Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anecioreczek']

Dzisiaj pierwsze urodziny Atosa!:multi::multi:

Z Tej okazji chciałam złożyc równiez najlepsze zyczenia rodzeństwu Atosa,Portkowi,Didi i Dexterowi:loveu:

Co prawda Atosa mam od 1 grudnia,ale prawie cały rok spedzony z nim zaliczam do szcześliwych,dzieki niemu w sumie wiecej dowiedzialam się o psach,ale także to ze dzięki niemu poswiecam wiecej czasu dla nich-moich psów.Bo gdyby nie on...Kora nadal byłaby psem który wychodzi na dwor na 1 minut 3 razy dziennie i tyle...

Mój Kochany Tosław kończy dzisiaj swoje pierwsze urodziny :)

Sto lat, sto lat, sto lat!!!!!
Mnóstwo gryzaczków
calych dni na spacerkach
mnóstwa głaskadełek od Panci
i co tam jeszcze chcesz!:loveu:

Pzdr.

• 1 month later...
Posted

Witam wszystkich spowrotem na pokladzie:diabloti:
Fotki są ale niewiem kiedy pojawią sie nastepne bo mam ograniczony dostep do komputera i ogólnie brak czasu
Asiunia jak tu wejdziesz to wiedz że trafiłam teraz na takich ****** nauczycieli że diabli wiedzą jak ja zdam:placz:I normlanie mam taki zapiernicz że nic a nic z Tych Twoich słów o 3 klasie liceum to nie widzie:placz: a szkodaaa:placz::eviltong:
no ale jakoś żyje...

a Psiaki Także,Atos już wieczorami spuszczany ze smyczy i sobie spacerujemy tak z kolezanką i jej Suką Leą mieszanką Stróżującego Moskiewskiego ;)
Kora grzeje 4 litery w domu i za nic na dwór niechce wychodzic..
a Vita żeruje na wszystkich jak zawsze:evil_lol:

Także u nas nic nowego:D

Posted

Spoko aneta ja też to przezywałam w zeszłym roku

W klasie maturalnej uczyłam się tyle co nigdy w czasie chodzenia do szkoły a i tak miałam najgorsze świadectwo w życiu aż mi wstyd za nie
Ci nauczyciele skupiają się jakoś i zostawiają wszystko co najgorsze na 3 rok i potem się tak ląduje

A tak w ogóle to co Anetko planujesz po tej szkole??

Posted

Patikujek napisał(a):
Spoko aneta ja też to przezywałam w zeszłym roku

W klasie maturalnej uczyłam się tyle co nigdy w czasie chodzenia do szkoły a i tak miałam najgorsze świadectwo w życiu aż mi wstyd za nie
Ci nauczyciele skupiają się jakoś i zostawiają wszystko co najgorsze na 3 rok i potem się tak ląduje

A tak w ogóle to co Anetko planujesz po tej szkole??

rok przerwy:D

Posted

Też tak chciałam ale moi rodzice byli bardzo przeciwni i nie dało rady, powiedzieli że jak sama mieszkać będę to będę robiła co mi się będzie chciało, a póki u nich mieszkam to ma być po ich myśli

Posted

Patikujek napisał(a):
Też tak chciałam ale moi rodzice byli bardzo przeciwni i nie dało rady, powiedzieli że jak sama mieszkać będę to będę robiła co mi się będzie chciało, a póki u nich mieszkam to ma być po ich myśli

Ojoj:shake:
Nie no moja mama powiedziała ze jak chce rok przerwy to ok,ale pod warunkiem że w tym czasie bede miała co do roboty(np.jakies kursy sobie porobic typu wychowawcy na koloniach czy cus.) a nie ze bede siedziała w domu i żerowała na rodzicach ;]

a potem moze jakies studia zaoczne czy cos..
Myslałam jeszcze żeby pójsc tam gdzie Ty ;)

Posted

HEJ!

Czytam was regularnie,chociaż nie zawsze piszę.Sama mam zapiernicz nieziemski- w życiu się tyle nie uczyłam ile się uczę teraz-od kolosa do kolosa:shake:Zerowe terminy mam już w grudniu a ja jeszcze w lesie:placz:Nawet nie mam czasu żeby się jakoś na spacer z wami umówić:shake:

Posted

asiunia napisał(a):
HEJ!

Czytam was regularnie,chociaż nie zawsze piszę.Sama mam zapiernicz nieziemski- w życiu się tyle nie uczyłam ile się uczę teraz-od kolosa do kolosa:shake:Zerowe terminy mam już w grudniu a ja jeszcze w lesie:placz:Nawet nie mam czasu żeby się jakoś na spacer z wami umówić:shake:

Noo w sumie bysmy sie spotkali w ...eee 5? xD
Ja Ty Atos Mecia i Kora :):):)
tęsknimy a Atoisa bez jajecznego jeszcze Metka nie miała okazji poznac :D:D

Asiaczek napisał(a):
No to, zeby wypelnić Twój wolny czas, którego wcale ale to wcale nie posiadasz - prosimy o jakieś fotki Atoska, Kory i kici. Bardzo proszę!!!
Pzdr.

Jak dostane ładowarke spowrotem od Tomka( z którym już szie nie koleguje i wogóle pan ZonkOne prowadzi ze mną wojne już :D:D ) to wtedy naładuje jakies akumulatorki i porobie foteczki iii na dgm :):)