Patikujek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 A wiesz kto ze mną na manifestacje jutro jedzie oprócz Lucyny??? Mój cudowny Baksymilian:) Quote
Asia & Ginger Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 http://images13.fotosik.pl/116/6e855864503fb714.jpg Ale słodka kicia. :cool3: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 ale kicia fajna:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sugarr Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 A ja tak się zareklamuję, że u nas wreszcie nowe zdjęcia :cool3: Quote
Anecioreczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):A wiesz kto ze mną na manifestacje jutro jedzie oprócz Lucyny??? Mój cudowny Baksymilian:) dobrze że napisałaś poniżej:cool3: Bo zanim zobaczyłam że napisałaś kto,to mi serce wyskoczyło ze strachu ze Olek:evil_lol: Quote
Patikujek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Spokojnie, mi przynajmniej nic nie wiadomo żeby on miał być:) A ja się jednak tak zastanawiam czy psa brać, nie wiem czy będzie można do Silesii z nim wejść, ale chyba go biorę:) Quote
Patikujek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Oto moje zdjęcia z dzisiejszej akcji(nie wszystkie rzecz jasna) Manixsa oraz Anecioreczek w Silesii Anecioreczek(z boku Manixsa) Quote
Patikujek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Anecioreczek z moim Baksem oraz labką jednej z organizatorek Quote
Anza&Hacker Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Fufną bude mieliście! :lol: - u nas odgórni organizatorzy zadbali o wszystko jak nigdy - czyli wcale :shake: Quote
Anecioreczek Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Fotki z Mojego szanownie wrednego aparatu co sie rozładował i brzydkie fotki robi!:angryy: no ale jakies tam mam,troszku pomieszane ale ok:P Czyli wczorajszy dzień w Sielsi ma manifestacji:cool3: w Rolach głównych: Pati,Luca,Baks I ja:roll: Pati,Baks i Wektra Baks w budzie:evil_lol: Wektra Baks Luca i Wektra Quote
Anecioreczek Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Luca i Wektra Ja i Wekrta:evil_lol: Baksio pozuje:loveu: I taaaaaaka suczka:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Kolejne fotki:eviltong:(nie zdąże do fryzjera przez to:shake:) Podaruj Pati bułke:diabloti: Ahhh ta Feeetaa:evil_lol: Baksowi tez smakuje:eviltong: Ja i Baksio Do twarzy mi z Yorkiem?:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Baks a Teraz zagadka.Czyja to pierś?:lol: Pati i Baks Luca:) Quote
Anecioreczek Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Fontanna Luca Ja i Baks Pati,Baks i Wektra Ja,Baks i Wektra Narazie tyle z wyraźnych fotek... Quote
Anecioreczek Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 wklejaj wklejaj:P Ja niemam teraz zbytnio czasu zeby wkleić...sprzatam:angryy: Quote
Patikujek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 To sprzątaj i jak masz jeszcze jakies fotki to wklejaj Quote
Anecioreczek Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']To sprzątaj i jak masz jeszcze jakies fotki to wklejaj[/quote] z manifestacji już niemam nic do 'odczytu' Mam tylko Moją radosną twórczość kiedy czekałam na autobus do Katowic,ale To wam pokazywałam a na dgm ukaże się jutro,lub dziś ale póóóźnym wieczorem:eviltong: pS. Mój Mądry tatuś spuścił dzisiaj Tośka na 3 godziny przed blokiem:angryy: ,dziwne że....nic sie nie stalo i na nadmiar sie słuchał,jednakże jestem zła i ojcu już do ręki psa nie dam:angryy: chcoiaz byłam godzine temu z Tośiem na dworze i latał ze smyczą na znanym terenie..i sie słuchał ładnie na do mnie pieknie reaguje,jak przybiegnie to odrazu siada i czeka aż pochwale,przy nodze chodzi też nawet nawet;) ale i tak jestem na ojca wściekła:angryy: a jakby sie coś stało?:angryy: Quote
Patikujek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 A bym zapomniała:P Linki do galerii Lucy Misiek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28491[/url] Pelasia: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28558[/url] Quote
Asia & Ginger Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Świetne fotki. :cool3: Szczególnie ta: http://images28.fotosik.pl/92/0da306367d16c419.jpg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I co zdążyłaś do fryzjera? :cool3: Quote
Anecioreczek Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='asia_pie']Świetne fotki. :cool3: Szczególnie ta: http://images28.fotosik.pl/92/0da306367d16c419.jpg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I co zdążyłaś do fryzjera? :cool3: Nie,w sumie bym zdązyła..ale stara mi powiedziała zę albo kasa na wycizecke albo fryzjer... no to trudno..MUSZE jechac na wycieczke..więc..zycie a teraz mi wyskoczyła... że kase na cały dzień w Krakowie nie dostane..bo Ona niema..i jade z 5 złotymi:angryy::placz: i uwierzcie mi zę to jest prawda ona mi nie da więcej:placz: Jak ja mam tam nie umrzeć z głodu?!:/ od 8 do 17 :placz: Quote
Recommended Posts