Dobcia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Anecioreczek napisał(a):Oto Syriusz:) Cześć:lol: Nadrabiam zaległości... Jakie śliczne szczurzątko:loveu: Atosek już taki duży, piękny pies:loveu: I gratuluje setki!!!!:multi: Quote
Anecioreczek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Dobcia napisał(a):Cześć:lol: Nadrabiam zaległości... Jakie śliczne szczurzątko:loveu: Atosek już taki duży, piękny pies:loveu: I gratuluje setki!!!!:multi: dziękujemy za pochwały! :) Quote
Asiaczek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Co prawda setna stronka juz minęła, a ja troszke spóźniona, ale mam nadzieję, że baiwliście się dobrze,co? Następnej setki juz niedługo (tego Ci życzę!). Pzdr. Quote
marzenna79 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Witaj Anecioreczku ! :multi: Witajcie pieski ! :loveu::loveu: Jestem z rewizytą u WAS .:cool3: Trochę się spóźniłam , obchodziliście 100 stronkę !!! :loveu: Gratuluję i życzę następnych setek.......:ylsuper::B-fly: Quote
ewatr Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 hmmmmmmm :hmmmm: chwile mnie nie było to fakt ale gdzie jest ten mały biały ? bo to wielgachne to chyba nie on :evil_lol: ;) Quote
Anecioreczek Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Marzenna-Witaj! ;D Ewart-No własnie niewiem:evil_lol: chyba ktoś Mi go w nocy podmienił:evil_lol: Quote
tusia. Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Atosek wyrósł na przystojnego mężczyznę (hihi), dobrze że go Zunia nie widziała bo z miłości chyba by zemdlałą a później cały czas skomlałą o Atosku. Achhhhh jak ciężki jest mój los... ;-) Quote
asiunia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Anecioreczek napisał(a):jak możesz tak mówić na Kochana Metunie:shake::shake: Hej! Moge bo to szczera prawda:eviltong: Quote
Tina.Sara Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 heeej hooooo :cool: setna stronka, kongratulejszon Quote
Tina.Sara Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 heeej hooooo :cool: setna stronka, kongratulejszon Quote
Anecioreczek Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Przepraszam was Dziewczynki za Moją nieobecność wczorajsza.. ale we środe wieczorem dowiedziałam sie okropnej rzeczy...:( Moj kolega....Dobry Przyjaciel Mojej przyjaciółki Umarl ..:( Powiesił sie we wtorek w Parku..:( jestem załamana dośc...i nadal nie moge zrozumieć dlaczego to zrobil..i narazie to Do mnie nie dochodzi... :placz: Marcin :placz: :placz: Taki Młody zdolny chłopak....w Tym roku Matura:placz: Quote
ZonkOne Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Anecioreczek napisał(a):Przepraszam was Dziewczynki za Moją nieobecność wczorajsza.. ale we środe wieczorem dowiedziałam sie okropnej rzeczy...:( Moj kolega....Dobry Przyjaciel Mojej przyjaciółki Umarl ..:( Powiesił sie we wtorek w Parku..:( jestem załamana dośc...i nadal nie moge zrozumieć dlaczego to zrobil..i narazie to Do mnie nie dochodzi... :placz: Marcin :placz: :placz: Taki Młody zdolny chłopak....w Tym roku Matura:placz: Kociak czy możesz o tym przestac mysleć? Pozitiv Vibration:cool3: Quote
Anecioreczek Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 ZonkOne napisał(a):Kociak czy możesz o tym przestac mysleć? Pozitiv Vibration:cool3: ZonkOne,jednak to był Mój znajomy... i Przestać Nieumiem... ;( Quote
asiunia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Anecioreczek napisał(a):Przepraszam was Dziewczynki za Moją nieobecność wczorajsza.. ale we środe wieczorem dowiedziałam sie okropnej rzeczy...:( Moj kolega....Dobry Przyjaciel Mojej przyjaciółki Umarl ..:( Powiesił sie we wtorek w Parku..:( jestem załamana dośc...i nadal nie moge zrozumieć dlaczego to zrobil..i narazie to Do mnie nie dochodzi... :placz: Marcin :placz: :placz: Taki Młody zdolny chłopak....w Tym roku Matura:placz: Hej! Czy to ten chłopaczek z 3 d z Prusa? Quote
Paulina_mickey Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Anecioreczek napisał(a):Przepraszam was Dziewczynki za Moją nieobecność wczorajsza.. ale we środe wieczorem dowiedziałam sie okropnej rzeczy...:( Moj kolega....Dobry Przyjaciel Mojej przyjaciółki Umarl ..:( Powiesił sie we wtorek w Parku..:( jestem załamana dośc...i nadal nie moge zrozumieć dlaczego to zrobil..i narazie to Do mnie nie dochodzi... :placz: Marcin :placz: :placz: Taki Młody zdolny chłopak....w Tym roku Matura:placz: o jeju... .... Quote
marzenna79 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Marcin Anecioreczku współczuję....:shake: :-( Quote
Anecioreczek Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Czy to ten chłopaczek z 3 d z Prusa? Tak :-( Inaczej znany jako Kawa:-( Quote
Szczurosława Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 uff, wreszcie przebrnęłam przez cały wątek, chciałam zakomunikować, iż zakochałam się w Parszywku i Syriuszu,a tu takie smutne wieści:( Marcin [*] [*] [*] Quote
Anecioreczek Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 dziękuje cioteczki za otuche... powracam już powoli do Siebie,w najbliższym czasie[jutro lub pojutrze] dam tutaj spory natłok fotek. :roll: Quote
Marta_Ares Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 to czekamy na foteczki stesknilam sie za Twoimi psiurami:evil_lol: Quote
Cerber Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Witam kochana... przykro z powodu kolegi :( [*] Czekam na foteczki psiaków... a Atos to naprawdę piekny przystojniak... ile on ma miesiecy i wzrostu??? Quote
Cerber Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Anecioreczek napisał(a):5 miechów....54-56 cm. ło matko, to jeszcze ze 2-3 miechy i przerośnie Cerbera.... Quote
Recommended Posts