Anecioreczek Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 jade za chwilke do schronu...módlicie się żebym nie wróciła z Jakimś psą zgubą:shake: porobie jak najwiecej zdjęć..:-( Quote
Anecioreczek Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 juz jestem pO.. niestety nic nike przygarnełam..a Kolejne Psie dziecko.takie jak te białe tyle że czarne marzneło z Zimna..tak jak Pełno innych Maluszków!;(:placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Cześć Anetko! :) Mnie też tu dawno nie było, ale wpadam jak najszęściej mogę :* Oj takie gafy ja też strzelałam... jak się potem z czegoś takiego wytłumaczyć... ale jeśli naprawdę jesteście dla siebie stworzeni to szczera rozmowa rozwieje wszelkie wątpliwości :) Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Witam Anetko, wydaje mi sie ze szczera rozmowa powinna pomoc tez kiedys popelnilam podobna gafe z sms-em:roll: Trzymaj sie kochana :* Quote
Anecioreczek Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Korcia Dzisaj skończyła 7 latek!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Cerber Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 oooo to super, mamy solenizantke... :):):) wszystkiego naj naj naj lepszego Korciu :* :tort: :tort: :tort: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :bday: :bday: :bday: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 7 latek? To ona z tego samego rocznika co Gizmo, tyle, że on z maja :) 100 lat dla Korusi!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Guffi Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 100 lat, 100 lat!!! I Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 A tort kiełbasiano-mięsny był-jest-będzie? pzdr. Quote
Dobcia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Koruni:loveu::loveu::loveu: Quote
Anecioreczek Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Korcia dziękuje bardzo za życzonka! Torcika Nie było..Była za to uszko wędzone:P ale pod Moja nie obecność... ja niestety wczoraj nieco zabalowałam...i główka boli teraz... Dziś mnie nie bedzie,wiec wejde na chwilke na wasze galerie... Ide zbierać Pieniążki na Wielką Orkiestre światecznej Pomocy.. na Daieci poszkodowane w wypadkach i na nauke udzielania pierwszej Pomocy.. Również prosze was..o chojne datki ;) (to brzmi troche chamsko:p) Tych dzieci z Dnmia na Dzień przybywa..a Im więcej osób bedzie potrafiło pomóc..Tym wiecej dzieci i nie tylko bedziemy mogli uratowac.. nic to ja spadam ;) byee:*:**: Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Bardzo jestem ciekawa wrażeń Anecioreczka z tego dnia. Pogoda była chyba OK. Wiatra, co prawda, taki, że głowę urywało, ale nie było bardzo zimno... Ja dałam datek. Czy hojny, nie wiem, ale daję co roku... Pzdr. Quote
Paulina_mickey Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 witam!!! ooo widze że na imprezke trafiłam:evil_lol: Wszystkiego najleprzego!!!!! :Rose: :tort: :BIG: :new-bday: :cunao: Quote
Anecioreczek Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 jest Mi okropnie Wstyd za Sosnowiec ;( w zesżłym rou zebraliśmy 40 tys. a w Tym roku do godziny 21.00 było 11 tys ;( Ludzie na ulicach byli okropni...niekótrzy sie na nas darli ze nas ZA DUżo...i za dużo tych pieniędzy :/ średnia puskzi była 70 zeta:/. ja miałam ponad średnią.. 134.98 gr. Tomek 80 coś.. ale mielismy płeno grosików:/ za dużo wolonatriuszy było na centrum...i każdy juz miał serducho..albo kasy niechciał dawać bo już dał... my sie ustawilismy pod marketem z Tomkiem i tam troszke zebraliśmy.. ale troszke... no cóż..:/ WOśP w Tym roku uzbierał 23 105 329 zł :) Quote
Dynia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ello :multi: spóźnione , ale szczere życzonka dla jubilatki :new-bday: :laola: :new-bday: Aneciorku gratulacje i tak dużo nazbieraliście , moja córa też wczoraj zbierała :shake: ale kiepsko było :razz: brzydka pogoda nie zachęcała do spacerków stąd mało ludzisków i mało kaski :razz: ale ... będzie lepiej :multi: pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Anecioreczek']jest Mi okropnie Wstyd za Sosnowiec ;( w zesżłym rou zebraliśmy 40 tys. a w Tym roku do godziny 21.00 było 11 tys ;( Ludzie na ulicach byli okropni...niekótrzy sie na nas darli ze nas ZA DUżo...i za dużo tych pieniędzy :/ średnia puskzi była 70 zeta:/. ja miałam ponad średnią.. 134.98 gr. Tomek 80 coś.. ale mielismy płeno grosików:/ za dużo wolonatriuszy było na centrum...i każdy juz miał serducho..albo kasy niechciał dawać bo już dał... my sie ustawilismy pod marketem z Tomkiem i tam troszke zebraliśmy.. ale troszke... no cóż..:/ WOśP w Tym roku uzbierał 23 105 329 zł :) Ale jeszcze nie skończono wszystkich licytacji, wpłat na konto itp. Będzie na pewno więcej niż 23 mln.... Ja w to wierzę! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Dostałam 3 Z matematyki!!!:multi: z Kartkówki!!! Mam nadzieje ze cały 2 semstsr Mi tak Pójdzie!:multi: Jutro ide zdawać puierwszy egzamin..:placz::shake: Boje Się!!!:placz: Dlatego teraz daje Foteczki,ponieważ BARDZO dawno nie dawałam Foteczek..więc prosze.. Fotki z Paru Dni!:P no To prosze:) alez prosze:) Quote
Asiaczek Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 No i superowe fotki! Dlaczego je tak ukrywałaś, co?:mad: Wydaje się, że w sumie to Kora lubi Atoska, co? pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 czekałam na dobra chwilke:cool3: żeby wejśc i zobaczyć pełnoo komentarzy.. Niestety zobaczyłam tylko jeden.. ale Wiernej Asi :multi: Quote
Asiaczek Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Będą i inne... poczekaj jeszcze troszkę...:lol: Pzdr. Quote
Dobcia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Cześć:lol: [quote name='Anecioreczek'] Jaka słodka parka:loveu: Widać, gdzie im najlepiej;) I gratuluje oceny!:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 I nie ma żadnej niezgody! :multi: :multi: :multi: Anetko chciałam Ci się pochwalić, że charcica Lena z bielskiego schroniska znalazła domek w Sosnowcu :) To prawda, że w schronisku uciekła jakaś charcica i był problem ze złapaniem? Quote
Recommended Posts