Asiaczek Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ja też poproszę fotkę Antka z gatkach... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Narazie jeszcze fotki ze zlotu. Tym razem ze zlotowego wątku ;) __________________ Quote
Anecioreczek Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 sturliwywanie ze stoku:diabloti: Quote
Anecioreczek Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Moja mama dzisiaj odebrała antybiotyki dla Atosa z poczty... Mówie mamie 'mamo idź do apteki po leki dla Atosa tu masz recepte' mija 15 minut Moja mama wchodzi do domu.. 'Sabrina kupiłam Ci te leki na poczcie!I byłam też w aptece bo przyszło nam o laptopa!:D' zastanawiam sie Co Moja mama bierze:evil_lol: pozatym nasze leki przeciw bólowe to Ketonal i doxycyclinum...nie za mocne? znaczy no..słyszam ze to Mocne leki.. edit:Aha..no bo ja w domu jestem Sabrina:[ Quote
Anecioreczek Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Mamusia kupiła dzisiaj Vitani komplecik spacerowy:diabloti: i wysłała nas na spacer:shake: My z mamą mamy jakiś debilny dzień..najpierw Mama z głupim hasłem z apteką i pocztą.. a potem ja jak mama przyniosła ze sklepu szelki ze smyczką... ja'fajnie czerwone szelki szkoda że niebieskie' :D Quote
Anecioreczek Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 u mnie pod blokiem widnieje taka tabliczka:diabloti: i Atosik:diabloti: Tyle zdjec dodałam i nikt nie komentuje;[ Quote
BORA Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 A jakie zioła tam mają? :evil_lol: Atos w tych spodenkach wygląda jakby na plażę się wybierał :lol: Quote
Tina.Sara Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Śliczne foteczki :mdleje::loveu:!!!!!!!! Ps. wiesz może jak zrobić, żeby mi posty nabijało? Bo mam nieustające 11. Quote
Asiaczek Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Anecioreczek'] __________________ A na I planie to chyba jakiś basek się zaplątał...:lol: [quote name='Anecioreczek'] /quote] Super! Dwie Kocice!!!:loveu: [quote name='Anecioreczek'] Atosik:diabloti: [ Atosik w gaciorkach! Super zgrabna poopka Atoskowa!!!:loveu: Pzdr. Quote
sugarr Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Tina.Sara na offtopie i fotoblogach posty się nie liczą :) Hahaha Antek w spodniach :cool3: Ot, plażowicz :D Quote
BORA Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Tina.Sara napisał(a):Śliczne foteczki :mdleje::loveu:!!!!!!!! Ps. wiesz może jak zrobić, żeby mi posty nabijało? Bo mam nieustające 11. Piszesz tutaj tylko po to, żeby posty nabijało??? :roflt: Jak już chcesz sobie nabijać posty, to wysil się i zacznij pisać coś mądrzejszego niż: śliczne foteczki :mad: Quote
Tina.Sara Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 BORA napisał(a):Piszesz tutaj tylko po to, żeby posty nabijało??? :roflt: Jak już chcesz sobie nabijać posty, to wysil się i zacznij pisać coś mądrzejszego niż: śliczne foteczki :mad: Nie! :roflt: Ale się zastanawiam czemu tak mi nie ten teges. sugarr, thx :D Quote
Anecioreczek Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Asiaczku same linki komentuj Bo Ciocia Agga przyjdzie i bedzie krzyczeć:placz: Bora spokojnie:evil_lol: a takie zioła tam mają ]:-> dokładnie Pod Moim oknem jest ten sklep:P Quote
Asiaczek Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Anecioreczek napisał(a):Asiaczku same linki komentuj Bo Ciocia Agga przyjdzie i bedzie krzyczeć:placz: Nie lubię! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Asiaczek napisał(a):Nie lubię! Pzdr. To jest sprzeciwianie sie władzom:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 My zaraz idziemy sobie spać:roll: Od jutra bierzemy 2 tabletki Ketonalu i jedną Doxycylinium... Tomek mówi że Atos bedzie chodził jak naćpany:placz: Quote
Marta_Ares Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ale super Antek w spodenkach wyglada, zdjecia ze zlotu sliczne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anecioreczek Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Cześc.. Czy ktoś odradza nam brać tabletki przeciwbólowe?:roll: Bo mamy wątpliwości:roll: Quote
Marta_Ares Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ja niestety nie kompletnie sie na tym nie znam:-( Quote
Recommended Posts