Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ufff. Mineły dwa dni seminarium z Tomkiem Jakubowskim
jestesmy mega zmotyowani!

[FONT=lucida grande]Tic Tac - dostał od Tomka dużo prac domowych, wysyłanie z pół metra a nawet metra na różne przeszkody gdy ja stoje w miejscu lub tylko się obracam by mu pokazać kolejne + auty - które Tic Tac zna ale kombinuje.[/FONT]

[FONT=lucida grande]Mushu - pokazał się z super strony - Mega skupienie na mnie! Nawet gdy na torku siedziała Chili ( malina) kompletnie ją zlał ( lub nie zauważył ). I[/FONT][FONT=lucida grande] biegał torek.
Praca do domu - namówić Mushu na wysyłanie się do tuneli z daleka ( będzie ciężko bo przecież mamusia nie może być daleko) i opanować podniecenie na widok kładki:)

Mój stylowy dres

[/FONT]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A się nabiegasz dziewczyno... Już wiem skąd taka fajna figura :cool3:[/QUOTE]

Tica ucze wysylania, natomiast z Mushu sie nabiegam bo on niestety saie nie chce wysylac ciamajda moja od mamusi nie chce sie odlepic ;p

Posted

Śliczne psy :loveu:
Przeglądałam foty jak mały był szczylkiem,a jak teraz. Ależ się zmienił :) Masz super team ;)

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Heja!

My rozpoczelismy Urop jak plany wypala jedziemy do hodowczyni Tic Taca na 5 dni na treningii :) mozemy sie morze również odwiedzi :) a teraz tydzien wody + szklenia+ agility :)

To super tydzień wam sie zapowiada :cool3: