Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anecioreczek napisał(a):
jak zabawiłam?:D
ja sie dopiero zabawiam!:cool3:

Nie, bo to piffko ostatnio było, może teraz pijesz inne piffko, ale to nie to samo piffko co ostatnio...:evil_lol::diabloti:
Mi też byś kupiła:diabloti::cool3:

Posted

jak z Lily? cos jej przeszlo? reszta kotkow u Wandy ma sie dobrze ale ona jakis antybiotyk im podala, skontaktuj sie z nia prosze, moze cos poradzi, czekam na wiesci i kciuki zaciskam

Posted

Asiaczek napisał(a):
Witamy małą Lily na pokładzie!:loveu:
Jak z jej zdrówkiem? Już lepiej?
pzdr.

Raz lepiej..raz gorzej:roll:
Niewiem czy To ja mam takich wetów że faszerują Lily tabletkami,zastrzykami..czy ona rzeczywiście ma coś nie tak..:roll:
Wczoraj byliśmy u innego weta..przynajmniej ten coś powiedział a powiedział:
Diagnoza Oka-obrzęk spojówki
tyle.
kazał przyjśc w poniedziałek na kontrole.. Oko kropimy 3 razy dziennie gentomecyną po 2 krople..tabletki coś na s mamy chyba synox eee? niewiem.mama schowała.

za to ja wakacje dziś żegnam ze sporym kacem...
Tak sobie wczoraj zabalowałam...hyh.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja - bez kaca, mimo wczorajszego grilla...:lol:
Pzdr.

ja wczoraj zaczełam od 17-stej:D
skonczyłam po pierwszej
wróciłam do domu...wyszłam z psami....nie teges poszłam na łaki porzucałam Toskowi piłeczke(do godziny 3 nad ranem:D) TROCHE POKLIKEROWALIśMY:D

o godzinie 4.30 wróciłam do domu ze spaceru:evil_lol:
wielce uradowana ze pies sie mnie słucha:D

Posted

Anecioreczek napisał(a):
ja wczoraj zaczełam od 17-stej:D
skonczyłam po pierwszej
wróciłam do domu...wyszłam z psami....nie teges poszłam na łaki porzucałam Toskowi piłeczke(do godziny 3 nad ranem:D) TROCHE POKLIKEROWALIśMY:D

o godzinie 4.30 wróciłam do domu ze spaceru:evil_lol:
wielce uradowana ze pies sie mnie słucha:D

No, proszę! To może przed egzaminami tez idź na balangę, potem ćwiczenia na łące i.... hajda na egzamin, co?:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Anecioreczek napisał(a):
żałuje tylko jednego...:placz:

NIE WZIEłAM APARATU:placz:

:evil_lol:

Ciekawa jestem czy umiałabyś go włączyć :siara:
No, ale skoro wszystko tak pamiętasz...:siara: :cool3:

Posted

...a jak się teraz czuje psinek po kastracji? ...mojego to dopiero czeka :roll:

Fajnie, że się przeprowadzasz do Wrocławia - a to na studia (jakie?) za rok, czy teraz? :diabloti:

Co do osiedla to w centrum nie da się znaleźć czegoś takiego jak miejsce z parkiem BEZ agresywnych psów i właścicieli, któży pomimo agresji je puszczają sobie luzem i mają je w dupie za przeproszeniem - i są tacy co nawet kiedy psy już sie gryzą to nie raczą choćby spojrzeć :angryy:

...ale za to znajoma mi Olga od Vigo i Sunday (na dgm nick Rauni) ma baaaaardzo fajną okolice i dla psów wręcz wymarzoną - wszyscy właściciele psów pilnują, maluchy się na siebie nie rzucają i mają mnuuuustwo miejsca do biegania - to miejsce nazywa się "Strachocin" bodajże i jest wygodny dojazd z tamtąd bezpośrednio do Placu Grunwaldzkiego, gdzie mieści się najwięcej uczelni :cool3:

Posted

Przeprowadzka za rok.Zaraz po maturach,ide na SWOJE już.I to nadodatek tak daleko:-( osobiście wolałabym żebym miała wcześniej przyswojoną odpowiedzialność w mieszkaniu,np jakiś okres próbny(próbowałam namówić Moją mame żeby wyjeechała z tatą przynajmnjiej na miesiąc,żebym sama musiała sie zająć domem,żeby zobaczyć jak to jest kiedy MUSZE sie tym zająć:evil_lol:.Ale mama powiedziała ze albo jade na zlot,albo oni wyjeżdzają bo na miesiąc to pełno kasy trzeba wydac.

Studia-Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu wydział Biologii i hodowlii zwierząt. Kierunek zootechnik:cool3: Studiowac bede zaocznie:roll:

a Atosik po kastracji świetnie:cool3:Ma sporo energii(co mnie w sumie przysparza kłopotów:shake:)i ogólnie bardzo mnie pilnuje.I chce spac w Moim łóżku(czego wcześniej nie robił,)Taki ogólnie przytulasty sie zrobił.:cool3:

Karolina:mad:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Studia-Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu wydział Biologii i hodowlii zwierząt. Kierunek zootechnik:cool3: Studiowac bede zaocznie:roll:

...a dlaczego zaocznie? Na zootechnbike są akurat naprawde niskie progi :cool3:
Ja się właśnie na nią wybieram za rok, ale nie ma mowy o zaocznych, musze na dzienne :p

Anecioreczek napisał(a):
a Atosik po kastracji świetnie:cool3:Ma sporo energii (...)

ooo.... to super! :loveu:

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
...a dlaczego zaocznie? Na zootechnbike są akurat naprawde niskie progi :cool3:
Ja się właśnie na nią wybieram za rok, ale nie ma mowy o zaocznych, musze na dzienne :p

Trzeba jeszcze zapracować na mieszkanie nie?;)
żebyśmy nie walczyły za rok o miejsce przypadkiem:D bo widze ze Ty rocznik ten sam co ja:cool3: