sugarr Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Aaaa super zdjęcia i filmiki! :D :D Jednak oni są chyba tej samej wielkości :) A u nas nie ma gdzie popływać :( Musimy się tam do was wybrać kiedyś :D Quote
Asiaczek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Widzę, że Korcia w bardzo dobrej kondycji! No i te ślady... Pzdr. Quote
Marta_Ares Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 sliczne,a jakie grzeczne minki:evil_lol::loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anecioreczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Trzeba Przynzac ze Kora Przy Atosie odzyskała werwe życia...bawi sie z Nim i szaleje:) Quote
ZonkOne Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ZonkOne Pozdrawia Dogomaniaków:diabloti::razz::lol::cool3: Zabić Cie Aneta to mało :/:/:/ Zostawie Cie w Zakopanym :P:P:P Quote
Asiaczek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Anecioreczek, gdzie jesteś?! Tu do Ciebie piszą... hahaha... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 ZonkOne! :angryy::angryy: Zobaczymy Kto kogo Tam zostawi:cool1: apRopo,Tak Jka ZonkOne mówi,jutro wyjerzdzamy do Zapokanego :multi: z cała Klasa!:multi: wracamy w Piątek,ale na Dgm pewnie wejde dopiero w sobote więc już teraz żegnam sie z wszystkimi!! Papapa ;* Quote
Asiaczek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Miłego pobytu w Zakopanem; tam musi być pięknie o tej porze roku... Czy jakieś fotki są przewidywane?:lol: Pa, pa, pa... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Oczywiście że bedą! Jeśli oczywiście chcecie zobaczyć te meline:lol::lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Może być i melia. A oprócz tego - widoczki i, no, wogóle... pzdr. Quote
Anecioreczek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 No bo to bedą 3 dniowe ... imprezy :P ja Już teraz naprawde Mykam! Wybaczcie że Nie powchodizłam w wasze Galerie!:( a Tak wogóle to Duzo osób sie prosi o zdjęcia a Mało je Komentuje :(:(:( No nic... ;( Spadam! bede w Sobote! :) Quote
Asiaczek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ho,a hola, moja Panno! Ja codziennie jestem w Twojej Galerii i codziennie staram się zostawić ślad... Pzdr. Quote
Cerber Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 hej hej koleżanko nie smutaj się do mnie nikt nie zagląda i piszę swoje posty jak do ściany, no ale cóż :) staram sie tym nie przejmowac... Quote
asiunia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hej! "Mój pies w wodzie(...)może coś mu sie stało?":megagrin::megagrin::megagrin: wymiękam:evil_lol: Quote
Usia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hej bo to jest skok na małysza:evil_lol: ZonkOne jak zostawisz Anecioreczka w Zakopcu to kto nam bedzie foty wstawiał ??Cała odpowiedzialnosc spadnie na Ciebie :cool3: zastanów sie czy warto :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 asiunia napisał(a):Hej! "Mój pies w wodzie(...)może coś mu sie stało?":megagrin::megagrin::megagrin: wymiękam:evil_lol: Bałam się że kolki złapał albo czegoś :evil_lol: Cioteczki! Już jestem:cool3: coprawda od Piątku ale przesypiałam:lol: Fotki wstawie jeszcze dziś z wycieczki...i psiakowe tez jakieś na spacerku zrobie :) Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 no to czekam na zdjecia te z wycieczki tez oczywiscie:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Zakopane :) Syriusz w Drodze[Tak wziełam go.Był w Transporterku ;)] śpiący zmęczony Podróżą Syriusz:P Toż To samolot![Nasz balkon,na którym wszyscy siedzieli:P bo dużżżyyy:cool3:] Kolega[Trenuje Capoiere] ZonkOne,Ja i Sonia Pies Samobójca[Siedział na tym skarpie a na dole Woda;( Ja go Próbowałam przywołać na bułke z Mięskiem,ale sie wystraszył jak zagwizdałam i skoczył:placz: niewiedzielism,y co robić bo skoczył na niższy skarp,odsunelismy się bo uznalismy sie widocznie ktos mu krzywde zrobił i sie Boji, i dobrze pomysleliśmy bo zachwile wskoczył spowrotem na ten skarp zlazł z Tego mostku i Pobiegł sobie... Masakra,prawie sie poryczaałam,bo bałam sie ze Przezemnie sobie Krzywde zrobi:placz: Przed wjazdem na Gubałówke Gubałówka i w Tle Tatry :) Znowu Tatry[To jak jechałam Wagonem na Gubałówke akurat na słup trafiłam:lol:] Quote
Anecioreczek Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Pare osób z Klasy:) Tatry :) Przegryzam Warge:lol:[Dzieło ZonkOne:evil_lol:] JA BLONDYNA[chciałam mniec blond,włosy to Mnie laski Przefarbowały,ale niewiedziałam zę to Tak Tragicznie wyjdzie...]:placz: Po Przyjezdzie do Domku,kupiłam sobie Farbe 'złocisty Brąz'aby powrócic do Brązu...-złocisty Brąz ...akurat:shake: Marzenia ZonkOne-Anecioreczek Ruda.:angryy: i tyle xD Quote
Szczurosława Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Anecioreczek w końcu kobieta zmienną jest:) ale widoki boskie nie mogę , Syriusz w Zakopcu, a mnie się czepiano jak zabierałam szczurzynkę, Avonkę(już za TM) na lekcje:cool1: Quote
Anecioreczek Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='ANKA_89']Anecioreczek w końcu kobieta zmienną jest:) ale widoki boskie nie mogę , Syriusz w Zakopcu, a mnie się czepiano jak zabierałam szczurzynkę, Avonkę(już za TM) na lekcje:cool1: dziwnym trafem,żadna wychowawczyni nie zobaczyła Syriusza,chcoiaz chopdizłam z Nim na Ramieniu po Pensjonacie:eviltong: Quote
asiunia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Anecioreczek']Pare osób z Klasy:) Tatry :) Przegryzam Warge:lol:[Dzieło ZonkOne:evil_lol:] JA BLONDYNA[chciałam mniec blond,włosy to Mnie laski Przefarbowały,ale niewiedziałam zę to Tak Tragicznie wyjdzie...]:placz: Po Przyjezdzie do Domku,kupiłam sobie Farbe 'złocisty Brąz'aby powrócic do Brązu...-złocisty Brąz ...akurat:shake: Marzenia ZonkOne-Anecioreczek Ruda.:angryy: i tyle xD Hej! Jaki piękny kolor!!!!!Ja taki chce!!!!:loveu: Quote
Szczurosława Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Anecioreczek napisał(a):dziwnym trafem,żadna wychowawczyni nie zobaczyła Syriusza,chcoiaz chopdizłam z Nim na Ramieniu po Pensjonacie:eviltong: :lol: nieźle, Avonka zawsze siedziała na karku(jak 2.fota Syriusza:loveu: ) i któregoś pięknego dnia nagle wyszła , usiadła na ramieniu i zaczęła się myć, myślałam, że padnę, za mną siedzieli "odważni mężczyźni", którzy w takim popłochu się oduwali, że potem leżeli razme z krzesłami, widok cudowny:eviltong: ale już nie mam zgody na szczura, nie w tym domu... Quote
Anecioreczek Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 szkoda,zakochalam sie w szczurach:loveu: Teraz chce 3 ,ale juz rasowego..:P czekam aż Mi Kara odpisze:P:eviltong: Quote
Recommended Posts