Anecioreczek Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Ale ten psiak... Był taki biedny!!!!:placz: Mały szczeniorek:placz:!!!:placz: Niech go ktoś ze schronu zabierzee:placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Anecioreczek napisał(a):Ale ten psiak... Był taki biedny!!!!:placz: Mały szczeniorek:placz:!!!:placz: Niech go ktoś ze schronu zabierzee:placz: Szczeniaki zazwyczaj szybko znajdują domy w schroniskach. Ja dzisiaj u siebie w schronisku zauważyłam jednego szczeniaka ONka na kwarantannie - wpatrywał się we mnie i cały drżał ze strachu tymi biednymi oczkami... :( Zawsze możesz pójść tam jeszcze raz, porobić zdjęcia, powypytywać o szczeniaka, ogłosić na dogo, znaleźć dom tymczasowy, a potem pradziwy, kochający domek :) Quote
Asiaczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Anecioreczek - sama widzisz. Tu się polepszy, tam się pop...y. I tak właśnie jest w naszym życiu... No i nadzieja, że znajdzie się ktoś (a nawet więcej Ktosiów) i weźmie do siebie, do domu maluszka ze schroniska. To też nasze życie. Pzdr. Quote
Madzia_19 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Anecioreczek napisał(a):Ale ten psiak... Był taki biedny!!!!:placz: Mały szczeniorek:placz:!!!:placz: Niech go ktoś ze schronu zabierzee:placz: ja jak wychodze ze schronu to zawsze zaryczana.... Quote
Asiaczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Nie dziwię się... Ja - m.in. z tego powodu - nie mogę tam chodzić... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Bosh! U nas śnieg..! :) ale inna storna jets tragiczna;( miałam dzisaj takie myśli ;( że masakra.. nie karcie Mnie..ale pomyślcie!;( Tamte psiaki siedzą teraz i marzną.. a te maleństwo?;( moje myśli... 1.Dać Atosa kumplowi..która szuka psa..a wziąśc tamte małe.. ;( 2.dać Atosa na DT i wziąść Małą u mnie na DT i znaleśc jej dom.a Potem Atosa z DT wziąść do Siebie.. 3. Dać Kore na DT ale to nie wchodiz w gre bo ona z tęsknoty Zdechnie.. nie bijcie..poprostu taka chandra ;( Quote
Asiaczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 No, nie pomogę... Takie dylematy... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 już Mi nawet Przeszło... ale dalej mam te maleństwo przed oczami..:( eh..a u nas śnieg i Atosek sie bawił:) Fotki zrobie popołudniu:) no chyba zę śnieg stopnieje:/ Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 W W-wie, owszem, ociupinkę sniegu napadało... ale o tej porze to już go nie widać. I taką mamy zimę... eh... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 u nas nietsety śnieżek Już nie pada... ;( a szkoda bo chciała zeby było wiecej śniegu zeby Atos sie wyszalał... tak to wącha snieg...zaczyna go Lizać..poczym zrobi głupią mine..skacze.... i biegnie.,.a potem sie przewraca bo ślisko xD i pogadali..a Kora jak zwykle Stoji..albo wskoczy na ławke..bo jej zimno...! Quote
Anecioreczek Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Co Tu Taka Cisza?:roll: Ja wczoraj nie mogłam Pisac bo Byłam zajeta..to samo z Fotkami... skromnie sie pochwale...że... Bede miała sesje zdjęciową:cool3::multi: Szampańskiego sYlwestra Moji Kochanii!!! :BIG::knajpa::popcorn::drink1::drinking: [SIZE=1]tylko żeby was rano kac mocno nie trzymał:P ale na to kefirek :D [SIZE=2] Ja Dzisaj ani jutro moge nie zaglądać..bo Jestem zajeta przygotowaniami do Sylwestra ;D w ostatniej chwili załapałam sie na domwóke(czyt.wczoraj)i teraz musze porobić zakupy z przyjaciółkami ;D pzdr;* Quote
Asiaczek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ajajajaj! No to życzymy super zabawy!!!Domóweczka nie jest zła!!! :pepsi: :pepsi: :pepsi: :pepsi: :pepsi: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Trochę nam będzie smutno, że sobie idziesz bez nas, ale... baw się dobrze! Pzdr. Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 szczęśliwego roku i pijanego sylwka :cool3: Quote
Anecioreczek Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Ja Mysle ze Moja przyjaciółka Nie obrazi Się Jak wezme was! :D:lol: [chyba by mnie zabiła:lol:] :P postaram sie o jakieś Foty Atosa i Kory :) ii..MAłEJ MI!!!! Wet do Mnie dzownił wczoraj:0 i powiedział że Mała Jest w stanie stabilnym! :) więc nic jej nie grozi!!!!:multi: Dzisiaj ją odebrałam!:) i teraz śpi..bo ją wynosiłam na rękach :):):) z Radości! :* Quote
Anecioreczek Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Prosze Mi pogratulowac. .:evil_lol: Jutro bedzie rok jak jestem ze swoim Chopem.. Niewie jak ja wytrzymałam te 364(dziś) a jutro 365 dni.. Naprawde.. xD Jestem z Siebie dumna:oops: :lol: Nic ja lece ;D ide dać Atosowi i Korze jeść ;D a Potem na spacerek.. ;D i do Fryzjera :cool3: Bede jeszcze dzisaj napewno! ;* Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='"Anecioreczek"'][SIZE=1]tylko żeby was rano kac mocno nie trzymał:P Przyda się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ogromnie się cieszę Małą Mi :) Mam nadzieję, że już wszystko będzie okey :) Gratuluję rocznicy ze swoim TZetem ! :loveu: Ja ze swoim w maju będę już 2 rok męczarni świętować :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Anecioreczek - jak widać, Rok 2006 dobrze się kończy...:lol: Pzdr. Quote
Madzia_19 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzą Magda&Lucky Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 I już 2007 rok ! Szybko minął nie :razz:. Quote
Anecioreczek Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Witam : Jak Tam sylwek?:) u Mnie przednio:evil_lol: Quote
Recommended Posts