Agga Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 CO tu dużo pisać. Cudowne zdjęcia:loveu: Czy ja dobrze myślę, że Atos miał robione KUKU????? Quote
Anecioreczek Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Tak Aga:cool3: Zrobiliśmy mu big kuku:diabloti: Quote
Anecioreczek Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 od środy już bez gatek,bo szwy zdjęte:cool3: Quote
goldenka245 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ale bombowe zdjęcia!:loveu: A ty się coś nieładnie przed maturką zabawiałaś!:mad::diabloti: Quote
Anecioreczek Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 jak zabawiłam?:D ja sie dopiero zabawiam!:cool3: Quote
goldenka245 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Anecioreczek napisał(a):jak zabawiłam?:D ja sie dopiero zabawiam!:cool3: Nie, bo to piffko ostatnio było, może teraz pijesz inne piffko, ale to nie to samo piffko co ostatnio...:evil_lol::diabloti: Mi też byś kupiła:diabloti::cool3: Quote
Anecioreczek Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Dziecko kochane Ty sie lepiej zajmij nauką:diabloti: a fakt w Mojej rece zawitał dzisiaj Red's:cool3: Quote
Jola_K Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 jak z Lily? cos jej przeszlo? reszta kotkow u Wandy ma sie dobrze ale ona jakis antybiotyk im podala, skontaktuj sie z nia prosze, moze cos poradzi, czekam na wiesci i kciuki zaciskam Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Cześć Anetko! :multi: Red`sy górą :p Widzę, że spacerek z Korą się udał - cudowna psinka :loveu: Quote
Usia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 http://images13.fotosik.pl/61/e9c0ece89a4784be.jpg http://images29.fotosik.pl/69/6c59b56abe08ae56.jpg widac róznice... przede wszystkim w tym co trzymasz w reku :D:D Quote
goldenka245 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Anecioreczek napisał(a):Dziecko kochane Ty sie lepiej zajmij nauką:diabloti: a fakt w Mojej rece zawitał dzisiaj Red's:cool3: Sama byś się zajęła, ja matury nie mam w tym roku:diabloti: Quote
Asiaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Witamy małą Lily na pokładzie!:loveu: Jak z jej zdrówkiem? Już lepiej? pzdr. Quote
Anecioreczek Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Asiaczek napisał(a):Witamy małą Lily na pokładzie!:loveu: Jak z jej zdrówkiem? Już lepiej? pzdr. Raz lepiej..raz gorzej:roll: Niewiem czy To ja mam takich wetów że faszerują Lily tabletkami,zastrzykami..czy ona rzeczywiście ma coś nie tak..:roll: Wczoraj byliśmy u innego weta..przynajmniej ten coś powiedział a powiedział: Diagnoza Oka-obrzęk spojówki tyle. kazał przyjśc w poniedziałek na kontrole.. Oko kropimy 3 razy dziennie gentomecyną po 2 krople..tabletki coś na s mamy chyba synox eee? niewiem.mama schowała. za to ja wakacje dziś żegnam ze sporym kacem... Tak sobie wczoraj zabalowałam...hyh. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 A ja - bez kaca, mimo wczorajszego grilla...:lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Asiaczek napisał(a):A ja - bez kaca, mimo wczorajszego grilla...:lol: Pzdr. ja wczoraj zaczełam od 17-stej:D skonczyłam po pierwszej wróciłam do domu...wyszłam z psami....nie teges poszłam na łaki porzucałam Toskowi piłeczke(do godziny 3 nad ranem:D) TROCHE POKLIKEROWALIśMY:D o godzinie 4.30 wróciłam do domu ze spaceru:evil_lol: wielce uradowana ze pies sie mnie słucha:D Quote
goldenka245 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Hahahahha....zawsze wiedziałam, że jesteś zdolna dziewczyna:loveu: Wierzyłam w Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak chcesz to możesz wziąć i mojego psa na spacer:diabloti: Quote
Anecioreczek Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 żałuje tylko jednego...:placz: NIE WZIEłAM APARATU:placz: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Anecioreczek napisał(a):ja wczoraj zaczełam od 17-stej:D skonczyłam po pierwszej wróciłam do domu...wyszłam z psami....nie teges poszłam na łaki porzucałam Toskowi piłeczke(do godziny 3 nad ranem:D) TROCHE POKLIKEROWALIśMY:D o godzinie 4.30 wróciłam do domu ze spaceru:evil_lol: wielce uradowana ze pies sie mnie słucha:D No, proszę! To może przed egzaminami tez idź na balangę, potem ćwiczenia na łące i.... hajda na egzamin, co?:evil_lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Asiaczek napisał(a):No, proszę! To może przed egzaminami tez idź na balangę, potem ćwiczenia na łące i.... hajda na egzamin, co?:evil_lol: Pzdr. Przed Maturą tak zrobie:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Anecioreczek napisał(a):żałuje tylko jednego...:placz: NIE WZIEłAM APARATU:placz: :evil_lol: Ciekawa jestem czy umiałabyś go włączyć :siara: No, ale skoro wszystko tak pamiętasz...:siara: :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 ...a jak się teraz czuje psinek po kastracji? ...mojego to dopiero czeka :roll: Fajnie, że się przeprowadzasz do Wrocławia - a to na studia (jakie?) za rok, czy teraz? :diabloti: Co do osiedla to w centrum nie da się znaleźć czegoś takiego jak miejsce z parkiem BEZ agresywnych psów i właścicieli, któży pomimo agresji je puszczają sobie luzem i mają je w dupie za przeproszeniem - i są tacy co nawet kiedy psy już sie gryzą to nie raczą choćby spojrzeć :angryy: ...ale za to znajoma mi Olga od Vigo i Sunday (na dgm nick Rauni) ma baaaaardzo fajną okolice i dla psów wręcz wymarzoną - wszyscy właściciele psów pilnują, maluchy się na siebie nie rzucają i mają mnuuuustwo miejsca do biegania - to miejsce nazywa się "Strachocin" bodajże i jest wygodny dojazd z tamtąd bezpośrednio do Placu Grunwaldzkiego, gdzie mieści się najwięcej uczelni :cool3: Quote
Anecioreczek Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Przeprowadzka za rok.Zaraz po maturach,ide na SWOJE już.I to nadodatek tak daleko:-( osobiście wolałabym żebym miała wcześniej przyswojoną odpowiedzialność w mieszkaniu,np jakiś okres próbny(próbowałam namówić Moją mame żeby wyjeechała z tatą przynajmnjiej na miesiąc,żebym sama musiała sie zająć domem,żeby zobaczyć jak to jest kiedy MUSZE sie tym zająć:evil_lol:.Ale mama powiedziała ze albo jade na zlot,albo oni wyjeżdzają bo na miesiąc to pełno kasy trzeba wydac. Studia-Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu wydział Biologii i hodowlii zwierząt. Kierunek zootechnik:cool3: Studiowac bede zaocznie:roll: a Atosik po kastracji świetnie:cool3:Ma sporo energii(co mnie w sumie przysparza kłopotów:shake:)i ogólnie bardzo mnie pilnuje.I chce spac w Moim łóżku(czego wcześniej nie robił,)Taki ogólnie przytulasty sie zrobił.:cool3: Karolina:mad: Quote
Anza&Hacker Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Anecioreczek napisał(a):Studia-Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu wydział Biologii i hodowlii zwierząt. Kierunek zootechnik:cool3: Studiowac bede zaocznie:roll: ...a dlaczego zaocznie? Na zootechnbike są akurat naprawde niskie progi :cool3: Ja się właśnie na nią wybieram za rok, ale nie ma mowy o zaocznych, musze na dzienne :p Anecioreczek napisał(a): a Atosik po kastracji świetnie:cool3:Ma sporo energii (...) ooo.... to super! :loveu: Quote
Anecioreczek Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Anza&Hacker napisał(a):...a dlaczego zaocznie? Na zootechnbike są akurat naprawde niskie progi :cool3: Ja się właśnie na nią wybieram za rok, ale nie ma mowy o zaocznych, musze na dzienne :p Trzeba jeszcze zapracować na mieszkanie nie?;) żebyśmy nie walczyły za rok o miejsce przypadkiem:D bo widze ze Ty rocznik ten sam co ja:cool3: Quote
Recommended Posts