Guffi Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Anecioreczek napisał(a):już jest:placz: 'Aneta jak było w szkole?' 'a no dobrze..' 'zaliczyłas matme?' chwila ciszy.. 'co?' 'czy zaliczyłaś matme' 'aa. tak tak..' :placz: ide spac:placz: :crazyeye: Aż tak:placz: . Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Oj nauka, nauka.... nauczyciele jakby przypomnieli sobie o szkole w ostatnim tygodniu jej trwania przedświątecznego :shake: jest jeszcze całe drugie półrocze, poradzisz sobie :) Quote
Anecioreczek Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 dzisaj powinny być focieee:multi: Quote
Dobcia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Na pewno dasz rade!;) Ja mam co prawda od czwartku wolne, ale jutro...:roll: Będzie dobrze;) Quote
Anecioreczek Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 zapomiałam napisąc... Zaliczyłam Gegre:multi: :):):):):):) a Fotki później...bo jak nrazie moje bestie..sie rozbestwiły.. i mam ich po dziurki w nosie! Jeden gryzie...druga fochy strzela i na chodź ..nawet nie reaguje.. chyba bede musiała jej skrócić kieszonkowe... :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cudownie, że zaliczyłaś! BRAWO!!! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 dziekuje:) 2 = mi dała xD jak i 5 innym osobom..;P w tym Mojemu TZ-owi :P (chodzi ze mną do klasy) tlyko prosze mi nie mówić ze to głuupioo:P bo to co chwile słysze:P:P:P:P Tylko Matma na semestr.. no ale przezyje.. Matma jest lepsza od gegry..chcoiaż niektórzy myślą odwrotnie..ale ja mam nauczyciela od Matmy dobrze tłumaczującego wiec kapuje matme.. tylko to przez moje nie róbstwo ten semstr :( no ale to Moja wina.. ale niechce o Tym gadaać!:P fotki za godiznke wstawie^^ Quote
Guciek Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Wiesz jakiego szoka zlapalam jak sie okazalo, ze mam taka sama ocene z historii jak moj TZ? Duuuzego :lol: Oboje mamy po 2 :eviltong: A sprawdziany jak mu pisze to on ma zawsze lepiej niz ja...... :eviltong: Quote
Anecioreczek Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Fotki!:multi: Na poczatek głowni Bohaterowie:roll: i Nasz NARAZIE jeden Karp :D:D:D I foteczki :) Próbujemy Zasnąć...:) Taka pozycja też fayna! :cool3: Porównanie Wielkości^^ (Kora sie rozciągała:P) a Tu znów próbujemy spać.. Atos i Duza :P (ja:P)Słabej jakości foto bo chcialam żeby lampeczki sie ładnie świeciły^^ Kora i Duza :P Atos pilnujący Edka ;D i Mała Mi :loveu: i śWiątecznie Psiaki :P Narazie Tylee :P Quote
sugarr Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 AAAA! Ja wlasnie siedze i mysle tylko czym zabije Portosa :P (oczywiscie ZARTUJE :D) Czy ciebie tez twoj szkrab doprowadza czasem do szalu? :D Portos jak przegina to sie obrazam i wychodze bo juz samej mi sie niedobrze robi jak slysze swoje "PORTOS NIE WOLNO" Gryzie, szczeka, warczy AAAAAAA! ale kocham go MIMO WSZYSTKO :D super zdjecia. kurde takie swiateczne :P ja nawet nie probuje choinki kuopwac bo portos by sobie szybko poradzil :D Quote
Asiaczek Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 No, super fotki! Ale Mała Mi jakoś taka niezbyt wyraźna... Można coś bardziej wyraźnego poprosić?:lol: pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Mała Mi jest cholernie nie śmiała^^ i spiernicza przed aparatem^^ xD Quote
Anecioreczek Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 co tak mało osób?:>:angryy: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Anecioreczek napisał(a):co tak mało osób?:>:angryy: Oj tam ja jestem :loveu:. Fajne fotki ale jakieś takie troszkę niewyraźne. Wymiziaj odemnie Korcie i Atosika . Życzymy obie wesołych świąt takich białych puchatych i z klimaciekiem. NO i oczywiście zapraszamy do nas . :loveu:. Quote
Anecioreczek Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 wcale nie są nie wyraźne:placz: Quote
Guffi Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ja tam nic niewyraźnego nie widzę... Wg mnie śliczne:loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Anecioreczek napisał(a):wcale nie są nie wyraźne:placz: A Atosik taki niewyraźny :loveu:. Ale nie ważne. Przeżyje :loveu:. Ale nowe fotki chcemy :loveu:. I zapraszamy do nas :loveu:. Quote
Madzia_19 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Anecioreczek'] śliczn fotki :p Takie świąteczne :p :p :p i ja również uważam, że są wyraźne :p Quote
Anecioreczek Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Dobra już nie narzekajcie bo Kamcia bedzie smutna :*:*:*:* Quote
asiunia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Hej! Anecioreczek a gdzie do szkoly chodzisz?;) Quote
asiunia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Anecioreczek napisał(a):Asia Norwid^^ Hej! Buhahahha..ja tez:eviltong: Quote
Anecioreczek Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 do której Klasyyy?:> idziesz jutro do szkoły?:>:>:> bo Ja ide na Matme tylko.. wiesz..Pan Z. :roll::placz: uwalił Mnie..:placz: dlatego musze chodzić..:placz: Quote
Recommended Posts