Asiaczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 A ja myślę, że taka szczupła dziewczyna, jak Ty, na pewno się zmieści na narożniku...:lol: Oczywiście, jak zechcesz... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 haha..ale ja Bym tam siedziała:P a nie leżała :P Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Informuje ! Iż została nam tylko 1 Dziurka w 28 cm Obroży... Musimy sie jutro wybrać na zakupy:shake: Quote
sugarr Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cerber napisał(a):Dzien dobry :) nie za dobrze mu?:cool3: Quote
ZonkOne Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 im.. Tam jest Jeszcze Kora.. Nie widzisz?:eviltong: Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 no jest jkeszcze to to Moje czarne..:lol: Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Pare Fotek jeszcze z dziś:) Tak śpimy... Kora.. Atos Okno na świat Atosa... 'świat' Kory :lol: a Tak rodzina Mi przypomina Moje Stare życie... :P Dobranoc :cool3: Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 właśnie wygrałam Aukcje!! z Obrożą dla Atosa!!!:multi: http://allegro.pl/item155362357__obroza_czarna_skorzana_z_cwiekami_.html Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Anecioreczek napisał(a): a Tak rodzina Mi przypomina Moje Stare życie... Dobranoc :cool3: Jaki piękny bukiet i życzenia!!! Toś Ty już dorosła... Cieszy Cię to? Pzdr. Quote
sugarr Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Anecioreczek, to nie tylko ja jestem taka nienormalna i kupuje mu obroze na 4cm szerokosci chociaz moze sie wcale duzy nie okazac :D Mamy chyba cos wspolnego :P O wlasnie! Musze mamie przypomniec zeby wplacila na obrozke (i jeszcze smycz), bo zapomni i znow bede miec negatywa - a zgodzila sie zasponsorowac :D OCHOLERA teraz mi sie zdjecia zaladowaly... WSZYSTKIGO NAAAAJ ode mnie i Portosa oczywiscie!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Nie ma to jak wygoda :evil_lol: 18te urodziny? Anetko wszytkiego naj naj naj!!!! :* :* :* Quote
ewatr Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 z okazji 18 urodzin !!!! Nie daj sobie w kasze dmuchać, Dobrych rad się staraj słuchać, Rób pieniądze,lecz uczciwie, Traktuj wszystkich sprawiedliwie, Szanuj zdanie innych ludzi, Kochaj to, co Miłość budzi I nie pozwól, by przykrości, pozbawiały Cię radości :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Anecioreczek napisał(a): Atos Dobranoc :cool3: Pies obronny?:crazyeye::-o:cool3: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 dziękuje zxa zyczenia.. ale 18-stke mam w środe:cool3: tlykol rodzina zjechała sie w ten weekend.. bo w przyszly chodze z Puszką na WOśP ;) Quote
Dobcia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [CENTER]Choć urodziny masz za dwa dni, to już dziś życze Ci wszystkiego najlepszego! :Rose::Rose::Rose: [/CENTER] Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Anecioreczek napisał(a): bo w przyszly chodze z Puszką na WOśP ;) Piękna sprawa! POPIERAM!!! Ja z puszką nie chodzę, bom za stara i nogi mnie bolą, ale i w pracy i na spacerkach zawsze wrzucam "coś" do puszek. Pzdr. Quote
Cerber Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Czeeeść... oooo to Ty już stara pupa jesteś :D:D:DD:D:D no no :) wszystkiego naj naj :) a ja za 3 miechy 19 na karku bede miała :/ stara jestem jak niew eim co... ta fotka, gdzie Atos tak smiesznie leży, jest świetna :) Quote
Anecioreczek Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Asiaczek.. czy Mnie cieszy? W sumie Tak.. a w sumie Nie... Bo młodośc ma sie tylko Raz.. ale wkońcu...bede mogła sama kupywac sobie papierosy..:roll: [UWAGA!JUZ OGRANICZAM TE PALENIE!,Z jEDNEJ pACZKI DZIENNIE,Przechodze na 2-3 dni!:multi:] Plastry Nicoret są be..bo są drogie i nie działają.. a Te tabletki niemoge brac bo jestem uczulona na dwa składniki z tamtąd :/ Sugarr- Facet cham Odwołał aukcje :/ Powiedział 'PIES ZJADł MI OBROżE' akurat! pewnie nie chciał sprzedawać jej za 5 zeta:/ Asiaczek..aporpo wośp. Niewiem czy tak pięknie bedzie w TEN WOśP,bo bede chodziła z OKRESEm. :/ yghhh:angryy: a jesli chodiz o Obroże jeszcze raz która zamówiłam...to znerwów poszłam dzisaj na miasto,i Kupiłam Atosowi Komplecik ;] oTO oN :) a Tu dla porównania komplecik Kory a Tu Sesja z Atosem:) Atos Rozciągający sie..[Ucieło Mu łebn ;/] Quote
sugarr Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Fajny ma komplecik :D Kurde a moj ma juz zaplacona taka 4cm, zaloze sie ze bedzie za wielka i bede musiala sprzedac :D Ale narazie ma swoja cieniutka, jest jeszcze dobra na dlugosc wiec poki co ma w czym chodzic :) Fajne ma kurde te ciwieki tylko uwazaj zeby psom innym nie powydlubywal oczu :D:D Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Anecioreczek napisał(a): [UWAGA!JUZ OGRANICZAM TE PALENIE!,Z jEDNEJ pACZKI DZIENNIE,Przechodze na 2-3 dni!:multi:] Plastry Nicoret są be..bo są drogie i nie działają.. a Te tabletki niemoge brac bo jestem uczulona na dwa składniki z tamtąd :/ No to ładnie. Cieszę się, że chcesz dotrzymać słowa co do rzucenia palenia... Ja to zrobiłam ok. 25 lat temu... i wcale tego nie żałuję! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Anecioreczek napisał(a): a jesli chodiz o Obroże jeszcze raz która zamówiłam...to znerwów poszłam dzisaj na miasto,i Kupiłam Atosowi Komplecik ;] oTO oN :) A nie za krótka ta smyczka? Pzdr. Quote
sugarr Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 A facetowi wystaw negatywa! :D Moj tez ma krotka smycz, a zamowilam mu tez krotka skorzana, ale niby regulacja dlugosci jest, ale i tak bede chodzila na krotkiej. Jak go wypuszczam, to moze sie wybiegac Quote
Anecioreczek Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Asiaczek.. 140-150 ...Nie moge znaleść centymatera.. a Pozatym..jest idealna..żeby Atos nie wyjadał niczego z ziemi...:cool3: [czyt.Chusteczki,kości RZUCONE PRZEZ LUDZI Z BLOKU:/ itp] Sugarr- Grzecznie napisał..nawet mi wysłał pare buziek z :placz:...pomysle..ale nie bede mu psuła reputacji..co prawda troche go ochrzaniłam..gdzie trzyma te przeklętna obroże... no ale bez odzewu...:/ Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ale świetnie się rozciąga Ares, aż w szoku jestem! Ślicznie razem wyglądacie :) Quote
Recommended Posts