Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atosik pewnie zraził się do kwiatka, bo... to jakiś mutant! Nie dość, że śpiewa, to jeszcze i tańczy... Fe... Tak się nie zachowują normalne kwiatki...

A Atosik już taki duzy....oj, jaki duży...a będzie jeszcze większy...
Pzdr.

Posted

Musze wam opisac..jak sie sprawy maja u mnie w domku..

Kora- Akceptacja..może nie całkowita..ale dzisaj zaobserowałam zabawe Kory i Atosa...nie mogłam znaleśc cyfry..i foty niema :| Do jedzenia nadal go nie puszcza..i chyba pozostane przy odzielaniu ich...no bo cóz zrobić?

Atos-Malec, już baaardzoo rzadko załawtia sie w domku..(no ale dzisaj to zrobił niestety) A tak to..od ponad 2 tygodni sprawa jest taka..że Atos robi wsio na dworze ;) Pozatym rośnie jak na drożdzach:)

Dzisaj w domku powitaliśmy nowego zwirzaka...jesy Nim Parszywek szczurek ...Mama przyniosła ze wzeględu na..:placz:
NA TO...iż Mała Mi i Omega są za TM
[*] :placz:
Przejadły się....:placz: Mama dała im wielką marchewke sklepową..przegotowaną.. w rosole... za duzo witaminy A? a Witamina A nie rozpuszcza się w organizmie..ani nie wydala się to... według mnie przez to...bo przez co innego?:placz::placz:
Moja wina też..że nie zauwazyłam co mama daje im do klatki...Alfa w pełni zdrowa....wet powiedział tylko...że Boji sie o Oczy Alfy (Kurza ślepota?) Myślałam że na tonie chorują zwierzęta..:-(:-(

ide lulu...
w Czwartek ide na Piłe 3,jak nie wróce....to dostałąm zawału;]
NIGDY nie bylam w kinie na horrorach... poniewą..potem mam koszmary...
ale dałam sie namówic...bo film podobno świetny...

goodbye:*

Mi&Omega
[*]:placz:

Posted

Oj, widzisz, jak to jest: czasem słońce, czasem deszcz...

Dobrze - Atok i Kora dogaduja się
Żle - Atosik załatwił sie w domu. No, nawet dorosłym psom nieraz tak sie zdarza...

Źle - Mała Mi & Omega są za TM ["]
Dobrze - masz Parszywka

Można tak w nieskończoność, ale po co?
Cieszmy się tym, co mamy, prawda?
Pzdr.

Posted

Świetnie, że Kora i Atos się dogadują, myśle, że mały ciągle rośnie i na bieżąco uczy się czego mu wolno, a czego nie. Jeśli juz będą naprawdę długo z Korą razem to myślę, ze może i do wspólnego jedzenia dojdzie? Ważne, że Atos jest do suczki nastawiony przyjeźnie i potrafi jej ulec.

Co do załatwiania to ćwiczcie, ćwiczcie i jeszcze raz ćwiczcie, a sukces będzie wielki ;) Ile to w końcu ma już Atosik?

Filmiki są super :evil_lol:

Co do chomiczków to bardzo współczuję... a tak się o nie starałaś :( Ogólnie to ja nigdy nie wpadłam na to żeby dawać gryzoniom gotowaną marchewkę... Z drugiej strony jak mogły się nią przejeść - przecież chomiki zazwyczaj chomikują jedzenie i same je sobie dozują... Hm... może to była jakaś nadpsuta marchewka? Albo przyczyna jest zupełnie inna, choćby przewianie?

Piły 3 nie polecam, mój men wczoraj oglądał i mówił, że spać w nocy nie mógł :eviltong:

Posted

ich smierc pozostaje dla mnie zagadką..:(
wiem ze marchewki już nie było..nawet ich poliki były nie pełne...
ani nie było nic w trocinkach :(

Parszywek niewie co sie dzieje..ale powoli oswaja sie z sytuacją nowej rofdzinki..dzisaj go wziemłam na kolanach..na poczatku chciał uciekac...ale potem siedział spokojnie..jednak każdy mój ruch aby go pogłaskać bym zapoczątkowany zdziwieniem...
no ale...przyzwyczaja się już z 'głaskaniem' często wącha moją ręke ;) ciekawskie to to;)

Posted

Szczury to są niezwykłe zwierzaki, bo potrafią bardzo zżyć się z człowiekiem. Zawsze chciałam mieć szczura, ale rodzice zdecydowanie odmawiali ze względu na ogon :cool3:

Jakiej maści jest Parszywek(widzę, że HP rlz :evil_lol: )?

Posted

Parszywek jest białego umaszczenia z czarnym kapturkiem ;)
narazie zdjeć nie daje..bo sie boji aparatu...taki strachliwy jest..

Justyś..no HP rulezz:loveu::loveu:

Atos stracił dziś pierwszego ząbka!!! I Idą następne:P:P:P bo sie ruszają już xD

Posted

No to Fotecki Parszywka!
dzisaj Już niema jak pójśc i Porobić fotki psiakom na sniegu...:shake:

ale na dobry początek...eee wieczoru..:P USMIECHNIJ SIE! tAK jAK Kora! :loveu:

Ciekawski Parszywek ;D

śpimy ;D

ide zsobie zrobić jakiś trunk:P bo trzeźwa nie wejde na do Kina na Piłe III
Pan Zagadka na mnie czeka :P ;D

Posted

Anecioreczek napisał(a):
h,mm z HP? ;D
napoczatku miał na imie Sknerus..poczym uznałam ze mue pasuje..i wymysliłam Frodo...Potem był Pan S (Pan strachliwy) aż Wkońcu dałam mu na mie PARSZYWEK:loveu:

a potem sie okaże że to jakiś zbieg:cool3:

Posted

Sliczny jest Parszywek:loveu: ale z tego co widze klatka stanowczo za mala jak dla chomiczka jest... Radzilabym ja szybko zamienic na jakas szynszylowke duza;)

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Kara Wiem..wlasnie czekam na Koniec Licytacji pewnej klateczki:cool3:

oo a jaka?:razz:
Ja chce sama klatke stworzyc bo mam za mala jak na 4dziewczyny a jeszcze pewnie z 3dojda w tym roku:evil_lol:

Posted

O, szczurzyce się spotkały :cool3: Dobrym wyjściem jest też połączenie paru klatek - ja nie miałam pieniędzy na mega klatkę dla moich koszatniczek, ale mają tej samej wielkości klatkę zrobioną z 4 mniejszych, od znajomych, którzy chcieli się klateczek pozbyć ;)