Anecioreczek Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 bardziej krem brązujący...ale jak już zaczełam na solarium...jeszcze jutro na 7 min ide... i tyle xD myslałam o 10 minutach... ale niemam kasy...<lol> Quote
arystokratka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Brr .... solarka ... jakie to niezdrowe :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Niezdrowie?! A lekarze przy niektórych schorzeniach skóry i depresji zalecają wręcz solarium... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 15 GODZIN ROCZNIE MOżNA SIE NA SOLARIUM OPALAć;) WIęCEJ JES NIE ZALECANE PRZEZ lekarzy:P Quote
sugarr Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Oooo tak mi sie przypomnialo ;D Jak tam sie trzymasz w naszym wspolnym postanowieniu noworocznym? Bo ja nawet tygodnia nie wytrwalam :/ Quote
Asiaczek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ja tam wierzę w Anecioreczka!:cool2::thumbs: Pzdr. Quote
Ewa&kumpel Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dzień dybryyyyyyy To co , czekoladka już jesteś? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A cóż to za postanowienie? :cool3: Quote
Anecioreczek Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Asia Dziekuje za wiare! EWA. ..NO CóZ...CZEKOLADKA NIE.... bardziej TRUSKAWKA Justyś.... no rzucanie nałogu..czyt.Papierosy... jeśli chodzi o ten nałóg...to na pytanie czy rzuciłam..odpowiadam ze tak... oprócz tych 6 papierosów które dzisaj wypaliłam...:lol::lol::lol: a najgorsze jest to..ze kiedy nie pale...to pije...:shake: jednym słowem...z nałogu w nałóg..:lol::lol::lol: oczywiście żartuje..:cool3: ah a dzisaj mój ukochany półmetek w sumie to mojej Przyjaciółki...no ale...ide myć łeb i zaraz to waszych galeri zajrze :cool3: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No, dobra, przyznaj się: - czy ilość wypalanych papierosów zmniejszyła się w tym roku? Bo w to, że juz wogóle rzuciłaś palenie - to nie wierzę! Pzdr. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Okropny nałóg, okropny! :mad: Miłej zabawy życzę :) :) :) Quote
Anecioreczek Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 alez sie zmieszył! ograniczam sie do 6-8 (w zły dzień 8) a kiedys wypałam po 12-ście(przy złym dniu...a Takich czesto było...)...:placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A cóż na to wszystko ukochany? :p Quote
Anecioreczek Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Ukochany Pali od 13-stego roku życia..:lol::lol::lol::lol: Quote
Anecioreczek Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 dozobaczenia dziewczynki w Sobote popołudniu...własnie wychodze na Półmetek ;) byee:* szkoda tlyko ze półmetek bez Mojego TZ-ta :-( no ale przezyje...;) pozdrowionka dla was kochanee:* Quote
Asiaczek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Anecioreczek napisał(a):Ukochany Pali od 13-stego roku życia..:lol::lol::lol::lol: Bleeeeee... to niedobrze. Może też by ograniczył? pzdr. Quote
Dobcia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 To jednak sa postępy w zwalczaniu nałogu... teraz o połowe, póżniej jeszcze mniej... uda ci się;) Quote
sugarr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Co do picia to ja juz nic nie mowie ;( Zgubilam wczoraj telefon... Quote
Anecioreczek Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 witam... jestem już po półmetku! Było superrr!!!! ;D (szkoda Tylko ze bez TZ-ta ) ale ogólnie było bombowo ;D Quote
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 jak ja sie ciesze że było super :cool3: co tera porabiacie? :cool3: Quote
Anecioreczek Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 odsypiamy:lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts