Anecioreczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Napoczątek pare zdjęc;] Bo jak nikt nie bedzie komentował to nie dodam:diabloti: o Taka będe:razz: Atos Saba Kora Jeszcze Raz Atos I właściciele:cool3::cool1: ZonkOne i Saba-Prawda że przepiekna fotka?:loveu: Anecioreczek:cool1: i jej banda:cool3: kto chce więcej łapa w góre:lol: Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ja, ja, ja chcę więcej!!! Jestem pierwsza, co chce, prawda? pzdr. Quote
Anecioreczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Kora wącha kwiatki,Atos nie lubi kwiatków:evil_lol: Blask słońca:razz: A teraz pare widoczków-tam gdzie byliśmy:p Widok z Hany...eee z Szopienic:diabloti: na Moje Sosnowieckie Osiedlisko:razz::cool3: Nieudane Makro.. Udane Makro{według Mnie}:loveu: Asiu kogo chcesz foteczki?:cool3:specjalnie na Twoje życzenie bedą:cool3: {widokowe foteczki Mi sie niestety skończyły :(} Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Chę Korkę, Atoska , no i Sabę! Wszystkie trzy psiaki chcę dzisiaj oglądać w słońcu!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Anecioreczek napisał(a): Nieudane Makro.. Udane Makro{według Mnie}:loveu: A co Ty opowiadasz! Oba Makro są udane.Ale faktycznie, drugie - ciekawsze...:lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Asiaczek napisał(a):Chę Korkę, Atoska , no i Sabę! Wszystkie trzy psiaki chcę dzisiaj oglądać w słońcu!:lol: Pzdr. no to mi roboty Narobiłaś:shake::lol: Ale Ok! Przynamniej bede miała spokój z fotkami:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Sabinka:cool3: ZonkOne i Saba:p Atosik:lol: Kora:loveu: z Cyklu-porozmawiajmy z Sabą a Saba Ci na to 'wrrr':evil_lol: Niuchanie;) Atos:loveu::loveu: SS-czyli Saba Struś:lol: Atos i Kora w Jednej stali Trawie:p Uśmiech koruni:loveu: Quote
sugarr Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Anecioreczek napisał(a): Ale bym go chciała na żywo zobaczyc :( I wymiziać:loveu: Też chcę więcej zdjęć! A my też ostatnio na próbę ubraliśmy kolczatkę... Quote
Anecioreczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Monika też bym chciała na żywo zobaczyć Portosa i wymiziać:loveu: I zobaczyć jak sie cieszą Atos i Portos:razz: gdybym miała teraz jakieś fundusze dodatkowe to bym pojechała do Krakowa,ale Narazie mam mnóstwo innych wydadtków...:placz: Monika a Ty jakie chcesz fotki?:cool3: Quote
Anecioreczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 sugarr napisał(a):Wszystkie :D narazie basta:razz: dodam w Tygodniu:eviltong: no dobra.. pare dodam:D Quote
Anecioreczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Atos w wodzie Kore coś zmuliło:lol: znów młody w wodzie:cool3: Makro mini mrówka:evil_lol: i Special Fota! Czyli Atos i jego Patyk!:D Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 No, proszę, jakie tutaj ciekawostki się dzieją: - Saba w kagańcu - szkoda mi suni, ale tutaj chyba działa siła wyższa, co? - Makro mini - super!!! - ale wszystko przebija "Atos i jego patyk"! Wyslij, proszę, tę fotkę na konkurs (jeżeli jeszcze takowy istnieje). Pzdr. Quote
ewatr Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 chwile mnie tu nie było ale zeby w tym czasie tak wyrosnąc :crazyeye: zeby sobie z drzewem radzic no no no ...co Ty mu sypiesz do karmy ?;) Quote
Anecioreczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 ewart,to Nasza słodka Tajemnica:evil_lol: apropo dzisaj mierzenie i ważenie było :cool3: Atos 58-59 cm w kłębie waga: 21 kg Chudy jest nie? Quote
sugarr Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 To ja chyba do was wpadne, takie macie cudne jezioro :) A u nas tylko brudna, smierdząca Wisła, a Portos uwielbia do niej włazić... Quote
Anecioreczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Monika,wpadajcie Do nas kiedy chcecie!:razz: Quote
Marta_Ares Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 ale sliczniaste fotki, bardlo ladne, czyste tam macie jeziorko:loveu: :loveu: Atos i jego patyczek najlepsze;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ile tu fajnych foteczek:loveu: Najlepszy Atos z "patyczkiem" Nic większego nie było?:evil_lol: 21 kilo, ale on urósł:multi: Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Hej :multi: Jaki malutki kijek :evil_lol: cudne Quote
Anecioreczek Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Widze że Atos z Patyczkiem sie bardzo spodobał:cool3: wiedziałam że tak bedzie:cool3: Quote
Asiaczek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 To może jeszcze jakies cudne fotki? Mogą byc domowe, spacerowe...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts