pinczerka_i_Gizmo Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Asiunia śliczny avatarek :) Anecioreczek - niestety numeru nie posiadam :( Jak tam przygotowania przed świętami? Quote
Anecioreczek Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Fotki ze spaceru :) Dziekuje dziewczynki za spacerek! :):)! Mam nadzieje że jeszcze kiedyś sie przejdziemy! :) Atos..jeszcze ze wczorajszego Meczu ;D a Tu juz spacerek! :) Quote
asiunia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Hej! My również bardzo serdecznie dziekujemy za mile towarzystwo:multi:i oczywiscie napewno jeszcze wybierzemy sie na spacer;) Pinczerka dziekuje bardzo:evil_lol: Quote
olekg89 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ambra-Twoja Dobka ma taki sam fason szeleczek jak mój Czareczek. I meteczke i Aiszmanka poznaje Kore i atosa , charciska ambrowate tez . Brakuje tam tylko mnie i moich paciuloków. Quote
Anecioreczek Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 to na nastpeny spacerek zapraszamy! :):):):) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ale swietne zdjęcia! :) Normalnie aż chce się tam być ;) A czemu jeden rottek w namordniku Asiuniu? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Anecioreczek Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Pinczerka... aa kibolek ^^ Quote
Marta_Ares Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ale fajny spacerek mieliscie:loveu: a masz jeszcze fotki??? Quote
asiunia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale swietne zdjęcia! :) Normalnie aż chce się tam być ;) A czemu jeden rottek w namordniku Asiuniu? :cool3: :cool3: :cool3: Hej! Poczatkowo musiala pokazac jaki z niej straszny morderca(czyli standardowe rottkowe bla bla bla na przywitanie),a potem zeby zabawki nie zjadla(bo to nie nasza byla):eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Anecioreczek prawidłowy adres bannera to [ url = adres galerii ][ img ]adres zdjecia[ / img ][ / url ] tylko bez spacji ;) Quote
Asiaczek Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='Anecioreczek']Fotki ze spaceru :) Dziekuje dziewczynki za spacerek! :):)! Mam nadzieje że jeszcze kiedyś sie przejdziemy! :) Atos..jeszcze ze wczorajszego Meczu ;D a Tu juz spacerek! :) Ojej, ojej, a ile Was tam było?! Spora gromadka, prawda? pzdr. Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Rzeczywiście spora gromadka :loveu:. Ale wszytskie piękne :loveu:. Można je zjeść :diabloti:. A i wpadnijcie też do mnie do galeri :diabloti:. PS. Wesołych Świąt. Quote
Anecioreczek Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Zdrowych i Wesołych świąt!!! :):):):) Quote
Asiaczek Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Kamcia_14 napisał(a):Rzeczywiście spora gromadka :loveu:. Ale wszytskie piękne :loveu:. Można je zjeść :diabloti:. A i wpadnijcie też do mnie do galeri :diabloti:. PS. Wesołych Świąt. Kogo tak serdecznie zapraszasz do Galerii? pzdr. Quote
Madzia_19 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 oj, jaki piękny mały kibic :loveu: :p :p :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Nie przepadam za chomikami, ale te są świetne! A kartka cudowna :loveu: Quote
Anecioreczek Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Rozumiem nie przepadać ze Pająkami...wężami ... ale za Chomikami? To to takie małe fayne.. (no chyba zę Jka Mała Mi wredne...:evil_lol:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Anecioreczek napisał(a):Rozumiem nie przepadać ze Pająkami...wężami ... ale za Chomikami? To to takie małe fayne.. (no chyba zę Jka Mała Mi wredne...:evil_lol:) Nie tyle, że ich nie lubię, ale poprostu mam ich dość... przez jakieś 12 lat mojego życia rok w rok miałam chomiki, bo na nic innego rodzice nie chcięli się zgodzić :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 no ja mam tak do tej pory :lol: to już 9 chomików w moim zyciu było:lol: Obiecałam sobie ze nie bede już miała Chomików po małej Mi.. ale nie mogłama sie oprzeć Alfie i Omedze xD Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Omega mi się najbardziej podoba :) Quote
Anecioreczek Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 w rzeczywistości nie jest Takim pijakiem na jakiego wygląda :lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Nooo, Omega jest ciekawie umaszczona. Prosimy o więcej zdjęć chomiczków, ale chyba dopiero jutro, prawda?:cool3: Pzdr. Quote
Recommended Posts