Marta_Ares Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 no to niech oddaje jak najszybciej ten aparat:mad: :mad: Quote
Tina.Sara Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Anecioreczek napisał(a):w Piątek dołączy do Nas Angel(Eragon<-Imie nazwane Angel'owi Przez TZ) Kolejny,albo raczej 2 Szczurek:-(:placz: Niestety Parszywek odszedł od nas wczoraj:placz: Wet stwierdził obrzęk płuc + coś z móżdżkiem bo Parszyw niemógł złapać równowagi,ani łba podnieść:-( Ja mam pecha..od kiedy dostałam nowsza klatke wsyztkie maleństwa mi w niej Umierają..Omega,Parszyw i Mała Mi.[Mała Mi była w niej przez jakiś tydzień dopóki nie pojawiły sie Omega i Alfa] P[ostanowiłam ze tej klatki już całkowicie nie użyje. [teraz jest 2 pięterm dla Syrula.] Kiedy bede miała aparat zrobie fotke. Narazie niemam aparatu bo ZonkOne ma go nadal:/ ojej... OJEJ... :( wszyscy odchodzą, ehh... chodzi o maluchy mi teraz. no.. trzymaj się :buzi: Quote
Szczurosława Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 no właśnie fotki, chciałam się pochwalić, że mam szczura!ma na imię Laska....., ale jest samcem, który zamiast czarno-biały jest czarno-żółty, bleee Quote
Asiaczek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dawaj tutaj tego szczurka w tak nietypowym umaszczeniu...! pzdr. Quote
Usia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Anecioreczek napisał(a):Usia-powiedz Mi cos o tym szynszylku...czy jest łagodny..czy sie boji obcych? i PSóW? ZonkOne ma Sabine a Ona to zwierząt jest no...tak inaczej nastawiona.. jak duża klatka jest? jesli możesz prześlij mi fotki na maila pokaże mu dzisaj je. a to prawda że jak sie przestraszy Szynszyl to że może mu odpaśc futerko? czy to taki sam mit jak z pekinczykiem i jego oczami? Anecioreczek ja nie wiem duzo na temat tych zwierzatek.Ona mówiła mi o tym ze gubia futro jak sie zestresuja-wuec raczej prawda;) Jak chcesz to dam Ci nr gg do tej dziewczyny i sama o wszystko wypytasz:cool3: albo ZonkOne Co do zdjec musisz mi dac adres do siebie, zebym mogła ci przesłac ;) Quote
Anecioreczek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Usia jednak nie da rady:-( Zonk niechce narazie,bo Sabina by nie dała rady sie przwyczaić...ona zjadła by wsyztko na miejscu...a raczej wolimy zeby Szynszyl mial spokojne życie.. Quote
Usia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 jakos przeboleje, ale popytaj moze znajomych, ktoś na pewno chce szynszyla;) Kiedy fotek mozemy sie spodziewac ?? Ja niestety jutro znikam wieczorem i az do wtorku mnie nie bedzie a raczej do srody bo jak znam zycie to we wtorek wróce wieczorem:angryy: Ale mam nadzieje ze jak wróce to fotki beda bo jak nie :mad: Quote
tusia. Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Trochę mnie tu nie było :-(... Baranka wielkiego, zająca nieskromnego, jajek kolorowych, świąt odlotowych, dyngusa mokrego po pachy śmiesznego, rodzinnej atmosferki , szynki 3skrzynki, mazurka pysznego i koszyczka obfitego. Quote
Madzia_19 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Niech króliczek przyniesie wam w prezencie to, czego najbardziej pragniecie. To "coś" nie musi być, ani widoczne, ani dotykalne, może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś, bez czego nie można i nie warto żyć... Wesołych Świąt życzą Magda&Lucky :) Quote
Anecioreczek Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Cioteczki! dzisaj dostałam sprawdzian z Matematyki! Dostalam 2-!:multi: co oznacza..ze niemam NARAZIE[i mam nadzieje ze nie bedzie] ani jednej jedynki! a To znaczy ze prawdopodobnie zalicze drugi semestr:multi: tylko co z pierwszym niemam pojęcia.. moze sie zlituje...:shake: Kora wczoraj po pierwszym zastrzyku...a Atosa pani vet powiedziala żeby wykastrować jak bedzie miał 1,5-2 lata :( Quote
Anecioreczek Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Aha! Atosowy dzisaj Kończy PółRoku!!!:BIG: Quote
Usia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 No to wszystkiego naj :multi: :knajpa: :tort: :new-bday: :bday: :bday: :drink1: :drinking: PS: Szynszyl juz ma domek :p Quote
KaRa_ Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Anecioreczek napisał(a):Cioteczki! dzisaj dostałam sprawdzian z Matematyki! Dostalam 2-!:multi: co oznacza..ze niemam NARAZIE[i mam nadzieje ze nie bedzie] ani jednej jedynki! a To znaczy ze prawdopodobnie zalicze drugi semestr:multi: tylko co z pierwszym niemam pojęcia.. moze sie zlituje...:shake: Kora wczoraj po pierwszym zastrzyku...a Atosa pani vet powiedziala żeby wykastrować jak bedzie miał 1,5-2 lata :( Oj matma w szkole sredniej to koszmar:evil_lol: tez sie z nia meczylam niezle, ale teraz ok no i niedlugo koniec roku bo za 2tyg:evil_lol: A dlaczego Atosik ma tyle zaczekac do kastracji?:crazyeye: Quote
Dobcia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Wszystkiego najlepszego Atosku:loveu::loveu::loveu: Matma jest wstrętna...:diabloti:Ale jakoś się to przeżywa;) Quote
Asiaczek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Atosku, duuuuzo pysznych kiełbasek , piłeczek i głaskanek od Pańci... [SIZE=2]Pzdr. Quote
marzenna79 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Anetko, wszystkiego dobrego z okazji pół roczku Atosika.:multi::multi::loveu::loveu::loveu: :laola: Sukcesik mizia Atosa, pozdrawia .:multi::loveu: Quote
ZonkOne Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ani Anecioreczek ani ja nie jesteśmy zagrozeni z matmy :):):) prawdziwy szok! Może przepusci jeżeli zaliczymy ten drugi semestr bez problemu :( Anecioreczek (moze) dzisiaj doda zdjecia mojej Sabiny :razz: Quote
Anecioreczek Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Właśnie ładuduje akumulatorki więc dzisaj powinny być jakieś zdjęcia ze spacerku :) Quote
Anecioreczek Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 FOTKI:multi: To Ja,Atos :) Lubie robić głupie Miny:P i Mam Taaaaaki Długi jęzor:crazyeye::cool3: Woże sie pociągami:evil_lol: i Uwielbiam sie kłaść w wodze:eviltong: świetnie pływam:razz: O!żabką też Potrafie!:lol: Ale nie lubie jak Mi każą pozować do zdjęć:angryy: Quote
Anecioreczek Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 To Ja,Korunia;) Jestem chodzącym Radarem:lol: Tutaj wyniuchałam Rowerzyste:diabloti: Po udanej gonitwie roweru lubie sie powylegiwać:roll: Umiem też dotknąć nosa językiem:evil_lol: Tutaj też:cool3: No dobra zawstydziłam się:oops: Litości!Kobieto!!!Przestań Robić zdjęcia Tym badziewiem:shake: Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Hihihi, ale super komentarze! No i Atosik i Korunia...Sprawiedliwość jest jednak na tym świecie! Pzdr. Quote
Recommended Posts