Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sugarr! Cicho Sza! Bo po Pupci Dostaniesz!:diabloti:

O,a oto Jak zachowuje sie Antek w Czasie Burzy:shake::

Ach ten wiosenny deszczyk,ale skąd dochodzi ten dziwny dźwięk?

Deszczyk tak pięknie Kropi..Tak mokro,i chłodno na dworzu,wietrzyk wieje...

Staje sie wtedy taki..melancholijny :loveu::lol:

Może pójde sie pobawić na Dworze?Takc hłodny jest a mi karzą w mieskzaniu siedzieć:shake:Albo nie,bo pani bedzie płakać a na dgm ją skatują jak skocze:evil_lol:

żeby nie było!
Atos wie,że może siedzieć tylko w oknie,kiedy JA jestem w pokoju.Mama czy Tata-nie.Tylko kiedy ja jestem.Na balkonie siedzi prawie cały czas,ale tam wiem ze nie skoczy ;] Tu zrestzą tez jestem pewna.Za gołebiami nie goni na parapetach ani na balkonie,przestudiowałam już wcześniej,wrazie czy by zaczymś pognał.Ale dwór jest od gonienia-ptactwa ewentualnie kotów(czego młody nie robi),Dom-jest od gonienia Much :]
:p

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co za ciekawski Robal :loveu:
Tak sobie teraz przypomniałam jak był taki malutki... kurcze, ale ten czas szybko mija ;)

A z tym wyskakiwaniem to jest podobnie, ja mieszkam na parterze i dodatkowo na balkonie mam półkę, na której Gizmo sobie przesiaduje - z przednimi łapami na balustradzie. Wszyscy dziwią się, że przecież może wyskoczyć, ale grzeczny psiak wie, że nawet za suczką z cieczką przez balkon nie wolno :loveu:

Posted

Portek też sobie patrzy przez okno, ale 8 piętro, więc widzi tylko bloki naprzeciw (nie pozwalam mu na nic wchodzić i opierać się o parapet, tylko na tylnich łapach stoi)
On to by chyba tą procesje obszczekał tak, że by wszyscy zwiali. Ostatnio znowu zrobił się nieznośny z tym szczekaniem i skakaniem do ludzi.

Czekam na Vitani :loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]dzień dobry

my po raz pierwszy, ale na pewno nieostatni...
u CIEBIE również biało- czarny duecik,
my również lubimy takie połączenie..
a Vitanii rozkoszne maleństwo...

pozdrawiamy milusio

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT]

Posted

,Po oddaniu Moich szczurów,byłam rozdrażniona przez pare dni,mama to zauważyła wiec powiedziała-bierz zwioerzaka jakiego chcesz,na którego napewno nie jesteś uczuolna,pomyslałam pierwsze co o Kocie,ale uznałam ze nie...jednak po paru dniach,namysłach..uznałam,że warto spróbowac póki szansa sie nie powtórzy..no i jest...
Mała Kocia z Kielc,z miau pl ;)

Posted

Anecioreczek napisał(a):
,Po oddaniu Moich szczurów,byłam rozdrażniona przez pare dni,mama to zauważyła wiec powiedziała-bierz zwioerzaka jakiego chcesz,na którego napewno nie jesteś uczuolna,pomyslałam pierwsze co o Kocie,ale uznałam ze nie...jednak po paru dniach,namysłach..uznałam,że warto spróbowac póki szansa sie nie powtórzy..no i jest...
Mała Kocia z Kielc,z miau pl ;)

Anetko... Jesteś wielka :loveu:

Posted

[quote name='Anecioreczek']Zdałaaam!!!!!:multi:

nie pytała mnie:/ a uczyłam sie tyle ze ho ho...no ale najwazniejsze że zdałam!:multi:
dziękuje za kciuki!!!!:multi:
Wiadomo, kciukasy DGM-maniaków zawsze się przydają! i pomagają, co najważniejsze. BRAWO!!!!!

[quote name='Anecioreczek']

Vitanii
[SIZE=2]

Słodko Prawda?:)

Ha, następna psiowo-kocio zakręcona!:loveu: A Vitanii to kicia czy kocurek, bo po imieniu, to ja nie tego...

To teraz będziesz nas zasypywała nie tylko fotkami psiaków, ale i kocimi. Hura! Już teraz się cieszę!!!
Pzdr.

Posted

Vitani to kotka:loveu:
Po ZonkOne-wemu Damula,Jak ją zobaczył pierwszy raz na zdjęciu to powiedział 'Dama'
u Niego została Dama a u mnie Vitani,po Domowemu Vituś,Vitaminka,Pyskacz :lol:

Kora ma niezłą 'zabawe' z Vitani...
albo Vitani z nią:lol: mAłA śmiga po pokoju,Kora za Nią a Mała rzuca jej sie na łapy,Kora niewie co sie dzieje,mam to nagrane:cool3: Jak sie wgra to to Dam:cool3:
Natmoisat Mała Boji sie Antka,ten zaś wylizal wczoraj ją całkowicie:shake: niewiem czy ze smaku czy z opiekuńczości:shake: a dzisaj ją łapką przytrzymał:shake: i rozsypał żwirek:angryy:
No mnie tu łapie...

u nas dzisaj brzydka pogoda,chyba ze sie zmieni.to wyjdziemy i fotki bedą;)
Kicia 100 % trafeń do Kuwety :) jestem z Jej dumne :) hehehe

Filmik:http://www.youtube.com/watch?v=kldqoQ--n04

Posted

Filmik boski, biedna zdezorientowana Korusia :evil_lol:
A z Atosem na pewno się dogadają ;)

Gratulację tak czystego kociaka - w schronisku w BB jest teraz parenaście takich maleństw jak Vitani i srają gdzie popadnie, tylko nie do kuwety :roll:

Posted

[quote name='Anecioreczek']Vitani to kotka:loveu:
Po ZonkOne-wemu Damula,Jak ją zobaczył pierwszy raz na zdjęciu to powiedział 'Dama'
u Niego została Dama a u mnie Vitani,po Domowemu Vituś,Vitaminka,Pyskacz :lol:

Kora ma niezłą 'zabawe' z Vitani...
albo Vitani z nią:lol: mAłA śmiga po pokoju,Kora za Nią a Mała rzuca jej sie na łapy,Kora niewie co sie dzieje,mam to nagrane:cool3: Jak sie wgra to to Dam:cool3:
Natmoisat Mała Boji sie Antka,ten zaś wylizal wczoraj ją całkowicie:shake: niewiem czy ze smaku czy z opiekuńczości:shake: a dzisaj ją łapką przytrzymał:shake: i rozsypał żwirek:angryy:
No mnie tu łapie...

u nas dzisaj brzydka pogoda,chyba ze sie zmieni.to wyjdziemy i fotki bedą;)
Kicia 100 % trafeń do Kuwety :) jestem z Jej dumne :) hehehe

Filmik:http://www.youtube.com/watch?v=kldqoQ--n04
Witaminka z Korunią się dogadała, to i z Atoskiem też. A filmik cudny, ten ogonek-antenka... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Pzdr.