Anecioreczek Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Ten mc'donalds Nie daleko Karmielickiej? ;D Przy Rynku:evil_lol:? czesto tam zaglądam.. u mnie w skzole pisze ze mamy ferie od 30.01 -12.02 :/ a dczisaj patrze na stronie oświaty a Tu śLąSK-12.02-24.02 :/:/:/ ehem..:/' Quote
Anecioreczek Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 zpomiałam napisac.. ze dzisaj jest calutki miesiąc jak przyjechał do Mnie Atos! :):):):) Quote
sugarr Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 :) Juz niedlugo beda mieli po 3 miesiace!! Ale leci :D A mc donald kazdy, byle z frytkami i lodami :D Hmm to dowiedz sie, ale tak czy innaczej napewno sie zobaczymy, tylko pytanie czy szybko, czy bedzie trzeba jeszcze czekac dlugo Ale przyjezdzasz z Atosem tak w ogole prawda?! :D (a Kora?) Quote
Anecioreczek Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 z Atosem Przyjade ;) a jednak od 12-stego :/ z Korą nie przyjade bo a)Jedna Osoba może wziąśc jednego Psa b)ona nie anwidzi podróż c) zapiszczy sie na śmierć w autobusie(bo do Katowic musz ejechac autobusem) ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 No w tym roku te ferie, beznadziejnie późno są :angryy: Ile kosztuje bilet dla psa autobusowy(chodzi Ci o pks?), orientujesz sie może? I czy to zależy od wielkości psa? Quote
Anecioreczek Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 a na pks można z psami?! :o niewiem..możę z 7 zeta? Quote
Anecioreczek Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Ratunku.. Mój Chop powiedział że jesli Bedziemy Małżeństwem to wraz z Nim bede musiała pRzyjąć do Domu (UWAGA PODKREśLIł DOMU,nie zabradzo wiedziałam o co Mu chodzi..do CZASU)doga de bordo:crazyeye: bOshe:mdleje::eek2: Na co Ja mu odszczekałam że Bez pracy mieszkanka niema.a Tym bardziej Domku.a Tak wogóle to żeby miał stałą Prace a nie jak teraz dorywczo-studencką. Na co On Mi. w Urdzinki bedzie niespodzianka...:crazyeye: To już za 7 dni...:shake: e? Tatuś Mi odszczekał i Tomkowi ostatnio,że ma już 53 lata iu dawno na weselu nie był. Na co Ja 'Dwa lata temu bylismy' na co On.'Ale córki' Moja Siostra Miała ślub 6 lat temu.:shake: Rodzice chcą mnie z Domu już wyrzucić.:shake: Quote
Asiaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Eeee, tak źle to nie będzie... Może i wyrzucą, ale najpierw baaaardzo dokładnie sprawdzą, gdzie wyrzucają i kto tam Cię złapie! Na pewno!!! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Oni chcą mi te mieszkanie zostawić..:roll: chcoiaż ja tego mieszkania nie znosze (Za dużo przykrych wspomnien). Wolałabym na własnym,domnku..ewentualnie M-5 (takich mieszkań u nas sporoooo) xD:evil_lol: mamusia powiedziała ze Mi załawti a ja'no chyba zadłuzone;)' Quote
Madzia_19 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Anecioreczek']Ratunku.. Mój Chop powiedział że jesli Bedziemy Małżeństwem to wraz z Nim bede musiała pRzyjąć do Domu (UWAGA PODKREśLIł DOMU,nie zabradzo wiedziałam o co Mu chodzi..do CZASU)doga de bordo:crazyeye: bOshe:mdleje::eek2: Na co Ja mu odszczekałam że Bez pracy mieszkanka niema.a Tym bardziej Domku.a Tak wogóle to żeby miał stałą Prace a nie jak teraz dorywczo-studencką. Na co On Mi. w Urdzinki bedzie niespodzianka...:crazyeye: To już za 7 dni...:shake: e? Tatuś Mi odszczekał i Tomkowi ostatnio,że ma już 53 lata iu dawno na weselu nie był. Na co Ja 'Dwa lata temu bylismy' na co On.'Ale córki' Moja Siostra Miała ślub 6 lat temu.:shake: Rodzice chcą mnie z Domu już wyrzucić.:shake: no ładnie... po prostu martwią się o Twoją przyszłość... Quote
Anecioreczek Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 martwią sie taa jasneee:lol::evil_lol: Quote
asiunia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ile kosztuje bilet dla psa autobusowy(chodzi Ci o pks?), orientujesz sie może? I czy to zależy od wielkości psa? Hej! Zalezy od kierowcy-moj Rocky zazwyczaj jezdzi za free albo za 1 zł a Metka za 5-6 zł;) Quote
sugarr Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Sluchaj czy Atos ma troche takie.. Hmmm.. Czy mu tak skora pod oczkami troche ciagnie w dol? Bo Portosowi tak delikatnie, ale jednak :P To by jeszcze bardziej wskazywalo na tate bernardyna :D http://www.b.cieslar.webpark.pl/sunia1.jpg kliknij sobie tu, chodzi mi o cos takiego jak na zdjeciu :) Quote
Anecioreczek Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 WIEM! mój TZ-et sie smiał jak Atos sie raz Obudził! Miał taaakie oczka dłuuugieee!!! hehe Ale Atos ma większy Pyszczek niż Bernardyn:placz: :P Quote
Cerber Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Witam Cię, dziękuję, że tak zaglądasz i udzielasz sie w mojej galerii, może i ja zapoznam się z Tobą... bo Ty chociaż z fotek, ale już pewnie coscik znasz mojego kundelaska... ja sobie pozniej, albo jutro przejze Twoja galerie :) Quote
Anecioreczek Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Cerber ja ogladałam Twoja galerie,Masz kochanego dużego psiaka./. chciałabym zeby Mój Atos też był takii duzyyy :):):) skad masz Cerbera? ;D Tutajn dziewczyna ma chyba również Come tak? jego siostre? ;D Quote
Dobcia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ile kosztuje bilet dla psa autobusowy(chodzi Ci o pks?), orientujesz sie może? I czy to zależy od wielkości psa? To zależy od firmy przewozowej lub kierowcy, u mnie kosztuje 1 zł;) Cześć:lol: Może Atos będzie duży, bo kundelek to zwykle niespodzianka;) Jak któryś rdzic był duży, to kto wie...:cool3: Quote
Cerber Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Anecioreczek napisał(a):Cerber ja ogladałam Twoja galerie,Masz kochanego dużego psiaka./. chciałabym zeby Mój Atos też był takii duzyyy :):):) skad masz Cerbera? ;D Tutajn dziewczyna ma chyba również Come tak? jego siostre? ;D hehehe Cerbera mam od zawsze, wystarczy zobaczyc pierwsza str. mojej galerii :) Cerber to sun Kamy - suki mojej ciotki (rodzonej siostry mojej mamy)... a Koma to nie jest siostra Cerbera, ale faktycznie są strasznie do siebie podobni... no z Koma to sie juz troche dlugo znamy i jestesmy takim przyszywanym rodzenstwem... a Atos ile ma w kłębie??? skad wiesz, ze Cer jest od niego większy... Quote
beria Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Anecioreczek']Ratunku.. Mój Chop powiedział że jesli Bedziemy Małżeństwem to wraz z Nim bede musiała pRzyjąć do Domu (UWAGA PODKREśLIł DOMU,nie zabradzo wiedziałam o co Mu chodzi..do CZASU)doga de bordo:crazyeye: bOshe:mdleje::eek2: Na co Ja mu odszczekałam że Bez pracy mieszkanka niema.a Tym bardziej Domku.a Tak wogóle to żeby miał stałą Prace a nie jak teraz dorywczo-studencką. Na co On Mi. w Urdzinki bedzie niespodzianka...:crazyeye: To już za 7 dni...:shake: e? Tatuś Mi odszczekał i Tomkowi ostatnio,że ma już 53 lata iu dawno na weselu nie był. Na co Ja 'Dwa lata temu bylismy' na co On.'Ale córki' Moja Siostra Miała ślub 6 lat temu.:shake: Rodzice chcą mnie z Domu już wyrzucić.:shake: Oj, chyba TZ coś z knuje za Twoimi plecami Może jest w zmowie z Twoimi rodzicami :cool3: Quote
Anecioreczek Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 no wydaje mi sie że Cer jest duzym psiakiem!:) Atos 39 cm w kłebie. ale ma narazie 2 miechy:P 15-stego 3:P Quote
Cerber Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Anecioreczek napisał(a):no wydaje mi sie że Cer jest duzym psiakiem!:) Atos 39 cm w kłebie. ale ma narazie 2 miechy:P 15-stego 3:P No przeciez on bedzie wiekszy od Cerbera, o czym Ty mówisz... zobacz na jego łapy, a na łapy Cerbera... ooooo widze, ze Ty tez zagorzała fanka chomików jesteś :D:D:D:D:D teraz masz tylko mała mi czy jeszcze Alfe i Omege też?????? Quote
Anecioreczek Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 wszytkie 3! :razz: ile ma Cer w kłebie?:> Quote
Recommended Posts