KaRa_ Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Jaki on duuuzy juz:crazyeye: A co z niego za kamikadze jest,ze po torach spaceruje:evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Anecioreczek'] Ale mu dobrze:loveu: Musiał się chłopak bardzo zmęczyć;) Fajne zdjęcia i komentarze;) Quote
Marta_Ares Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Jej jaki on juz duzy:loveu: ladne jeziorko tam macie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anecioreczek Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 nie no mamy 4 stawy:P stawiki,bagry,borki i hubertus;] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ale towarzystwo wyrośnięte :) Welcome back i pozdrawiam :) Quote
Asiaczek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Coś mało foteczek, a i Gospodyni gdzieś pewnie wyjechała...albo co... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Gospodyni nie wyjechała.gospodyni ma wielkie plany na przyszłość i poprostu czasu brak:P Quote
Anecioreczek Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Ale my mamy ambitne plany:evil_lol: a pozatym chyba nas dopadła bardzo nie przyjemna choroba.... albo mam grype jelitową... albo jestem poprostu tak zestresowana..:shake: Quote
Asiaczek Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ło matko! I co to w końcu było? Grypa jelitowa czy insza zaraza? Już jest dobrze? Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Grypa jelitowa nie... niewiadomo co to... najgorsze przeczucia mam no ale poczekamy zobaczymy...:shake: Quote
Anecioreczek Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Ludzie pomóżcie bo niewiem cyz sie wybrać do fryzjera żeby podciąć grzywke:lol: :lol::lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Usia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 najgorsze przeczucia mam no ale poczekamy zobaczymy...:shake: a czy to powód do smutania ?? ja tez wole "Z" Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Cześć Anetko! :) O wiele lepiej z grzywką wyglądasz, a więc nie czekaj tylko tnij :) Quote
Asiaczek Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Mnie też bardziej podoba się wariant "z".:lol: No i co z tą "grypą jelitową"?Aż tak bardzo Cię to stresuje? pzdr. Quote
Anecioreczek Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Grypa jelitowa to nie jest... możliwe że rzeczywiście mnie stresuje większosc rzeczy... eh... Quote
Anecioreczek Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Niuśka kleszcza gdzieś załapała:shake:i to na dodatek na czubku głowy:placz: wogóle tego nie zauważyłam,tak sie skur***** schował :angryy: dopiero wczoraj jak buzi dawałam w czółko[tia,chora jestem pewnie sobie pomyślicie:evil_lol:psy na dobrabnoc całuje:shake::lol:] to zauważyłam:-( Wiem jak sie klezcze wymuje,bo mnie babcia nauczyła na kotach działkowych,ale nie robiłam tego od dwóch lat i boje się,żebym tylko tyłek mu urwała.Idziemy do weta,niestety dopiero o 12.30 :/ bo od tej mamy weta czynnego :angryy: Pozatym. Atosowy zaczyna być straszynym dominatorem,często nie pozwalala Korze wchodzić np.do Kuchni kiedy on Tam odpoczywa:shake:słysze warczenie Młodego i Kory.Raz prawie doszło do Ataku bo Już sie Kora mu przystawiała do Szyji:shake: Niewiem czy jakiś błąd zrobiłam,ale Atos zaczyna warczeć i szczekac na ludzi,na smyczy.o Rowerach to już nie wspomne,nie wypuszcze go ze smyczy za diabła bo wiem ze sie to źle skończy,Musimy chodzic na Pola,albo wczesnym rankiem[czyt.5:30-6.30] za parking u mnie pod blokiem,żeby sobie polatał z 30 minut bez smyczy... Niewiem czy to taki charakter,Musiałabym sie zapytać Moniki czy Portos też tak reaguje.. jest mi totalnie źle z Tym,Atos rośnie i w szerz i w zwyż, i zaniedługo nie bede mogła go na smyczy utrzymać,bo Nogi sie tylko trzyma kiedy ma namordnik.Albo kiedy jest na godzinnym spacerze i niema ochoty już ciągnąć na smyczy:shake: Ojciec chce mu kupić kolczatke,Raz tata wrócił z lekko wyrwanym mięśniem w ręce przez Młodego,Tak sie wyrwał bo motor zobaczył.. masaja... ale sie rozpisałam. Quote
Anecioreczek Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Pare Fotek ;) Najpierw Ciurki ;) :P Eragon:) Syriusz :)[w Kapturze ZonkOne;D] Atos-polujący na Muchy:lol: Quote
Anecioreczek Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Taki duzy chłopiec a z Misiami śpi:lol:[Ps.Ja go tak zastałam wieczorem:razz:] Kora ;D Ona sama włazi pod Kocyk:evil_lol: Quote
Szczurosława Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 szczurki:multi: :loveu: słodziutkie:loveu: nie gryzą się ? mieszkają razem? jak dużą masz klatkę? a kleszcza złap jak najbliżej psiej skóry odgarniająć sierść i przekręć w stronę przeciwną do ruchu wskazówek zegara,u mnie zawsze działa i nawet nie boli (wiem, bo złapałam kiedyś sk*****la:cool1: ) Quote
Recommended Posts