Marta_Ares Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Hejka przepraszam przez te klopoty z dogo nawet nie zauwazylam ze znowu galeria otworzona:multi: :multi: super fotki Atos piekny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witam:multi: Mizianko dla psiakow. Moja sunia tez ma na imie Kora:cool3: Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Czy mi się wydaje, czy Vitany ma spory brzuszek? Pewnie fotka była robiona po jedzonku, co?:lol: Cieszę się, że Atosik taki grzeczny, tfu, tfu, tfu... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Witajcie!!! Marta wspaniały avek:loveu: Figa- ja też nie:placz: Rybka - cóż imie popularne:razz: Asiaczek-Witaj!Kurcze nie zrobiłam jeszcze nie spodzianki u was :placz::placz: a Viotani no już rosne i brzuszek tyż,oczywiscie od jedzienia;) za 2 dni zlott!!:multi::multi: My już sie pakujemyy:multi::multi: Przed wyjazem,w piątek dam jakies zdjecia żebyście przez 5 dni tak nie tęsknili:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Udanego wypoczynku na zloicie!!!! koniecnzie duzo fotek przywiezcie, ja tez wyjezdzam w sobote nad morze na 6 dni Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Duuża ilosc fotek to na pierwszym miejscu :loveu: Życze udanej zabawy ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 A my zazdrościmy... i mam nadzieję, że spotkamy się tam w przyszłym roku ;) Udanej zabawy, wielu wrażeń i ogromnej ilości fotek! :multi: Quote
Anecioreczek Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 No to żebyście Cie za nami tak bardzo nie tęsknili daje zestaw wesołych fotek w wykonaniu tego co dzieje sie u mnie w domu;) Oto wesołe Harce część Pierwsza :multi: Jak Pies z Kotem Spokojnie,trzeba stwarzać pozory żeby... Zaatakować:diabloti: cdn :) Quote
Anecioreczek Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Nie bardzo mi sie to oko Udało:lol: a Teraz Historia Miłosna:loveu: No daj Buziii... Nie krępuj sie:eviltong: Kot spiskuje:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 No i mamy dowód:diabloti: Buzi Proszee!!!:placz: ONA MNIE NIE KOCHAAA!!!:placz::placz::placz::placz: :evil_lol: W tAKI RAZIE zabiore Ci torebke:diabloti: Oddawaj! Quote
Anecioreczek Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 a kot Swoje:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moze dodam jeszcze jakies ze spacerku:eviltong: Miłego dnia:multi: ja zaczynam sie pakowaać:p EDIT: No i jeszcze 2 fotki z przed dosłownie chwilki... Chlopak sie stresuje podróżą... Boji sie że mu zabawek nie zabiore:eviltong: Patrzcie co za oczyyy:shake: z TZ-et sie śmiał..bo dywan leży obok i od paru dni go nie rozkladałam,więc Mi wmawia że Dywan pewnie też zabiore ze sobą:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 http://images30.fotosik.pl/53/3afa2da64974e6da.jpg To zdjęcie jest świeeeeeetne :loveu: http://images24.fotosik.pl/53/573251a4429b8091.jpg Żabka :loveu: :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 żegnamy państwa na te 5 dnii :diabloti: Bedzie fajnie:diabloti: Pozdrawiamyy :* Quote
:: FiGa :: Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Życzymy udanej zabawy i zazdrościmy tu po cichu :lol: Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 1/ - super fotki Wesołej Gromadki!!! Nie spodziewałam się, że z Atoska będzie taki super gość do zabawy z Vitany... 2/ cudownej zabawy i wypoczynku na Zlocie! Czekam na Wasz powrót. Pzdr. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Czekamy na Was - wybawcie się za wsze czasy ;) Quote
Anecioreczek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Siema! już wróciliśmy:placz: Na dobry początek:eviltong: Zdjęcia które najbardziej Mi sie podobają ;) Pilnuje ławki,w obawie przed Felkiem czy Czarkiem:-( Kora tez potrafi Strózować:p Szkolimy:cool3: Po szkoleniu można sie pogonić:) A Potem odpocząć:razz: Tyle na dziś,dobranoc:p Quote
Asiaczek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Hura, jak ja się cieszę, że wróciliście!!! Rozumiem, że tych fotek to bedzie zdecydowanie więcej...? Pzdr. Quote
Agga Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Atos bardzo miły pieseczek. Wieczorem jakoś tak się do mnie przymilał. Kagańcom mówimy NIE:loveu: :eviltong: Quote
Anecioreczek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Agga zdecydowane nie, i naprawde tak mi było smutno kiedy mu kaganiec zakładałam bo wiedziałam że sie obrazi...ale wyboru nie było:placz: Ale ogólnie zlot wspaniały Atosik już sie lepiej słucha dzięki radą przymiłych dogomaniaków(Na wypadek gdyby tu Olek zajrzał odrazu mówie że to jego sie nie tyczy:eviltong:) Asiaczek zdecydowanie o wiele więcej!! Quote
Anecioreczek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Atosik:) Przeciąganie z ZonkOne 'Siad i nie rusz' Nagradzamy Antosława:roll: Słodki Antoś:loveu: Quote
Recommended Posts