Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
O, szczurzyce się spotkały :cool3: Dobrym wyjściem jest też połączenie paru klatek - ja nie miałam pieniędzy na mega klatkę dla moich koszatniczek, ale mają tej samej wielkości klatkę zrobioną z 4 mniejszych, od znajomych, którzy chcieli się klateczek pozbyć ;)

ja dla mojego krolika miniaturki mialam dwie klatki 1 metrowe polaczone, chlopak mial duzoo miejsca, a ja dzuoo roboty przy sprzataniu tego wszystkiego:evil_lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobry kochana, a Atosik lezi w góre nam jak hmmm jak nie wiem co :D chyba przesadzasz z tymi drożdżami :eviltong: :eviltong: :eviltong: a Korusia bidna dziewucha marznie na dworku i nikt się zlitować nad stworzeniem nie chce:eviltong: :eviltong: ja wam dam:mad: :mad: :mad: to jest znecanie sie nad zwierzetami:eviltong: :eviltong:

Posted

Cerber napisał(a):
Dobry kochana, a Atosik lezi w góre nam jak hmmm jak nie wiem co :D chyba przesadzasz z tymi drożdżami :eviltong: :eviltong: :eviltong: a Korusia bidna dziewucha marznie na dworku i nikt się zlitować nad stworzeniem nie chce:eviltong: :eviltong: ja wam dam:mad: :mad: :mad: to jest znecanie sie nad zwierzetami:eviltong: :eviltong:

Jej To zawsze jest Zimno!!! Nawet Wtedy Kiedy Nie powinno!:lol:

Witam:evil_lol: :evil_lol:
super foteczki widze ze Atosik tez juz duzyy jak one szybko rosna, sliczny jest:loveu: :loveu: :loveu:

No niestety tak szybko..:shake:

Posted

Madzia_19 napisał(a):
Witam :p
Atosik prawie jak mały akrobata :p :p :p I jak urósł :loveu: Śliczne fotki :p

Hej!

Jak sie Atosiowi snieg podoba?:evil_lol:

z zabawy 4 razy orła wywinoł na lodzie..a potem sie non stop ślizgał..i wielce dziwiony:shake::lol::lol:

Posted

Ale ona Ma grubą sierść...
grubą ale krótka taka jak np. ca de bestiar albo labek..
ona poprostu lezy w domu pod kaloryferem albo na cieplusiej piezynce..a potem zimno jej na dworze...bo sie zagrzeje w domu..:shake:

Posted

Madzia_19 napisał(a):
Lucky to wprsot kocha zimę :p Im zimniej tym Lucky dłużej chce spacerować :p :p :p

noooo cer tez uwielbia snieg... jak trafie na goldena, który kocha śnieg tak jak Cer to normalnie bede w raju :)

Posted

Cześć!
tO Ja Kora!:)
Pisze do was bo wkońcu udało mi się usiąść przy Komputzerze i Popatrzyć na tego gryzonia z długim ogonem. Moja Pani i Ten Mały Gówniarz położyli sie spać,widocznie są bardzo zmęczeni.. Byliśmy dzisaj na godzinnym spacerku...Niby to mało...ale dla mnie 5 minut to max żeby wyjść w zimie na dwór.. a Pani nas bierze na CONAJMNIEJ 30 minut:angryy:
Poznaliśmy dzisaj z Małym Gównairzem,sporo psów,niektórych już znałam,np. Fige Beagle.Ale dzisaj wracaliśmy z Tą panią,to znaczy Pani wracała Bo ja parłam do przodu bo mi zimno było i chciałam do ciepełka!, a Ten mały gówniarz bawił sie z Figą conamniej 10 minut, i musiałam tam stać i sie patrzeć..bawił sie też z Oczką i Pabim Pabi był bardzo fayny:loveu: Bardzo mi sie spodobał:loveu: Chciałam sie też zapoznać Bliżej z Goldenem Letrivierem, ale jego Pan go szybko zawołał, a Moja Pani była bardzo zdziwiona bo nigdy nie widziała jeszcze złoto-rudego Goldena.Poznaliśmy też Pinczera Byył Taaaki Duży i Brairda który Omało Co mnie nie stratował... Biegł jak Głupi Do Figi a Figa przezciez Cieczki niemiała:shake:...
Ide spać, bo jestem śpiąca....dołącze do Mojej Pani i Tego Małego Gówniarza...

Papa :) Jeszcze sie kiedyś odezwe!!:multi: