Bewarka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Wow!!! Piękna sukienka i w ogóle wszyskooooo! :loveu: Quote
Jola_K Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 po cztrech miesiacach oczekiwania tym razem publicznie, prosimy o wyjasnienie w jakich okolicznosciach odeszla adoptowana przez Ciebie kotka Quote
Anecioreczek Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Jola_K']po cztrech miesiacach oczekiwania tym razem publicznie, prosimy o wyjasnienie w jakich okolicznosciach odeszla adoptowana przez Ciebie kotka Wyjasniałam już wiele razy.I na forum i na komunikatorze. Quote
Jola_K Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 wyjasnienia nie sa spojne, a weterynarz ktory mial wykonac sekcje nie pamietal ani ciebie ani kotki mialas przyslac dokument z sekcji, nie dostalam go do dzisiajeszego dnia z naszego punktu widzenia sprawa wyglada tak, kotka gdy zachorowala nie dostala pomocy i umarla, tak bylo? dlaczego przekazalas ja osobie, ktorej nawet nazwiska nie potrafilas podac? nie pomoglas tej kotce, nie bylas w stanie jej pomoc? moglas ja zwrocic, taka byla umowa po raz pierwszy jestem zmuszona zglosic kogos na czarne kwiatki Quote
rose Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Hej!! Co ze zlotem? jedziesz? bo nam się ludzie zaczęli wykruszać:eviltong: Quote
Anecioreczek Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Jola_K napisał(a):wyjasnienia nie sa spojne, a weterynarz ktory mial wykonac sekcje nie pamietal ani ciebie ani kotki mialas przyslac dokument z sekcji, nie dostalam go do dzisiajeszego dnia z naszego punktu widzenia sprawa wyglada tak, kotka gdy zachorowala nie dostala pomocy i umarla, tak bylo? dlaczego przekazalas ja osobie, ktorej nawet nazwiska nie potrafilas podac? nie pomoglas tej kotce, nie bylas w stanie jej pomoc? moglas ja zwrocic, taka byla umowa po raz pierwszy jestem zmuszona zglosic kogos na czarne kwiatki Nie,Nie było Tak. Może za późno poszłysmy z nią do weta,Przekazałam ją koleżance,ktora była cały czas w domu i mogła z nią byc 24/h a mnie czasami w domu niema.Ona potrzebowała stałej opieki,dopóki nie wyzdrowieje. Jeśli ma byc to ulga,prosze bardzo wpisuj mnie na liste czarnych kwiatkow.Najwyżej już nigdy nie pomoge żadnemu zwierzakowi,a mam nadzieje że moich zwierzat mi nikt nie odbierze,mojej trójki.I bardzo bym chciała żeby to była ta czwórka co we wrześniu,wraz z Lily.Ale to naprawde nie Moja wina. Quote
KaRa_ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Anecioreczek zdeklarowałaś się,że jedziesz na zlot to proszę przesłać zaliczkę. My nie możemy wykładać, za mnóstwo ludzi co po prostu zapisują się i dalej cisza. Quote
Anecioreczek Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 łagodniej Karolina,łagodniej:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Junka napisał(a):Witam :)) Może jakieś fotecki?? :) Brzydka pogoda,jak bedzie ładniej cos sie zrobi ;) Quote
Anecioreczek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 nooo ;P a u nas wszystko gra ;P Pamiętacie tę Panią? ;) No i Panowie ;) Rudy Pan to Diego ;) Nasz nowy spacerowy nabytek ;) Kiedys był bezdmony,czesto mnie odprowadzał do szkoły,a teraz mieszka u państwa którzy mają dom,i pilnuje ;) Wlasciwie to nie znam jego prawdziwego imienia,ale tak mi sie jakos skojarzył z Diego,lub Poporstu Rudym ;) Quote
Anecioreczek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 I na koniec standardowo,po kąpieli czas na tarzanie ;] tyle zdjec ;P Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Cześć Ruda:) http://images25.fotosik.pl/164/d62fd96e642b4c4f.jpg proszę jak się chłopcy dogadują:loveu: Wyściskaj mojego ulubieńca:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 http://images25.fotosik.pl/164/d62fd96e642b4c4f.jpg O proszę, jakiego Atos ma fajnego kumpla. :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ooo... to Wy żyjecie jeszcze! :multi: :lol: Quote
Anecioreczek Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Anza&Hacker napisał(a):ooo... to Wy żyjecie jeszcze! :multi: :lol: oo dzieki:lol: Quote
anetta Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Kiciula, ale urosła :-D Nie było spięć między facetami? Quote
Anecioreczek Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 anetta napisał(a): Nie było spięć między facetami? Nie,Nie było :) Jakos tak bywa,że Atos,na wiekszosc psów nie reaguje.Są takie psy na które jest cięty,ale jest ich tyle że moge je policzyc na palcach u jednej ręki ;P Quote
Anecioreczek Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Foteczki domowe ;] "Bleeeee..." xD Coś z Typu "Gdzie po oczach z tym flashem!" i Kociątko zaklinowane w szczebelkach od krzesła :D Miłego poniedziałku... od Jutra zaczynam sesje próbnych matur:shake: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Hejka, cieszymy się, że do nas wróciłaś!!! A czy Atosik przypadkiem nie jest zbyt okrągły? Tak tylko pytam... pzdr. Quote
Asia & Ginger Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 http://images25.fotosik.pl/168/4368522206d9ba02.jpg Nie no, ten kociak wymiata. :lol: :lol: :lol: Quote
Anecioreczek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Asiaczek napisał(a):Hejka, cieszymy się, że do nas wróciłaś!!! A czy Atosik przypadkiem nie jest zbyt okrągły? Tak tylko pytam... pzdr. a No jest xD Wczoraj zaniosłam rower do naprawy ^^ i mam go jutro odebrac ^^ i bedziemy jeździc na rowerku a Pieseczek za nami ^^ Quote
Recommended Posts