Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć kochana :buzi: dzisiaj nie nadrobie wszystkiego... ale wpadłam sie przywitać i (jak już pisałam u Sylwii) podziękować że do mnie wpadałaś jak mnie nie było :buzi: lece dalej :buzi:

Posted

wczoraj cholernie wiało..:shake:

apropo...
Byłam dzisja rano na spacerku dłuższym [ spać mi sie chciało,no ale życie..musiałam sie przejśc bo sie rano zbilwersowałam,zapomiałam o zmianie czasu i sie zdziwiłam czemu Atos sie zlał...:shake: oczywiście na Moje łóżku:angryy:]
i idąć puściłam Atosa..patrze..a Tu w jego strone czarny podpalany'jamnik' młodziuchny.. i słysze "Demon!Wracaj!' Bawi sie z Atosem szaleje...a Facet Przybiega...i poznałam odrazu,to Był Pan tego jamniczka co znalazłam Mu domek:) Dawno Malucha nie widziałam.
Głupia oczywiście musiałam zagadać..:/ i żałuje cholernie ze to zrobiłam..:/
Otóż rozmowa wyglądała tragicznie.;/
Ja Mówie że Demon na ładnego Jamnika Wyrósł,a Ten Mi Jaki Tam jamnik ;/ to Mieszaniec jest tyle ze długi,Chude łapy Ma to nie jamnik Itp. Ja Mu na to że Przecież widac że To bardziej jamnikowate niż Kundlowate.A ten Mi na To że ja sie nieznam na psach:angryy: i że jego Była jamniczka..i prawdziwe Jamniki są grubsze a nie takie chuderlaki i ze mają grube łapy, Bo Demon na chudziutkie.
Już niechciałam sie odzywac że ich była Jamniczka Miała nadwage chyba o 3-4 kilo za dużo....więc Powiedziałąm dowidzenia i poszłam.Bo bałam sie ze Mi odda tego Demona:angryy: Tak wyzywał..ze Nie słucha,że rozrabia...itp itd...:shake: i to jeszcze maleństwu szelki założył...nie wspominając ze to nie zdrowe dla szczeniaków...:shake: eh....

Masakra.

Posted

Chyba wiedział, że to będzie tylko jamnikowate, jak będzie brał za darmo, znalezionego. Co może chciał do niego gratis rodowód? Takie rzeczy to tylko w erze :) I to baaardzo żadko i takiemu psu wybiera się bardzo rygorystycznie nowy dom...

Posted

Anecioreczek napisał(a):
wczoraj cholernie wiało..:shake:

apropo...
Byłam dzisja rano na spacerku dłuższym [ spać mi sie chciało,no ale życie..musiałam sie przejśc bo sie rano zbilwersowałam,zapomiałam o zmianie czasu i sie zdziwiłam czemu Atos sie zlał...:shake: oczywiście na Moje łóżku:angryy:]
i idąć puściłam Atosa..patrze..a Tu w jego strone czarny podpalany'jamnik' młodziuchny.. i słysze "Demon!Wracaj!' Bawi sie z Atosem szaleje...a Facet Przybiega...i poznałam odrazu,to Był Pan tego jamniczka co znalazłam Mu domek:) Dawno Malucha nie widziałam.
Głupia oczywiście musiałam zagadać..:/ i żałuje cholernie ze to zrobiłam..:/
Otóż rozmowa wyglądała tragicznie.;/
Ja Mówie że Demon na ładnego Jamnika Wyrósł,a Ten Mi Jaki Tam jamnik ;/ to Mieszaniec jest tyle ze długi,Chude łapy Ma to nie jamnik Itp. Ja Mu na to że Przecież widac że To bardziej jamnikowate niż Kundlowate.A ten Mi na To że ja sie nieznam na psach:angryy: i że jego Była jamniczka..i prawdziwe Jamniki są grubsze a nie takie chuderlaki i ze mają grube łapy, Bo Demon na chudziutkie.
Już niechciałam sie odzywac że ich była Jamniczka Miała nadwage chyba o 3-4 kilo za dużo....więc Powiedziałąm dowidzenia i poszłam.Bo bałam sie ze Mi odda tego Demona:angryy: Tak wyzywał..ze Nie słucha,że rozrabia...itp itd...:shake: i to jeszcze maleństwu szelki założył...nie wspominając ze to nie zdrowe dla szczeniaków...:shake: eh....

Masakra.

Hej!

Trzeba bylo gnoma w leb walnac:angryy:

Posted

Anecioreczek napisał(a):

Jakieee to to piękne! Jakby tak kolory pozmieniać to dokładnie jak Portos :) Ta sama mina i pozycja do odpoczynku :cool3:
Hmmm czy Atosowi sie czasami obszczeka ludzi na ulicy? Jak reaguje na kogoś kto wykonuje gwałtowne ruchy/biegnie? Bo Portos szczeka :-(

Posted

Tak Atos też szczeka...
Piekne Porównanie:razz: i Jednak Portosik jest większy...Przynajmniej tak wygląda na zdjeciu:P:P

a OTO I OBIECANE fOTKI! :cool3: Dzisaj jest ich Multum! ze wczorajszego spacerku :loveu: Bo było pieknie:cool3: To poszliśmy pod wieczór..na zachód slońca na Borki:loveu:
Tadadamtadaammmm!!
Przed blokiem :P [mina zbitych psów:shake::D:shake:]

Atos w Dużej kuwecie:lol:

Kora:cool3:

ZonkOne i Atos:loveu: [Moje dzieło:lol::cool3::razz:]

Atos w Promieniach :loveu:

cdn:cool3:

Posted

cd..nastapił:razz:

ZonkOne Pozdrawia Dogomaniaków:diabloti::razz::lol::cool3:

Atos i Kora:roll:

Czekanie na start.....Przed Lotem:lol:

i Po locie:lol:

Kora-Hiszpański pies wodny...[ostrzyżony:evil_lol:]

Atos Ubrudziłem sobie Buziuniee :lol:

Bursztynowe Oczy:loveu:

Atosa nie chciałam do wody 'pchać' bo Był dzień wcześniej kapany. a oN MI sam wskoczył:lol: To naprawde była najpiekniejsza w chwila W moim życiu Jak Atos sam wlazł do wody:loveu: Potem bedzie filmik..:p

cdn...

Posted

cd..znowu nastapił:razz:

Kopiemy :P

Ten Atosowy skok:cool3::lol:

Tak wygląda POmieszanie,Bieli piasku i wody:eviltong::shake:

:loveu:

Ja,Kora i Dupsko Atosowe:eviltong:

Ja i Nudząca sie Kora:evil_lol:

Przyczajony Tygrys[Kora:P]

cdn:evil_lol:

Posted

Śliczne pieseczki.

Miło Cię poznać Anetko !

Atosik zadowolony.:loveu:

Anecioreczek napisał(a):

Atos i Kora

i Po locie

Kora-Hiszpański pies wodny...

Atos Ubrudziłem sobie Buziuniee

Bursztynowe Oczy

Szczęśliwe pieski wodołazy...
Anecioreczek napisał(a):

Kopiemy :P

Ten Atosowy skok

Tak wygląda POmieszanie,Bieli piasku i wody

Ja,Kora i Dupsko Atosowe

Ja i Nudząca sie Kora

Cudne kopacze, tak jak Sukces.
Anecioreczek napisał(a):

Tzw.Kora i Atos Czyli podpisy,My tu Bylismy i ślad po sobie zostawilismy:evil_lol:

Pamiątka po Atosiku i Korze została. :bluepaw::bluepaw::dog::bluepaw::bluepaw:
Anetko, na prawdę śliczne foty. Widać, że pieski szczęśliwe i zadowolone ze swej kochanej pańci.
Pozdrawiam serdecznie.