Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anecioreczek, to nie tylko ja jestem taka nienormalna i kupuje mu obroze na 4cm szerokosci chociaz moze sie wcale duzy nie okazac :D
Mamy chyba cos wspolnego :P
O wlasnie! Musze mamie przypomniec zeby wplacila na obrozke (i jeszcze smycz), bo zapomni i znow bede miec negatywa - a zgodzila sie zasponsorowac :D

OCHOLERA teraz mi sie zdjecia zaladowaly... WSZYSTKIGO NAAAAJ ode mnie i Portosa oczywiscie!!

Posted

z okazji 18 urodzin !!!!

Nie daj sobie w kasze dmuchać,
Dobrych rad się staraj słuchać,
Rób pieniądze,lecz uczciwie,
Traktuj wszystkich sprawiedliwie,
Szanuj zdanie innych ludzi,
Kochaj to, co Miłość budzi
I nie pozwól, by przykrości, pozbawiały Cię radości :loveu:

Posted

Anecioreczek napisał(a):

bo w przyszly chodze z Puszką na WOśP ;)

Piękna sprawa! POPIERAM!!!
Ja z puszką nie chodzę, bom za stara i nogi mnie bolą, ale i w pracy i na spacerkach zawsze wrzucam "coś" do puszek.

Pzdr.

Posted

Czeeeść... oooo to Ty już stara pupa jesteś :D:D:DD:D:D no no :) wszystkiego naj naj :) a ja za 3 miechy 19 na karku bede miała :/ stara jestem jak niew eim co...

ta fotka, gdzie Atos tak smiesznie leży, jest świetna :)

Posted

Asiaczek..
czy Mnie cieszy?
W sumie Tak..
a w sumie Nie...
Bo młodośc ma sie tylko Raz..
ale wkońcu...bede mogła sama kupywac sobie papierosy..:roll:
[UWAGA!JUZ OGRANICZAM TE PALENIE!,Z jEDNEJ pACZKI DZIENNIE,Przechodze na 2-3 dni!:multi:]
Plastry Nicoret są be..bo są drogie i nie działają.. a Te tabletki niemoge brac bo jestem uczulona na dwa składniki z tamtąd :/

Sugarr- Facet cham Odwołał aukcje :/ Powiedział 'PIES ZJADł MI OBROżE'
akurat!
pewnie nie chciał sprzedawać jej za 5 zeta:/

Asiaczek..aporpo wośp.
Niewiem czy tak pięknie bedzie w TEN WOśP,bo bede chodziła z OKRESEm. :/
yghhh:angryy:

a jesli chodiz o Obroże jeszcze raz która zamówiłam...to znerwów poszłam dzisaj na miasto,i Kupiłam Atosowi Komplecik ;]
oTO oN :)

a Tu dla porównania komplecik Kory

a Tu Sesja z Atosem:)

Atos Rozciągający sie..[Ucieło Mu łebn ;/]

Posted

Fajny ma komplecik :D
Kurde a moj ma juz zaplacona taka 4cm, zaloze sie ze bedzie za wielka i bede musiala sprzedac :D
Ale narazie ma swoja cieniutka, jest jeszcze dobra na dlugosc wiec poki co ma w czym chodzic :)

Fajne ma kurde te ciwieki tylko uwazaj zeby psom innym nie powydlubywal oczu :D:D

Posted

Anecioreczek napisał(a):

[UWAGA!JUZ OGRANICZAM TE PALENIE!,Z jEDNEJ pACZKI DZIENNIE,Przechodze na 2-3 dni!:multi:]
Plastry Nicoret są be..bo są drogie i nie działają.. a Te tabletki niemoge brac bo jestem uczulona na dwa składniki z tamtąd :/

No to ładnie. Cieszę się, że chcesz dotrzymać słowa co do rzucenia palenia... Ja to zrobiłam ok. 25 lat temu... i wcale tego nie żałuję!
Pzdr.

Posted

Anecioreczek napisał(a):

a jesli chodiz o Obroże jeszcze raz która zamówiłam...to znerwów poszłam dzisaj na miasto,i Kupiłam Atosowi Komplecik ;]
oTO oN :)

A nie za krótka ta smyczka?
Pzdr.

Posted

A facetowi wystaw negatywa! :D

Moj tez ma krotka smycz, a zamowilam mu tez krotka skorzana, ale niby regulacja dlugosci jest, ale i tak bede chodzila na krotkiej.

Jak go wypuszczam, to moze sie wybiegac

Posted

Asiaczek.. 140-150 ...Nie moge znaleść centymatera..
a Pozatym..jest idealna..żeby Atos nie wyjadał niczego z ziemi...:cool3: [czyt.Chusteczki,kości RZUCONE PRZEZ LUDZI Z BLOKU:/ itp]

Sugarr- Grzecznie napisał..nawet mi wysłał pare buziek z :placz:...pomysle..ale nie bede mu psuła reputacji..co prawda troche go ochrzaniłam..gdzie trzyma te przeklętna obroże... no ale bez odzewu...:/