Anecioreczek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 wiq napisał(a):no brawo, widzę, że szkolenie dobrze idzie;) Niechce zapeszać,okaże sie później;) Quote
Agga Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 http://images26.fotosik.pl/59/65eff289b04f0adc.jpg Aneta no sama zobacz na jego pyszczek. Z niej bije sama dobroć i miłość:loveu: Cicho ja wiem co mówię.:razz: Oj to Oleczek się zasmuci, że to nie jego zasługa:eviltong: Z Atoska będą jeszcze " ludzie":eviltong: Quote
Anecioreczek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Agga,Oluś pomógł! Jak Najbradziej! i To najwięcej w sumie! Ale on nie jest przemiły:diabloti: Quote
olekg89 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Sama widzisz wstrząs pomógł:) Pod koniec zlotu atos już całkiem ładnie się zachowywał:) Quote
Anecioreczek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Przywiązany do ławki napewno.. no ale miał swój świat... jednak..musze powiedzieć...że jak dla mnie to nie potrzebnie Agnieszka ściągła kaganiec Felkowi..Mój tata jest wściekły(o sobie nie wspomne)..chcoiaz nic Antkowi nie jest.. ogólnie to było fajnie;] Jeszcze jechaliśmy w pociągu z domkiem numer 10 i Agatą.. Bogarka nam machała z Hadarem a Atos chciał go 'pożegnać':shake: Quote
Asiaczek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Oooo, to i Bogarka była?Szkoda, że nie wiedziałam, to byś ucałowała Zosię ode mnie...:lol: Pzdr. Quote
olekg89 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Przecież atosowi sie nic nie stało zazdrapnięcie lekkie.Czarek miał gorsze rany zadane przez Kaje. Quote
Agga Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='olekg18']Sama widzisz wstrząs pomógł:) Pod koniec zlotu atos już całkiem ładnie się zachowywał:) To tak jak z Tobą Oleczku. CO zlot zachowujesz się co raz ładniej.:eviltong: Anetta częściej się trzeba spotykać z dogomaniakami Quote
Anecioreczek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Jak to było lekkie zadrapanie to ja jestem święta:shake: Agga chętnie ale nikt nas nie zapraszaa:placz: tzn na spacerki:diabloti: Quote
olekg89 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Nie panikuj:) Czarek miał szramę przez klate na 10cm i zyje Quote
Anecioreczek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 JA NIE PANIKUJE ALEKSANDRZE!:angryy: :diabloti: Quote
asiunia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Anecioreczek']Jak to było lekkie zadrapanie to ja jestem święta:shake: Agga chętnie ale nikt nas nie zapraszaa:placz: tzn na spacerki:diabloti: Hej! Czuj sie zaproszona,dawaj tylko termin:eviltong: Quote
Anecioreczek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Czuj sie zaproszona,dawaj tylko termin:eviltong: Asiu Jak Miło Cię widzieć:multi: My chętnie ale w godzinach od 16-stej:shake: Jeśli bedzie Ci pasowało to kiedy bedziesz chciała wyjdziemy:multi: Quote
asiunia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Anecioreczek napisał(a):Asiu Jak Miło Cię widzieć:multi: My chętnie ale w godzinach od 16-stej:shake: Jeśli bedzie Ci pasowało to kiedy bedziesz chciała wyjdziemy:multi: Hej! Jutro nam nie bardzo pasuje,ale pojutrze jak najbardziej(17?):evil_lol:opowiesz mi o zlocie:cool3: Quote
Asiaczek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Anecioreczek napisał(a): Agga chętnie ale nikt nas nie zapraszaa:placz: tzn na spacerki:diabloti: Alez ja Was zapraszam!!!:lol: Na przykład jutro o godz. 10:30 na Polach mokotowskich odbędzie się wielosztukowe spotkanie pieskowe... BTW - czy ZonkOne pamięta o mnie? Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Asiaczku tak pamieta!Ale na mnie sie wkurzył i mi dać zeszytu niechce:placz: Ale go zmusze:diabloti: Asiunia Pasuje nam jak najbardziej!:multi: Mam nadzieje ze Atos bedzie sie ładnie zachowywał na Tym spacerku,bo mu bije na dekiel odkąd wróciliśmy ze Zlotu,ale przynjamniej reaguje na komendy;) a Najbardziej na 'co powiedziałam':evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Wczesniej mnie tu nie było ale po zlocie wpaść musiałam:multi: Na spacerek to oczywiście też ja zapraszam:m,ilti: Chetnie się spotkamy, bo tęsknię za Antkiem:( on był kochany:loveu: Planuję też coś jeszcze ale na razie cisza o tym powiem wam kiedy indziej, pozdrowionka:loveu: Quote
olekg89 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Aneta nie opowiadaj Joannie o zlocie.Mogła przyjechać. Quote
Anecioreczek Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Patrycjo mów!:diabloti: Przyjedziemy napewno również do Zabrza,albo gdzieś :p PS.Mamy już lecznice na kastracje Antka! Na Wawelu,mam nadzieje ze nic sie tam nie zmieniło.ostatnim razem jak tam byłam to było 7 lat temu,kiedy Kora wpadła pod samochód.. Teraz tylko ustalamy termin i CIACH!:diabloti: Quote
asiunia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 olekg18 napisał(a):Aneta nie opowiadaj Joannie o zlocie.Mogła przyjechać. Hej! ano nie mogła...Ale może drogi Aleksandrze dolaczysz do nas,chetnie wyslucham rowniez Twojej relacji:p Quote
Recommended Posts