Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niuśka kleszcza gdzieś załapała:shake:i to na dodatek na czubku głowy:placz:
wogóle tego nie zauważyłam,tak sie skur***** schował :angryy:
dopiero wczoraj jak buzi dawałam w czółko[tia,chora jestem pewnie sobie pomyślicie:evil_lol:psy na dobrabnoc całuje:shake::lol:] to zauważyłam:-(
Wiem jak sie klezcze wymuje,bo mnie babcia nauczyła na kotach działkowych,ale nie robiłam tego od dwóch lat i boje się,żebym tylko tyłek mu urwała.Idziemy do weta,niestety dopiero o 12.30 :/ bo od tej mamy weta czynnego :angryy:

Pozatym.
Atosowy zaczyna być straszynym dominatorem,często nie pozwalala Korze wchodzić np.do Kuchni kiedy on Tam odpoczywa:shake:słysze warczenie Młodego i Kory.Raz prawie doszło do Ataku bo Już sie Kora mu przystawiała do Szyji:shake:
Niewiem czy jakiś błąd zrobiłam,ale Atos zaczyna warczeć i szczekac na ludzi,na smyczy.o Rowerach to już nie wspomne,nie wypuszcze go ze smyczy za diabła bo wiem ze sie to źle skończy,Musimy chodzic na Pola,albo wczesnym rankiem[czyt.5:30-6.30] za parking u mnie pod blokiem,żeby sobie polatał z 30 minut bez smyczy...
Niewiem czy to taki charakter,Musiałabym sie zapytać Moniki czy Portos też tak reaguje..
jest mi totalnie źle z Tym,Atos rośnie i w szerz i w zwyż, i zaniedługo nie bede mogła go na smyczy utrzymać,bo Nogi sie tylko trzyma kiedy ma namordnik.Albo kiedy jest na godzinnym spacerze i niema ochoty już ciągnąć na smyczy:shake: Ojciec chce mu kupić kolczatke,Raz tata wrócił z lekko wyrwanym mięśniem w ręce przez Młodego,Tak sie wyrwał bo motor zobaczył..
masaja...

ale sie rozpisałam.

Posted

szczurki:multi: :loveu: słodziutkie:loveu:
nie gryzą się ? mieszkają razem? jak dużą masz klatkę?

a kleszcza złap jak najbliżej psiej skóry odgarniająć sierść i przekręć w stronę przeciwną do ruchu wskazówek zegara,u mnie zawsze działa i nawet nie boli (wiem, bo złapałam kiedyś sk*****la:cool1: )