Anecioreczek Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Atosik Podobno jak były fajerwerki wskoczył na Moje łóżko oparł sie o parapet i sie patrzył na fajerwerki a Potem zaczynał sczekac jak przerz chwile nie było:lol: ps. Atos zaczoł posuwać(że tak sie wyraże) Mi noge..:/ czy to normlanie w prawie 2 miesięcznym psie?:'/ Quote
Marta_Ares Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 swietne tylko troche jasniejsze mogloby byc:loveu: :loveu: P.S. A z tym posuwaniem to uwazaj to jest normalne ale nie mozesz pozwolic zeby robil to na nodze Quote
Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Anecioreczek'] A cóż te piękne łapki tak miętolą?!?!?! Czyjś sweterek - bluzę...? Świetne ujęcie... Podetnij Korze pazurki, please. Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Asiaczek']A cóż te piękne łapki tak miętolą?!?!?! Czyjś sweterek - bluzę...? Świetne ujęcie... Podetnij Korze pazurki, please. Pzdr. Moge podciąć xD Tyle ze Kora tu miała wyciągniete Pazurki bo własnie wstawała:P Tak Tak to jest Moja bluzka xD Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Moge podciąć xD Tyle ze Kora tu miała wyciągniete Pazurki bo własnie wstawała:P Jak kot :evil_lol:. A bluzka bardzo fajna :evil_lol:. Quote
Anecioreczek Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Kamcia_14']Jak kot :evil_lol:. A bluzka bardzo fajna :evil_lol:. uwierz Mi..Ona ma coś z Kota xD Rozciaga sie Jak Kot... w sensie tak Grzbiet postawi.. XD rzadko wiedze żeby rozciagała łapki przednite...albo tylne.. XD Co chwile ten Grzbiet... To źle? ;/ dziękuje;) aporopo Twojego Podpisu pod Baneriem... Moje postanowienia noworoczne To: -zdać matematyke -uczyć się do wystawienia zagrożeń(jak bedzie potrzeba to po też:P) -Znaleść prace..:( [znaleźli sobie lepszą barmanke:/] -rzucić Palenie...[prosze mnie nie karcić,wystarczy ze mnie przyjaciółka wyzywa] narazie Tyle.:P Quote
Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Pierwsze i czwarte postanowienie - OK. Szczególnie to czwarte mnie niepokoi i wolałabym, aby było na II miejscu, a nie na końcu... Ja czwarte mam juz od ok. 19 lat poza sobą. Ha!!! Ale nie rozumiem drugiego i trzeciego postanowienia. Pewnie coś mnie omineło...? Pzdr. Quote
Tina.Sara Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 cześć :) Dobre postanowienia, ja jeszcze nie wiem jakie mam swoje :P Quote
sugarr Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Jedno postanowienie mamy takie same :D Dla mnie to bedzie najtrudniejsze z moich postanowien Quote
Dobcia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Gratuluje postanowień!!!:cool3:Ważne że są, potem się trzeba tylko nakombinować by ich dotrzymać:evil_lol: ...choć drugiego też nie rozumiem:oops: Quote
Anecioreczek Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 uczyć się do wystawienia zagrożeń(jak bedzie potrzeba to po też:P) Do wystawienia zagrożeń ocony sa najwazniejsze :) Byle zebym nie miała żadnego zagrożenia...to Nie mogą mi wystawić Jedynki na Koniec Roku :P Rozumiecie?:P Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ja - niekoniecznie. Ale ja jestem kobitka "starej daty" i u mnie w szkole było trochę inaczej...:oops: Pzdr. Quote
Madzia_19 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Anecioreczek']uczyć się do wystawienia zagrożeń(jak bedzie potrzeba to po też:P) Do wystawienia zagrożeń ocony sa najwazniejsze :) Byle zebym nie miała żadnego zagrożenia...to Nie mogą mi wystawić Jedynki na Koniec Roku :P Rozumiecie?:P rozumiem :) obyś wytrzymała w postanowieniach :) ja chciałąm się odchudzać, a dziś na drugie śniadanko pączuszek :oops: ale i tak jem mniej niż zwykle :p Quote
Anecioreczek Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 odchudzanie jets pasee :P:P:P:P Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Anecioreczek napisał(a):odchudzanie jets pasee :P:P:P:P O, ładnie powiedziane...i miłe dla ucha... Znaczy: demode...? pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 znaczy Odchudzanie jest fe:P po co odmiawiać sobie przyjamnośc jedzenia?:shake: Quote
beria Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Asiaczek napisał(a):O, ładnie powiedziane...i miłe dla ucha... Znaczy: demode...? pzdr. Anecioreczek napisał(a):znaczy Odchudzanie jest fe:P po co odmiawiać sobie przyjamnośc jedzenia?:shake: Ooo, jak to pięknie i mądrze napisane :p Quote
sugarr Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Jak sie nie lubi swojego odbicia w lustrze to sie jest w stanie wszystkie odmowic :P Ale ja tak uwieeeeelbiam czekoladke.. :) I ZIEMNIAKI :D Uwielbiam frytki itd hehehe Quote
Anecioreczek Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Oo frytki lubie! ;D ale z umiarem:P Quote
sugarr Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 A ja bez umiaru! :D Te z Mc donald's :D i jeszcze tam lubie ciastka, mc flurry i nic wiecej tam nie jem :P Quote
Recommended Posts