Anecioreczek Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 akcja "podaj bordera" kiełbasa i banany z grila i mięso na grila się wietrzy :D Quote
Anecioreczek Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 jak to Olek stwierdził - nieforemny border ;) ( 47cm i 12.5 kg) Quote
Anecioreczek Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 to małe coś to mój tymczas jak majówka to majówka :D i nasza grupa obydwie grupy - sredniozaawansowana i poczatkujaca - brakuje tylko Agi z Pudlica Chicą. i na deser : JAK POWSTALO TO ZDJECIE UBAW PO PACHY ZAPRASZAM DO OGLADANIA [video=youtube;kB4JMz7UBoA]http://www.youtube.com/watch?v=kB4JMz7UBoA[/video] Quote
Aleksa. Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Takie ustawianie przerabiamy prawie na każdym spacerze :mdleje: :D Quote
betty_labrador Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Ojej! mieliście trening? :loveu: i jeszcze bez deszczu?! super :) naprawde super :D zdjecia urocze, a filmik śmieszny-faktycznie scena jak z Ben'a Hilla :lol: i tak w realu wygląda ustawianie psów :P ujęcie jest nagrodą po wielu minutach wysiłku :D MY z czterema mamy problem a WY tyle usadziliscie :D tylko szczeniak niekoniecznie :) (to sznaucerek?) Quote
Anecioreczek Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 jakas mieszanka sznaucerka ;) mam go od 3 tygodni aktualnie ma 5 - zachipwany zaszczepiony odrobaczony odpchlony nic tylko brac! :D Quote
Pestkaa Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Ustawienia do zdjęć są bombowe! U nas dzisiaj był śmiech, bo próbowałyśmy ustawić dwa psy na ławce - jak jeden siedzi, to drugi stoi i tak dalej. :D A zdjęcia boskie! Jest czym oko nacieszyć, a zdjęcia z szczeniaczkiem rozbrajające :loveu: Quote
betty_labrador Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Anecioreczek napisał(a):jakas mieszanka sznaucerka ;) mam go od 3 tygodni aktualnie ma 5 - zachipwany zaszczepiony odrobaczony odpchlony nic tylko brac! :D a czyli do adopcji :D bo myślałam że kolejny pieseczek do domku :D Quote
Anecioreczek Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='Pestkaa']Ustawienia do zdjęć są bombowe! U nas dzisiaj był śmiech, bo próbowałyśmy ustawić dwa psy na ławce - jak jeden siedzi, to drugi stoi i tak dalej. :D A zdjęcia boskie! Jest czym oko nacieszyć, a zdjęcia z szczeniaczkiem rozbrajające :loveu: przechodziłam dzisiaj to samo :D betty_labrador broń Cie panie boże :D Quote
betty_labrador Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 A wydawałoby się , że pieski takie grzeczne, chętnie usiadły bo zmeczone spacerem :evil_lol: :lol: Fajne ujęcie :) Quote
Anecioreczek Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 my dzisiaj przezylismy sukces z Mushu bo siedział na dup..ku i sie nie ruszał a smakow czy piłki nie miałam :D z Ticiem niema takiego problemu - chyba ze dookola jest za dużo rozpraszaczy ale Mushu wszystko rozprasza - zwlaszcza ptaki Quote
betty_labrador Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Anecioreczek napisał(a):my dzisiaj przezylismy sukces z Mushu bo siedział na dup..ku i sie nie ruszał a smakow czy piłki nie miałam :D z Ticiem niema takiego problemu - chyba ze dookola jest za dużo rozpraszaczy ale Mushu wszystko rozprasza - zwlaszcza ptaki Mushu sie uczy od Tic-Taca :D:D Quote
rashelek Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Dzię dobry :D Trafiłam przypadkiem, przeglądam forum i wpadła mi w łapy wasza galeria. Przejrzałam sobie kilka stron wstecz i muszę powiedzieć, że psiaki masz cudowne :loveu: Mushu jest przeuroczy i super biega po torze :D Tic Tac cudny, merlaki najbardziej mi się z BC podobają :) Filmik z ustawiania boski, gratuluję, że wam się udało :lol: Quote
trabeska Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Boskie foty! :) :loveu: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/936194_525890880806328_1069943529_n.jpg Ooo, i widzę spanielka... :razz: Quote
Asiaczek Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Hahaha, film z ustawianiem większej grupy psow do zdjęć - boski! I jeszcze ta muzyczka;) Szczeniaczek - piekny! Taka malizna.... Pzdr. Quote
Ty$ka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Jakie świetne fotorelacje :) A z filmiku faktycznie można się pośmiać :D Quote
Asiaczek Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Cudni Panowie Dwaj z Klapniętym Uszkiem:) https://lh6.googleusercontent.com/-HyNzxIU7Jjo/UYOm5Nm-tOI/AAAAAAAAIjU/6XRrTRRF4Ns/s640/DSC_7184.JPG pzdr. Quote
Dorin91 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Co to za plener fajny, Anetto? :D Cudne foty i jeszcze cudniejsi modele :) Quote
Anecioreczek Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Pogoria w dąbrowie :) Ola siniorita :cool3: Quote
Recommended Posts