Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taka pogoda mogłaby byc jutro w Łodzi na wystawie:) Dlatego nie dam Ci "naszej" pogody, tylko schowam ja do lodówki i jutro wyjmę, wyprasuję i.... będzie cudnie:)

pzdr.

Posted

nie zawsze, ustawienia mialam fatalne tego dnia, a to jestem zdziwiona ze razi, bo patrzalam na kompie mojego chlopaka ktore ma najwyzsze ustawienia do kolorow ( bo gra w gry) i jak u niego nie razi to jestesm swiecie przekonana ze nigdzie nie razi xD

Reszta fot

Sam Mushu

Mushu i Kora :)

Posted

Ależ on jest super!

Czytam że "trochę" masz z nim problemów, ale on jest pojętny i trzymam kciuki żeby wam się dobrze razem żyło :) Może zostanie, kto wie.

o kaukazie nawet nie pomyślałam :lol: gdzieś tam w 15 pokoleniu wstecz może był jakiś szpic hahaha. Nie ma co się doszukiwać, jest oryginalny!

Posted (edited)

kolega z ktorym ostatnio bawil sie Mushu ( springer) jest od wczoraj w schronisku.
Wolontariusze go znalezli biegajacego samopas po stawach, niewiem gdzie byla wlascicielka, no ale jak widac zas psa w du.. miala ;/ ciekawe czy wpadnie na pomysl pojechac do schroniska.

wiecie jak ten czas leci...
dzisiaj mija pół roku od odejścia mojego ukochanego Atoska...
bardzo za nim tęsknie...

Czasem nawet zdarzy mi sie, krzyknac na Mushu - Tosiek..

Edited by Anecioreczek