sugarr Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Nie powiem, że bym się cieszyła z nowych fotek :D Quote
Asiaczek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ooo, ja tez by, się ucieszyła w nowych fotek Kory i Atoska Olbrzyma... Pzdr. Quote
marzenna79 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Witaj Anecioreczku ! :multi::loveu: Atos w kuwecie ??????? :shake: :ylsuper: Czy on myśli, że jest kotkiem ???????:kociak::stupid::kociak: Pozdrawiam WAS. :multi: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ja tez bym sobie z checia nowe fotki poogladala.....:evil_lol: Quote
WinterGirl Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Marta_Ares']ja tez bym sobie z checia nowe fotki poogladala.....:evil_lol: My też.. [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1] Quote
Asiaczek Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Tylko daj a pewno, bo jakie, to wiesz, co Cię czeka...? Pzdr. Quote
Usia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 jej jak mnie dawno nie było :shake: przepraszam on rosnie jak na drozdzach :multi: Quote
Anecioreczek Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Narazie Takie cuś..:P potem dam więcej:) Ogony :) i piesiory :) Przepraszam ze Tak mało,ale dopiero poo 12-stej wybieramy sie na spacerek;) Quote
Madzia_19 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='Anecioreczek'] Atosik rośnie bardzo szybko :p Tu mógłby udwać bernardyna ;) Pozdrawiam ;) Quote
Tina.Sara Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 cześć kochana :buzi: dzisiaj nie nadrobie wszystkiego... ale wpadłam sie przywitać i (jak już pisałam u Sylwii) podziękować że do mnie wpadałaś jak mnie nie było :buzi: lece dalej :buzi: Quote
Marta_Ares Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 wczoraj mialybyc zdjecia po spacerku..... Quote
Anecioreczek Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 wczoraj cholernie wiało..:shake: apropo... Byłam dzisja rano na spacerku dłuższym [ spać mi sie chciało,no ale życie..musiałam sie przejśc bo sie rano zbilwersowałam,zapomiałam o zmianie czasu i sie zdziwiłam czemu Atos sie zlał...:shake: oczywiście na Moje łóżku:angryy:] i idąć puściłam Atosa..patrze..a Tu w jego strone czarny podpalany'jamnik' młodziuchny.. i słysze "Demon!Wracaj!' Bawi sie z Atosem szaleje...a Facet Przybiega...i poznałam odrazu,to Był Pan tego jamniczka co znalazłam Mu domek:) Dawno Malucha nie widziałam. Głupia oczywiście musiałam zagadać..:/ i żałuje cholernie ze to zrobiłam..:/ Otóż rozmowa wyglądała tragicznie.;/ Ja Mówie że Demon na ładnego Jamnika Wyrósł,a Ten Mi Jaki Tam jamnik ;/ to Mieszaniec jest tyle ze długi,Chude łapy Ma to nie jamnik Itp. Ja Mu na to że Przecież widac że To bardziej jamnikowate niż Kundlowate.A ten Mi na To że ja sie nieznam na psach:angryy: i że jego Była jamniczka..i prawdziwe Jamniki są grubsze a nie takie chuderlaki i ze mają grube łapy, Bo Demon na chudziutkie. Już niechciałam sie odzywac że ich była Jamniczka Miała nadwage chyba o 3-4 kilo za dużo....więc Powiedziałąm dowidzenia i poszłam.Bo bałam sie ze Mi odda tego Demona:angryy: Tak wyzywał..ze Nie słucha,że rozrabia...itp itd...:shake: i to jeszcze maleństwu szelki założył...nie wspominając ze to nie zdrowe dla szczeniaków...:shake: eh.... Masakra. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Jak facet chciał miec jamnika, to mógł kupić w hodowli, z rodowodem...za większe pieniądze, niż ten Demonek... Palant! pzdr. Quote
sugarr Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Chyba wiedział, że to będzie tylko jamnikowate, jak będzie brał za darmo, znalezionego. Co może chciał do niego gratis rodowód? Takie rzeczy to tylko w erze :) I to baaardzo żadko i takiemu psu wybiera się bardzo rygorystycznie nowy dom... Quote
asiunia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Anecioreczek napisał(a):wczoraj cholernie wiało..:shake: apropo... Byłam dzisja rano na spacerku dłuższym [ spać mi sie chciało,no ale życie..musiałam sie przejśc bo sie rano zbilwersowałam,zapomiałam o zmianie czasu i sie zdziwiłam czemu Atos sie zlał...:shake: oczywiście na Moje łóżku:angryy:] i idąć puściłam Atosa..patrze..a Tu w jego strone czarny podpalany'jamnik' młodziuchny.. i słysze "Demon!Wracaj!' Bawi sie z Atosem szaleje...a Facet Przybiega...i poznałam odrazu,to Był Pan tego jamniczka co znalazłam Mu domek:) Dawno Malucha nie widziałam. Głupia oczywiście musiałam zagadać..:/ i żałuje cholernie ze to zrobiłam..:/ Otóż rozmowa wyglądała tragicznie.;/ Ja Mówie że Demon na ładnego Jamnika Wyrósł,a Ten Mi Jaki Tam jamnik ;/ to Mieszaniec jest tyle ze długi,Chude łapy Ma to nie jamnik Itp. Ja Mu na to że Przecież widac że To bardziej jamnikowate niż Kundlowate.A ten Mi na To że ja sie nieznam na psach:angryy: i że jego Była jamniczka..i prawdziwe Jamniki są grubsze a nie takie chuderlaki i ze mają grube łapy, Bo Demon na chudziutkie. Już niechciałam sie odzywac że ich była Jamniczka Miała nadwage chyba o 3-4 kilo za dużo....więc Powiedziałąm dowidzenia i poszłam.Bo bałam sie ze Mi odda tego Demona:angryy: Tak wyzywał..ze Nie słucha,że rozrabia...itp itd...:shake: i to jeszcze maleństwu szelki założył...nie wspominając ze to nie zdrowe dla szczeniaków...:shake: eh.... Masakra. Hej! Trzeba bylo gnoma w leb walnac:angryy: Quote
sugarr Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Anecioreczek napisał(a): Jakieee to to piękne! Jakby tak kolory pozmieniać to dokładnie jak Portos :) Ta sama mina i pozycja do odpoczynku :cool3: Hmmm czy Atosowi sie czasami obszczeka ludzi na ulicy? Jak reaguje na kogoś kto wykonuje gwałtowne ruchy/biegnie? Bo Portos szczeka :-( Quote
Anecioreczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Tak Atos też szczeka... Piekne Porównanie:razz: i Jednak Portosik jest większy...Przynajmniej tak wygląda na zdjeciu:P:P a OTO I OBIECANE fOTKI! :cool3: Dzisaj jest ich Multum! ze wczorajszego spacerku :loveu: Bo było pieknie:cool3: To poszliśmy pod wieczór..na zachód slońca na Borki:loveu: Tadadamtadaammmm!! Przed blokiem :P [mina zbitych psów:shake::D:shake:] Atos w Dużej kuwecie:lol: Kora:cool3: ZonkOne i Atos:loveu: [Moje dzieło:lol::cool3::razz:] Atos w Promieniach :loveu: cdn:cool3: Quote
Anecioreczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 cd..nastapił:razz: ZonkOne Pozdrawia Dogomaniaków:diabloti::razz::lol::cool3: Atos i Kora:roll: Czekanie na start.....Przed Lotem:lol: i Po locie:lol: Kora-Hiszpański pies wodny...[ostrzyżony:evil_lol:] Atos Ubrudziłem sobie Buziuniee :lol: Bursztynowe Oczy:loveu: Atosa nie chciałam do wody 'pchać' bo Był dzień wcześniej kapany. a oN MI sam wskoczył:lol: To naprawde była najpiekniejsza w chwila W moim życiu Jak Atos sam wlazł do wody:loveu: Potem bedzie filmik..:p cdn... Quote
Anecioreczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 cd..znowu nastapił:razz: Kopiemy :P Ten Atosowy skok:cool3::lol: Tak wygląda POmieszanie,Bieli piasku i wody:eviltong::shake: :loveu: Ja,Kora i Dupsko Atosowe:eviltong: Ja i Nudząca sie Kora:evil_lol: Przyczajony Tygrys[Kora:P] cdn:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 I jak To na Koniec...:P To co zostawlismy po 2 godzniach:P Tzw.Kora i Atos Czyli podpisy,My tu Bylismy i ślad po sobie zostawilismy:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 a oto i Filmik z Atosowym w wodzie:P Prosze sie nie śmiać z Mojego Gadania naprawde Byłam cholernie szczęśliwa i Głupoty gadałam:lol: Sama Siebie tutaj zbytnio nie rozumiem:lol::evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=t5j2BJltLBs Quote
marzenna79 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Śliczne pieseczki. Miło Cię poznać Anetko ! Atosik zadowolony.:loveu: Anecioreczek napisał(a): Atos i Kora i Po locie Kora-Hiszpański pies wodny... Atos Ubrudziłem sobie Buziuniee Bursztynowe Oczy Szczęśliwe pieski wodołazy... Anecioreczek napisał(a): Kopiemy :P Ten Atosowy skok Tak wygląda POmieszanie,Bieli piasku i wody Ja,Kora i Dupsko Atosowe Ja i Nudząca sie Kora Cudne kopacze, tak jak Sukces. Anecioreczek napisał(a): Tzw.Kora i Atos Czyli podpisy,My tu Bylismy i ślad po sobie zostawilismy:evil_lol: Pamiątka po Atosiku i Korze została. :bluepaw::bluepaw::dog::bluepaw::bluepaw: Anetko, na prawdę śliczne foty. Widać, że pieski szczęśliwe i zadowolone ze swej kochanej pańci. Pozdrawiam serdecznie. Quote
Recommended Posts