Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nathaniel napisał(a):
u mnie leje, kierowca mi się z buntował i mówi, że psy biegac w taką pogodę nie bedą chciały, a miałam jechać wkoncu an agillity :roll::-(:placz:

włąsnie ja Tyż bym chciała tak Tresować Atosa..ale niewiem czy mi sie uda..:(
nawet niewiem od czego zaczac;(

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym chciala Portosa zapisac na agility do Krakowa bo jest tor o czym nawet niew iedzialam, ale 30zl jedna lekcja z tego co sie doczytalam wiec w sumie to duzo.. Ale moze cos zle zrozumialam :D

Posted

[quote name='Gucio']Lepiej zapisac sie na caly kurs - a polecam agility, wiecej TUTAJ, my trenujemy i super jest! :)

No i dziewczyny - tresura to w cyrku, psy sie szkoli ;)

Gucio, ale jeśli takich krusów nie ma?
U nas grupa się organizuje dopiero :cool3:

Posted

No to co innego - my sobie cwiczymy sami na swoich przeszkodach bo do klubow mamy po 80-100km :cool3:

Anecioraczek - nie obraz sie, ale wszystko w rekach wlasciciela :cool3: My dzis frisbee dostalismy ;)

Posted

A tu różnica jest spora bo ty masz domek jednorodzinny tak? , a ja mieszkam w bloku, a przez podworze ludzie sobie przechodza, a Rambo silny instynkt terytorialny ma. :oops::diabloti:
swoją droga zapraszamy do nas , na bloga i do galerii

Posted

Gucio napisał(a):
No to co innego - my sobie cwiczymy sami na swoich przeszkodach bo do klubow mamy po 80-100km :cool3:

Anecioraczek - nie obraz sie, ale wszystko w rekach wlasciciela :cool3: My dzis frisbee dostalismy ;)

tak ale Kora to taki kanapowy psiak xD
wies.z.nic jej sie niechce xD

Posted

[quote name='nathaniel']A tu różnica jest spora bo ty masz domek jednorodzinny tak? , a ja mieszkam w bloku, a przez podworze ludzie sobie przechodza, a Rambo silny instynkt terytorialny ma. :oops::diabloti:
swoją droga zapraszamy do nas , na bloga i do galerii
Nie chce Cie rozczarowac ale znam boksera, ktory mieszka w bloku, ternuje przed blokiem - i osiagnal niezle wyniki ;) Bandzior - mowi Ci to cos? ;) Dopiero po startach Paula cwiczyla w grupie w klubie - ale tam tez nie ma kursow, bo mala grupa. ABC Tulce ;) Dla chcacego nic trudnego. swoja droga to i my zapraszamy - galeria w bannerze, link do www w podpisie :diabloti:

Pinczerka - ano juz ma 4 slady po Goferskich zebach :diabloti: A Toska lata za nim jak wariatka ;)

Posted

Gucio, ale Bandzior na ludzi z zębami się nie rzucał z tego co wiem, a dla Ramba podwórko odrazu oznacza NASZE:roll::placz:
mam jeszcze do tego sąsiadów , którzy wrzeszczą jak gramy na podwórku w nogę, a co dopiero mówic, żeby z psem cos teges.

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

Kora ma trochę nietęgą minę, ale mordka Atosa wyraża wszystko ;) Super, że się dogadali :)
Cudowności!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Pzdr.

Posted

[quote name='nathaniel']Gucio, ale Bandzior na ludzi z zębami się nie rzucał z tego co wiem, a dla Ramba podwórko odrazu oznacza NASZE:roll::placz:
mam jeszcze do tego sąsiadów , którzy wrzeszczą jak gramy na podwórku w nogę, a co dopiero mówic, żeby z psem cos teges.
To trzeba cwiczyc skupianie na przewodniku ;) Moje za to sie rzucaja na psy :diabloti:

Posted

no powaga..
np. przed paroma minutami temu..puściałam Kore ze smyczy..idzie sobie koles..słucha muzyczki na mp3 pali papierosa.. idzie idzie..spokojnie..i za chwile słysze ten znajomy głos który słysze zawsze kiedy ktoś przychodiz do domu.. i tylko
-KORA!ZOSTAW PANA!Nie wolno!

P.s..Jutro Mój najgorszy dzień w życiu ... :(:(:(:(:(:( W sumie to był dzisaj.Ale jutro też jest zły :(:(:(
Trzymajcie Kciuki.. :( za geografie :(

Posted

Anecioreczek napisał(a):
już jest:placz:

'Aneta jak było w szkole?'
'a no dobrze..'
'zaliczyłas matme?'
chwila ciszy..
'co?'
'czy zaliczyłaś matme'
'aa. tak tak..'

:placz:
ide spac:placz:

Kobieto, Ty nie śpij, Ty się ucz :razz:
Jak sobie przypomnę, ile ryłam podczas ostanich wakacji :crazyeye: To da się przeżyć ;)