Anecioreczek Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Sugarr! Cicho Sza! Bo po Pupci Dostaniesz!:diabloti: O,a oto Jak zachowuje sie Antek w Czasie Burzy:shake:: Ach ten wiosenny deszczyk,ale skąd dochodzi ten dziwny dźwięk? Deszczyk tak pięknie Kropi..Tak mokro,i chłodno na dworzu,wietrzyk wieje... Staje sie wtedy taki..melancholijny :loveu::lol: Może pójde sie pobawić na Dworze?Takc hłodny jest a mi karzą w mieskzaniu siedzieć:shake:Albo nie,bo pani bedzie płakać a na dgm ją skatują jak skocze:evil_lol: żeby nie było! Atos wie,że może siedzieć tylko w oknie,kiedy JA jestem w pokoju.Mama czy Tata-nie.Tylko kiedy ja jestem.Na balkonie siedzi prawie cały czas,ale tam wiem ze nie skoczy ;] Tu zrestzą tez jestem pewna.Za gołebiami nie goni na parapetach ani na balkonie,przestudiowałam już wcześniej,wrazie czy by zaczymś pognał.Ale dwór jest od gonienia-ptactwa ewentualnie kotów(czego młody nie robi),Dom-jest od gonienia Much :] :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Co za ciekawski Robal :loveu: Tak sobie teraz przypomniałam jak był taki malutki... kurcze, ale ten czas szybko mija ;) A z tym wyskakiwaniem to jest podobnie, ja mieszkam na parterze i dodatkowo na balkonie mam półkę, na której Gizmo sobie przesiaduje - z przednimi łapami na balustradzie. Wszyscy dziwią się, że przecież może wyskoczyć, ale grzeczny psiak wie, że nawet za suczką z cieczką przez balkon nie wolno :loveu: Quote
Anecioreczek Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Haha,Wczoraj byl,a procesja,a Atos w oknie a cały kościół :crazyeye: komicznie to wyglądało:lol: Nic mykam do katwoic po Vitanii:razz: bede wieczorkiem i wam ją przedstawie!:razz: Quote
sugarr Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Portek też sobie patrzy przez okno, ale 8 piętro, więc widzi tylko bloki naprzeciw (nie pozwalam mu na nic wchodzić i opierać się o parapet, tylko na tylnich łapach stoi) On to by chyba tą procesje obszczekał tak, że by wszyscy zwiali. Ostatnio znowu zrobił się nieznośny z tym szczekaniem i skakaniem do ludzi. Czekam na Vitani :loveu: Quote
Anecioreczek Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Vitanii [SIZE=2] Słodko Prawda?:) Quote
WinterGirl Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Comic Sans MS]dzień dobry my po raz pierwszy, ale na pewno nieostatni... u CIEBIE również biało- czarny duecik, my również lubimy takie połączenie.. a Vitanii rozkoszne maleństwo... pozdrawiamy milusio [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [/FONT] Quote
sugarr Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Cudo... Tylko prosze nie mów, że to Whiskas :cool3: Quote
Anecioreczek Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Nie kochanie..Sheba:cool3: Ja whiskasów niet.Bo one są 'maniackie' :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Jejciu co za słodziak :loveu: A ja się zastanawiałam, czy to szczurek może... :cool3: a teraz słuchamy historii, jak i dlaczego w ogóle ;) Quote
Anecioreczek Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 ,Po oddaniu Moich szczurów,byłam rozdrażniona przez pare dni,mama to zauważyła wiec powiedziała-bierz zwioerzaka jakiego chcesz,na którego napewno nie jesteś uczuolna,pomyslałam pierwsze co o Kocie,ale uznałam ze nie...jednak po paru dniach,namysłach..uznałam,że warto spróbowac póki szansa sie nie powtórzy..no i jest... Mała Kocia z Kielc,z miau pl ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Anecioreczek napisał(a):,Po oddaniu Moich szczurów,byłam rozdrażniona przez pare dni,mama to zauważyła wiec powiedziała-bierz zwioerzaka jakiego chcesz,na którego napewno nie jesteś uczuolna,pomyslałam pierwsze co o Kocie,ale uznałam ze nie...jednak po paru dniach,namysłach..uznałam,że warto spróbowac póki szansa sie nie powtórzy..no i jest... Mała Kocia z Kielc,z miau pl ;) Anetko... Jesteś wielka :loveu: Quote
Anecioreczek Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 :shake: mam 1.61 cm:shake: :evil_lol::evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Jeszcze dwie foty,a jutro jak bedzie ładna pogoda to bedziemy z ZonkOne na spacerze z Psmai wieć bedzie nadmiar fotek:razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Świetnie razem wyglądacie :loveu: Swoją drogą... bajeranckie spodnie :razz: A jak psy zareagowały na malucha? Quote
Anecioreczek Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Tragedia z psami...nie goniły,ale nie dają małej spokoju.... :-( Quote
Asiaczek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Anecioreczek']Zdałaaam!!!!!:multi: nie pytała mnie:/ a uczyłam sie tyle ze ho ho...no ale najwazniejsze że zdałam!:multi: dziękuje za kciuki!!!!:multi: Wiadomo, kciukasy DGM-maniaków zawsze się przydają! i pomagają, co najważniejsze. BRAWO!!!!! [quote name='Anecioreczek']Vitanii [SIZE=2] Słodko Prawda?:) Ha, następna psiowo-kocio zakręcona!:loveu: A Vitanii to kicia czy kocurek, bo po imieniu, to ja nie tego... To teraz będziesz nas zasypywała nie tylko fotkami psiaków, ale i kocimi. Hura! Już teraz się cieszę!!! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Vitani to kotka:loveu: Po ZonkOne-wemu Damula,Jak ją zobaczył pierwszy raz na zdjęciu to powiedział 'Dama' u Niego została Dama a u mnie Vitani,po Domowemu Vituś,Vitaminka,Pyskacz :lol: Kora ma niezłą 'zabawe' z Vitani... albo Vitani z nią:lol: mAłA śmiga po pokoju,Kora za Nią a Mała rzuca jej sie na łapy,Kora niewie co sie dzieje,mam to nagrane:cool3: Jak sie wgra to to Dam:cool3: Natmoisat Mała Boji sie Antka,ten zaś wylizal wczoraj ją całkowicie:shake: niewiem czy ze smaku czy z opiekuńczości:shake: a dzisaj ją łapką przytrzymał:shake: i rozsypał żwirek:angryy: No mnie tu łapie... u nas dzisaj brzydka pogoda,chyba ze sie zmieni.to wyjdziemy i fotki bedą;) Kicia 100 % trafeń do Kuwety :) jestem z Jej dumne :) hehehe Filmik:http://www.youtube.com/watch?v=kldqoQ--n04 Quote
despera Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Jaki śliczny kotek!! Fajnie że do ciebie trafiła:D Pieski też są cudowne!!:loveu: Quote
Anecioreczek Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Witaj Despero w naszej galerii:loveu: Quote
sugarr Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Anecioreczek'] Natmoisat Mała Boji sie Antka,ten zaś wylizal wczoraj ją całkowicie:shake: niewiem czy ze smaku czy z opiekuńczości:shake: Filmik:http://www.youtube.com/watch?v=kldqoQ--n04 Filmik jest boski! :cool3: A Portek robi to samo szczurom i robił maleńkiej Negrze jak do nas trafiła, ale minęło mu. (tzn szczurom robi nadal...) Quote
Anecioreczek Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Aha Monika,tamte państwo sie nie kontakotowło ze mną wiec myśle ze czs do nich zadzownić. ' Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Filmik boski, biedna zdezorientowana Korusia :evil_lol: A z Atosem na pewno się dogadają ;) Gratulację tak czystego kociaka - w schronisku w BB jest teraz parenaście takich maleństw jak Vitani i srają gdzie popadnie, tylko nie do kuwety :roll: Quote
Anecioreczek Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Mała już była nauczona:) teraz sobie spokojnie śpi obok monitora:evil_lol: Zakroplismyh niedwano oczka i jestesmy obrażone:shake: :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 sliczne malenstwo:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Anecioreczek']Vitani to kotka:loveu: Po ZonkOne-wemu Damula,Jak ją zobaczył pierwszy raz na zdjęciu to powiedział 'Dama' u Niego została Dama a u mnie Vitani,po Domowemu Vituś,Vitaminka,Pyskacz :lol: Kora ma niezłą 'zabawe' z Vitani... albo Vitani z nią:lol: mAłA śmiga po pokoju,Kora za Nią a Mała rzuca jej sie na łapy,Kora niewie co sie dzieje,mam to nagrane:cool3: Jak sie wgra to to Dam:cool3: Natmoisat Mała Boji sie Antka,ten zaś wylizal wczoraj ją całkowicie:shake: niewiem czy ze smaku czy z opiekuńczości:shake: a dzisaj ją łapką przytrzymał:shake: i rozsypał żwirek:angryy: No mnie tu łapie... u nas dzisaj brzydka pogoda,chyba ze sie zmieni.to wyjdziemy i fotki bedą;) Kicia 100 % trafeń do Kuwety :) jestem z Jej dumne :) hehehe Filmik:http://www.youtube.com/watch?v=kldqoQ--n04 Witaminka z Korunią się dogadała, to i z Atoskiem też. A filmik cudny, ten ogonek-antenka... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Recommended Posts