anetta Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ooo witanko :-D Czemu Atos jest Tosiem? Śliczny banerek :loveu::loveu: Taki tiu tiu tiu :lol: Quote
Anecioreczek Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Takie zdrobnienie ;p Atos-Toś- Tosiek banerek,taki sobie robiony na paincie:evil_lol: Zdjecie robiła nam Asiunia,jak Atos miał chyba 5 miesięcy :P Quote
Asiaczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Była - zawirowało - zniknęła... Co się dzieje? pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 znikam sobie od tak na 4 dni ;p bo gdzies mnie na piechote bierze 4 dniowa;p jak wroce to dam zdjecia :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 OK, możesz znikać, ale melduj sie po powrocie z fotkami, OK? Baw się dobrze! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Hello.... wróciłam...z obolałym kolanem ale pieknymi wspomnieniami... ;p Tak wygląda pielgrzym-muzykant xD Tak wyglądają tańce po 12-stej na Jasnej Górze;p a Tak wygląda Jasna Góra po 12-stej z tysiacami Pilegrzymów (ktorych na zdjeciu nie widac xD) a zdjecia Piesow i Vity (ktora przezywa swoja pierwsza Ruje) niebawem ;p Quote
Manixsa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ale dawno sie nie wiedzielismy co tram słychac, bo widze ze pieski jak zwylke szczesliwe.:) Quote
Anecioreczek Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 a u nas wszytkich ok;)brzydka pogoda jest..a pozatym Chore kolano wiec za bardzo na spacery dlugie i fotoreportaze to za wczesnie..jakies domowe mozliwe ze jutro sie pojawia;p Quote
Asiaczek Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Na chore kolano rób okłady "z kota"! Pomaga!!!:loveu::loveu::lol::lol: Witaj, Powrócona, czekamy na te fotki domowe... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Kot ma zawsze ochote popozowac jak śpi ;p Atosik i Kora nie bardzo^^ Quote
Asiaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ej, nie narzekaj! Koty sa zawsze gotowe do pozowania - to zawodowi aktorzy! A psiaki ... bardziej się cenia...;) Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Wczoraj poszlismy na wariactwo :evil_lol: Wybralismy sie na spacerek z Atosem i Bernardynem samcem nie wykastrowanym:evil_lol: Atos widzial go pare razy za płotem i był chętny do zabawy więc zaryzykowałam.... Spacer się...udał:evil_lol: Ale to tylko dlatego ze Bercik(tak sie wabi ten bernardyn) Miał ochote na Atosa:D No i Atos bronił się skacząc na Berta i uciekał z Podkulonym ogonem..:evil_lol: Na pocztaku myslałam że on go dominuje...ale Bert wyraźnie dawał oznaki samcze:evil_lol:Pozatym gdyby dominował to By Atos pewno się rzucał z ząbkami:lol: Biedny Atos:evil_lol: Jak przyszedł do domu odrazu poszedł spać:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Vitani ^^ i Spacerek dzisiejszy ^^ Quote
Asiaczek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Rozpłynęłam się... http://images32.fotosik.pl/356/dbb7ecde3d81e368.jpg A tu jaki piekny półportret:loveu: http://images33.fotosik.pl/362/d4a1d58cf5853c5d.jpg I tutaj Atosik:loveu: http://images30.fotosik.pl/273/3cdd0dc09452abfb.jpg Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Dzisiaj wybralam sie po zakupy ktore wraz z dziewczynami zamowilismy na kaciu pupila:):):) Zakupy: -Kantarek :multi: -15 linka:cool3: -wodna zabawka -smycz dla Kory i... super zabawka...50 cm lina z pilka...ktora Atos po 15 minutach...przegryzl:angryy: ale Pani zwiazala i da sie bawic:evil_lol: Jutro z rana idziemy nad wode po probwac linke i zabawke do wody... Kantarek juz wyprobowany,Tosiek już go nie lubi:evil_lol: Quote
rwpb Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Witamy pięknego imiennika! http://images30.fotosik.pl/273/3cdd0dc09452abfb.jpg - zmordowany piesa :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Anecioreczek napisał(a):Dzisiaj wybralam sie po zakupy ktore wraz z dziewczynami zamowilismy na kaciu pupila:):):) Zakupy: -Kantarek :multi: -15 linka:cool3: -wodna zabawka -smycz dla Kory i... super zabawka...50 cm lina z pilka...ktora Atos po 15 minutach...przegryzl:angryy: ale Pani zwiazala i da sie bawic:evil_lol: Jutro z rana idziemy nad wode po probwac linke i zabawke do wody... Kantarek juz wyprobowany,Tosiek już go nie lubi:evil_lol: Keste,coelawa Waszych wrażeńznad wody.... No i czy będa fotki? Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 fotek to ja mam 3 chyba xD bo Atosik wogole sie zachowywal nie fajnie...dostal pilke zapomnial o bozym siwecie ;/ pozatym no ni fajnie bylo...rzucil ringo do wody nie mogl znalesc o to nie plywa i ja musialam isc do wody...potem karabincyzk w lince sie zaciol.. smycz nagle zniknela..i sama kupa nieszczesc... jak na 13-stego przystalo:evil_lol: ale piatek to nie byl:shake: Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 POMOZCIE SUNI PROSZE ! SCHRON JEJ GROZI http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120598 Quote
Recommended Posts