy, ale jednak kot nie mógł się teleportować :cool3: Musicie prowadzić dochodzenie co było otwarte, bo jeszcze znowu ucieknie! Quote
Anecioreczek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 jednak podejrzewam ze mała czmyhneła z domu kiedy tata wychodził do pracy....czyli gdzies koło 5- rano.. Tata mógł nie zauwazyć.:shake: Quote
Rybka_39 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 :evil_lol:Witaj Atoskowo-Korkowa To widzę wesoło macie..ale dobrze że Vita znalazła się:cool3: Quote
Anecioreczek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Niedawno ze zastrzyku 'przeciw cieczkowego' wróciliśmy:roll: z Korcią,to nasz drugi i ostatni zastrzyk..potem sterylka;) pozdrawiamy i miłego weekendu życzymy ;) Quote
anetta Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Przyszłam bo dawno mnie tu nie było....:razz: Przygoda jak z archiwum x :cool1: Szczęśliwie wszystko dobrze sie skończyło :))))))) Quote
Anecioreczek Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Dziendobry wszystkim:cool3: Dzisiaj jadymy na spacerek z Rybką_39:cool3: bedą fotki:multi: pozdrawiamy :;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Anecioreczek napisał(a):Dziendobry wszystkim:cool3: Dzisiaj jadymy na spacerek z Rybką_39:cool3: bedą fotki:multi: pozdrawiamy :;) I znowu spacerek! :multi: Zazdrościmy :) Życzymy udanego wędrowania i duuużo fotek :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Myśmy wczoraj mieli spacerek na Polach Mokotowskich z Żelcią, Kika i Keniem. Właściwie to taki spacerek rozrywkowo-ćwiczeniowy,bo Klubówka tuż, tuz... Fotki mamy, tylko kiedy je wstawiać...?! pzdr. Quote
Anecioreczek Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 No i juz po spacerku:loveu: Atosik to sie chyba zakochał:lol: Super sie bawili z Korą od Rybci:cool3: Napewno bedziemy powtarzac te spacerki!:cool3: Moje maleństwa teraz śpią;) Iii foteczkiii!!!!:cool3: Zabawaa! Zające:eviltong: Quote
Anecioreczek Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Kora:loveu: Odpoczynek:roll: Ah te słońce:evil_lol: Moja Dama:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 I znowu Piękna Mordka:loveu: Antosław:loveu: Ganiamy się:cool3: Moja Mała(niewyraźne foto) Wodaaa!!!:multi: ciąg dalszy wieczorem bo fotosik strakuje :[ Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Hm... wydaje mi się, że już gdzieś te zdjęcia widziałam... :cool3: http://images25.fotosik.pl/85/95e526d139427e35.jpg To jest wprost cudowne :loveu: Widać, że spacerek udany :) Quote
Marta_Ares Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 hej ale fajne fotki:loveu: :loveu: :loveu: ta w wodzie superr:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Martinee Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 http://images25.fotosik.pl/85/95e526d139427e35.jpg śliczne zdjęcie Quote
Asia & Ginger Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 http://images25.fotosik.pl/85/95e526d139427e35.jpg Ale psiaki miały super zabawę w wodzie! :cool3: :p :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Super spacerek!!! Tylko pozazdrościć! Pzdr. Quote
Recommended Posts