Anecioreczek Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 nathaniel napisał(a):u mnie leje, kierowca mi się z buntował i mówi, że psy biegac w taką pogodę nie bedą chciały, a miałam jechać wkoncu an agillity :roll::-(:placz: włąsnie ja Tyż bym chciała tak Tresować Atosa..ale niewiem czy mi sie uda..:( nawet niewiem od czego zaczac;( Quote
sugarr Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ja bym chciala Portosa zapisac na agility do Krakowa bo jest tor o czym nawet niew iedzialam, ale 30zl jedna lekcja z tego co sie doczytalam wiec w sumie to duzo.. Ale moze cos zle zrozumialam :D Quote
Guciek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Lepiej zapisac sie na caly kurs - a polecam agility, wiecej TUTAJ, my trenujemy i super jest! :) No i dziewczyny - tresura to w cyrku, psy sie szkoli ;) Quote
Anecioreczek Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 ja bym chciała Atosika tam zapisac..w sumie Kore tez.. tlyko czy o na sie cxzegoś nauczy? :o jak to tchórzliwe jest?:> i ile taka jedna lekcja? Quote
nathaniel Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Gucio']Lepiej zapisac sie na caly kurs - a polecam agility, wiecej TUTAJ, my trenujemy i super jest! :) No i dziewczyny - tresura to w cyrku, psy sie szkoli ;) Gucio, ale jeśli takich krusów nie ma? U nas grupa się organizuje dopiero :cool3: Quote
Guciek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 No to co innego - my sobie cwiczymy sami na swoich przeszkodach bo do klubow mamy po 80-100km :cool3: Anecioraczek - nie obraz sie, ale wszystko w rekach wlasciciela :cool3: My dzis frisbee dostalismy ;) Quote
nathaniel Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 A tu różnica jest spora bo ty masz domek jednorodzinny tak? , a ja mieszkam w bloku, a przez podworze ludzie sobie przechodza, a Rambo silny instynkt terytorialny ma. :oops::diabloti: swoją droga zapraszamy do nas , na bloga i do galerii Quote
Anecioreczek Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Gucio napisał(a):No to co innego - my sobie cwiczymy sami na swoich przeszkodach bo do klubow mamy po 80-100km :cool3: Anecioraczek - nie obraz sie, ale wszystko w rekach wlasciciela :cool3: My dzis frisbee dostalismy ;) tak ale Kora to taki kanapowy psiak xD wies.z.nic jej sie niechce xD Quote
sugarr Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Kiedy nowe zdjecia?? :D Nie moge sie doczekac :P A tak w ogole, to moj mis ma nowe, wiec zapraszam do galerii Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Gucio no właśnie jak tam freesbe? Bo tak się nim na gg chwalisz i chwalisz :cool3: Dobry wieczór Anetko :razz: Quote
Anecioreczek Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 a Bryy Pinczerko^^ Monia Kiedy dostane aparat spowrtoem^^ czyli za jakieś 2 dni^^:multi: Quote
Guciek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='nathaniel']A tu różnica jest spora bo ty masz domek jednorodzinny tak? , a ja mieszkam w bloku, a przez podworze ludzie sobie przechodza, a Rambo silny instynkt terytorialny ma. :oops::diabloti: swoją droga zapraszamy do nas , na bloga i do galerii Nie chce Cie rozczarowac ale znam boksera, ktory mieszka w bloku, ternuje przed blokiem - i osiagnal niezle wyniki ;) Bandzior - mowi Ci to cos? ;) Dopiero po startach Paula cwiczyla w grupie w klubie - ale tam tez nie ma kursow, bo mala grupa. ABC Tulce ;) Dla chcacego nic trudnego. swoja droga to i my zapraszamy - galeria w bannerze, link do www w podpisie :diabloti: Pinczerka - ano juz ma 4 slady po Goferskich zebach :diabloti: A Toska lata za nim jak wariatka ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 "Gucio" napisał(a): Pinczerka - ano juz ma 4 slady po Goferskich zebach :diabloti: A Toska lata za nim jak wariatka ;-) Takie małe a cieszy :cool3: Quote
nathaniel Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Gucio, ale Bandzior na ludzi z zębami się nie rzucał z tego co wiem, a dla Ramba podwórko odrazu oznacza NASZE:roll::placz: mam jeszcze do tego sąsiadów , którzy wrzeszczą jak gramy na podwórku w nogę, a co dopiero mówic, żeby z psem cos teges. Quote
Dobermania Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Taa, niektórzy sąsiedzi to prawdziwe skarby:/ Quote
Asiaczek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Kora ma trochę nietęgą minę, ale mordka Atosa wyraża wszystko ;) Super, że się dogadali :) Cudowności!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Guciek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='nathaniel']Gucio, ale Bandzior na ludzi z zębami się nie rzucał z tego co wiem, a dla Ramba podwórko odrazu oznacza NASZE:roll::placz: mam jeszcze do tego sąsiadów , którzy wrzeszczą jak gramy na podwórku w nogę, a co dopiero mówic, żeby z psem cos teges. To trzeba cwiczyc skupianie na przewodniku ;) Moje za to sie rzucaja na psy :diabloti: Quote
Anecioreczek Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 :> Moja Kora szczeka na ludzi którzy. -jeżdzą na rowerach. -jeżdzą na wózkach inwalidzkich (i tu jets naprawde wilekii przypał..) -biegną -są UWAGA:SPOKOJNI!!! Atos narazie zachowuje dystans xD Quote
Guffi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Anecioreczek napisał(a): -są UWAGA:SPOKOJNI!!! I tu UWAGA o mało z krzesła nie spadłam:lol::lol::lol:! Quote
Anecioreczek Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 no powaga.. np. przed paroma minutami temu..puściałam Kore ze smyczy..idzie sobie koles..słucha muzyczki na mp3 pali papierosa.. idzie idzie..spokojnie..i za chwile słysze ten znajomy głos który słysze zawsze kiedy ktoś przychodiz do domu.. i tylko -KORA!ZOSTAW PANA!Nie wolno! P.s..Jutro Mój najgorszy dzień w życiu ... :(:(:(:(:(:( W sumie to był dzisaj.Ale jutro też jest zły :(:(:( Trzymajcie Kciuki.. :( za geografie :( Quote
Guffi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Trzymam;). Nie martw się, nie będzie tak źle;). Quote
Anecioreczek Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 już jest:placz: 'Aneta jak było w szkole?' 'a no dobrze..' 'zaliczyłas matme?' chwila ciszy.. 'co?' 'czy zaliczyłaś matme' 'aa. tak tak..' :placz: ide spac:placz: Quote
Guciek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Nie martw sie ja mam fizyke, 2 matmy,b iologie i dogrywke z konkursu - i wszystko w tym tyg MUSZE zaliczyc :evil_lol: Quote
beria Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Anecioreczek napisał(a):już jest:placz: 'Aneta jak było w szkole?' 'a no dobrze..' 'zaliczyłas matme?' chwila ciszy.. 'co?' 'czy zaliczyłaś matme' 'aa. tak tak..' :placz: ide spac:placz: Kobieto, Ty nie śpij, Ty się ucz :razz: Jak sobie przypomnę, ile ryłam podczas ostanich wakacji :crazyeye: To da się przeżyć ;) Quote
nathaniel Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Gucio napisał(a):To trzeba cwiczyc skupianie na przewodniku ;) Moje za to sie rzucaja na psy :diabloti: rzucanie na psy to i nasza specjalność:roll: Quote
Recommended Posts